Новини про фільм (2023)

19 грудня 2023,  21:05 | Новини фільмів

Суд над актором Джонатаном Мейджерсом, який грав суперлиходія Канга Завойовника, завершився тим, що його визнали винним «у переслідуванні та нападі» на свою колишню дівчину, після чого його одразу звільнила компанія Marvel Studios, у фільмах якої він грав нового головного антагоніста.

Читати далі...
2 листопада 2023,  20:01 | Новини фільмів

Після провалу третього сольника Людини-мурахи компанія Marvel Studios стала замислюватися над тим, чи не замінити нового головного антагоніста своєї супергеройської франшизи на зовсім іншого суперлиходія.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія»
Найслабший сольник про найменшого супергероя
31 серпня 2023,  22:05 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Останні півтора десятиліття супергеройські фільми, засновані на коміксах Marvel, правлять кіноекраном і стають головними блокбастерами року, проте у 2023 році щось пішло не так. І це щось називається «Людина-мураха та Оса: Квантоманія». Супергеройський блокбастер з Полом Раддом, якого люблять усі, у ролі Людини-мурахи не тільки слабо виступив у плані зборів, а ще й виявився одним з найслабших супергеройських екшенів останнього десятиліття у плані сюжету. Після його перегляду у лютому цього року навіть не було натхнення написати рецензію. А в голові з того часу крутиться одне питання: невже ми втомилися від супергероїв Marvel?

Читати далі...
31 липня 2023,  22:23 | Новини серіалів

Теж сумували за нашим улюбленим богом хитрощів? Том Гіддлстон повертається в образі знаменитого антигероя всесвіту MCU в інтригуючому трейлері другого сезону серіалу «Локі», який восени вийде на платформі Disney Plus.

Читати далі...
6 червня 2023,  07:05 | Бокс-офіс

Пригодницький екшен «Форсаж 10», який зібрав зірковий каст, вже злетів на третю сходинку в рейтингу найкасовіших фільмів 2023 року, заробивши у світовому прокаті більше $604,8 млн. І це не єдиний успішний сиквел цього року.

Читати далі...
16 травня 2023,  17:13 | Бокс-офіс

Супергеройська пригода Джеймса Ганна «Вартові Галактики 3» вже обійшла за зборами попередній кінокомікс Marvel Studios «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» і стала другим найбільш прибутковим фільмом 2023 року.

Читати далі...
18 квітня 2023,  23:34 | Бокс-офіс

Анімаційна стрічка «Брати Супер Маріо в кіно» заробила за два вікенди світового прокату $692,9 млн, обійшовши супергеройський екшен від Marvel Studios «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», якому вдалося зібрати за два місяці лише $474,4 млн.

Читати далі...
18 березня 2023,  14:06 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року нас чекають нові сольні екшени про пригоди Аквамена, Капітана Марвел, Людину-павука, Шазама, Флеша, Людину-мураху та заключна пригода Вартових Галактики. Зберігайте собі їхні дати прем'єр, щоб не пропустити.

Читати далі...
25 лютого 2023,  23:05 | Новини фільмів

На честь релізу супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у кінотеатрах компанія Marvel Studios поділилася ще сімома персональними постерами, які дозволяють познайомитися ближче з новими персонажами MCU, що живуть у Квантовому вимірі.

Читати далі...
22 лютого 2023,  07:11 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» представив нового головного лиходія MCU Канга Завойовника, і його обидві сцени після титрів були присвячені саме йому. Вірніше, його різним варіантам з інших всесвітів.

Читати далі...
14 лютого 2023,  17:57 | Новини фільмів

Напередодні прем'єри першого супергеройського блокбастера року «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» у мережі з'явився новий інтригуючий фрагмент, який точно сподобається усім шанувальникам франшизи «Зоряні війни».

Читати далі...
3 лютого 2023,  17:30 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» режисера Пейтона РідаЛюдина-мураха», «Людина-мураха та Оса», «Мандалорець»), який вийде в український прокат 16 лютого.

Читати далі...
16 січня 2023,  09:43 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде третім сольником Людини-мурахи, знову покаже подорожі у часі, проте цього разу ця небезпечна технологія опиниться в руках суперлиходія Канга Завойовника.

Читати далі...
12 січня 2023,  10:47 | Новини фільмів

З'явилася інформація, що у супергеройському блокбастері «Месники: Династія Канга» возз'єднаються зірки серіалу «Соколине око» Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...