Новини про фільм (2018)

2 червня 2018,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка голлівудських екшенів Двейн Джонсон знову продемонстрував, що під його купою м'язів ховається добре серце, поділившись зворушливою історією про пташку, яку знайшов на своєму ґанку.

Читати далі...
22 квітня 2018,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові українські трейлери до очікуваних сиквелів «Дедпул 2», «Світ Юрського періоду 2» та «Праведник 2», а також промо-ролики і трейлери до майбутніх сезонів серіалів «Елементарно», «Геній» та «База Куантіко».

Читати далі...
20 квітня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія IMAX представила руйнівний ТБ-ролик фантастичного бойовика «Ремпейдж» з Двейном Джонсоном й Наомі Харріс.

Скеля грає приматолога і колишнього спецназівця Девіса Окойе, чий найкращий друг — срібляста горила Джордж — був заражений небезпечним токсином, що перетворює тварин на гігантських та лютих монстрів. І дане відео вирішує не витрачати час на діалоги, а просто показує, як Джордж разом з мутованими вовком й крокодилом трощить мегаполіс.

Читайте нашу рецензію на фільм «Ремпейдж».

В український прокат екшен Бреда Пейтона вийшов 12 квітня. Квитки на найближчі сеанси «Ремпейдж» ви можете придбати на нашому сайті.

Рецензія на фільм «Ремпейдж»
Двейн Джонсон лютує разом з величезними монстрами
13 квітня 2018,  15:19 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ґрунтуючись на популярній у 80-90-х роках відеогрі, науково-фантастичний бойовик «Ремпейдж» приваблює глядача двома речами: Двейном Джонсоном і тваринами, що мутували до колосальних розмірів, які влаштовують у мегаполісі справжній хаос. У крутості Скелі, який за останні роки стрімко злетів до верхівки голлівудського Олімпу, сумніватися не доводиться, але як щодо його гігантських екранних колег, створених на комп'ютері? Чи вийшло з такого тандему щось цікаве і варте вашого часу?

Читати далі...
8 квітня 2018,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3.0», нові трейлери фільмів «Тихе місце», «Перша судна ніч» та «451 градус за Фаренгейтом», а також другий розширений ТБ-ролик блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» та веселий промо-ролик «Дедпула 2».

Читати далі...
6 квітня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда фантастического экшена «Рэмпейдж» Дуэйн Джонсон показал, как он залез в клетку с крокодилом, когда занимался исследованием для фильма.

Читати далі...
2 квітня 2018,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон рятує світ від монстрів в українському ТБ-ролику фантастичного екшену Бреда Пейтона «Ремпейдж», який виходить на наступному тижні.

Зірка франшизи «Форсаж» втілює приматолога Девіса Окойе, чиїм найкращим другом є срібляста горила на ім'я Джордж. Але одного разу Джордж входить в контакт з небезпечним токсином, що змінює гени тварин, і починає рости до гігантських розмірів. Іншими жертвами цього урядового експерименту стають крокодил та вовк, які перетворюються на агресивних монстрів і починають тероризувати місто. Девіс об'єднується з генним інженером Кейт Колдвелл (Наомі Харріс зі «Скайфолу»), щоб знайти антидот до цього токсину й врятувати як людей, так і свого друга.

Дивіться новий трейлер «Ремпейдж», який тролить Джонсона. У кіно з 12 квітня.

18 березня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери блокбастера «Месники: Війна нескінченності», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і мультфільма «Ґрінч», а також свіжі трейлери до фантастичних картин «Ремпейдж» і «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
17 березня 2018,  03:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures продовжує піарити свій майбутній фантастичний бойовик «Ремпейдж» з гумором.

Новий трейлер фільму, де Двейн Джонсон та його друг-горила будуть битися з тваринами-мутантами, які виросли до гігантських розмірів, називає головного героя «божевільним коричневим лисим чуваком в татуюваннях, який біжить за своє чортове життя». Це обурює крутого актора, і він просить включити наступний фрагмент, де він «нічого не боїться», але замість цього нам показують дуже переляканого Джонсона, який разом з горилою дивиться на гігантського розлюченого крокодила.

В попередньому трейлері «Ремпейдж» Скала заговорив по-японськи. У кіно з 19 квітня.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
20 лютого 2018,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон прагне вразити японців новим трейлером свого фантастичного бойовика «Ремпейдж».

Представляючи трейлер, актор відзначає, що «Японія є домом для одних з найкращих фільмів про кайдзю», проте запевняє, що «цей фільм вразить не тільки шанувальників кайдзю», оскільки в ньому він бореться з «величезними, просто ВЕЛИЧЕЗНИМИ монстрами, які стають все більше і більше». Ви готові? Тоді натискайте на відео і залишайте свої враження в коментарях.

Дивіться другий український трейлер «Ремпейдж». У кіно з 19 квітня.

18 лютого 2018,  22:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшов довгоочікуваний трейлер мультфільму «Суперсімейка 2», а також нові трейлери фільмів «Ремпейдж», «Першому гравцю приготуватися» та «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...
14 лютого 2018,  12:52 | Оновлення

Вийшов другий український трейлер фільму «Ремпейдж» з Двейном Джонсоном у головній ролі.

Приматолог Девіс Окойе вважає за краще триматися якомога далі від людей і дружить з Джорджем, на диво розумним альфа-самцем - горилою, якого він виховував з самого народження. Але генетичний експеримент, що вийшов з-під контролю перетворює слухняну мавпу в запеклого монстра.Люді гинуть сотнями, чудовиська трощать все на своєму шляху і тільки професор Девіс Окойе вірить, що спілкування з Джорджем змусить його зупинитися і домовитися про мирне існування на планеті Земля людям і новому виду розумних хижаків.

Українська прем'єра «Ремпейдж» відбудеться навесні, 19 квітня 2018 року.