Новини про фільм (2015)

11 червня 2019,  23:02 | Оновлення

У мережі з'явився дубльований трейлер бойовика «Падіння янгола» з Джерардом Батлером та Морганом Фріманом в головних ролях. Режисером фільму виступив Рік Роман ВоПостріл в безодню», «Стукач»). «Падіння янгола» є третьою частиною "антитерористичної" екшн-франшизи, куди раніше увійшли «Падіння Олімпу» та «Падіння Лондона».

У центрі сюжету висококласний агент Секретної служби США Майк Беннінг, який стає метою терористичної організації. Герою доведеться у черговий раз битися з кілерами, щоб врятувати себе і своїх близьких.

В український прокат картина «Падіння янгола» вийде 22 серпня.

21 червня 2017,  17:21 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо прочитати невеликий прес-реліз кримінального трилера «Постріл в безодню», в якому розповідається цікавий метод написання сценарію, думки і роздуми творців фільму:

Фатальна випадковість, смертельна трагедія, і все його життя летить шкереберть… Опинившись за гратами, він повинен навчитися жити за новими законами. Ти повинен стати борцем, авторитетом або опинишся жертвою. Яку ціну доведеться заплатити, щоб вижити в цьому пеклі, з якого немає дороги назад?..

Читати далі...
5 червня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Якоб Харлон, якого втілює зірка «Гри престолів» Ніколай Костер-Вальдау, був успішним бізнесменом, поки в аварії з його вини випадково не загинула людина. Він повинен відсидіти термін у в'язниці, де життя зовсім не таке, як на волі. Там чоловік вступає в банду. Поступово він стає частиною цього нового дому, стає таким же, як і всі, втрачаючи свій колишній вигляд і контакти із зовнішнім світом (навіть з дружиною і з сином). Після звільнення Якоб повинен провернути одну дуже небезпечну справу. Безжальний процес виконання своїх обов'язків також стає його шляхом до жертвоприношення, відплати й самовизначення.

У кінотеатрах України кримінальна драма «Постріл в безодню» вийде з 29 червня.