Новини фільмів про (2019)

1 лютого 2020,  23:20 | Новини фільмів

У Анабель і Чакі з'явився конкурент. Режисер Вільям Брент Белл і сценарист Стейсі Меніа возз'єдналися, щоб створити продовження свого популярного фільму жахів про моторошну ляльку під назвою «Лялька», який вийшов на екрани у 2016 році.

Сиквел отримав назву «Лялька 2: Брамс» і знову відправить нас в зловісний особняк Гілширів, куди, не підозрюючи про його жахливу історію, переїжджає молода сім'я. Там їхній маленький син знаходить дивного нового друга моторошно реалістичну ляльку, яку він кличе Брамс і не випускає з рук. Мати, яку втілює зірка супергеройського фільму «Бетмен: Початок» Кеті Голмс, переживає за свого сина і боїться цієї страшної ляльки, і незабаром стає ясно, що її побоювання були не випадкові.

В кінотеатри України горор «Лялька 2: Брамс» прибуде 12 березня.

30 травня 2019,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри прибув новий моторошний трейлер містичного горора «Анабель 3», в якому візьмуть участь подружжя Ворренів у втіленні Віри Фарміги і Патріка Вілсона.

Нова глава франшизи «Закляття», яка почалася в 2013 році, покаже повернення на великі екрани знаменитих демонологів Лоррейн та Еда Ворренів, які замикають у своєму будинку одержиму демоном ляльку Анабель. Але коли вони їдуть з дому і залишають свою 10-річну доньку Джуді (МакКенна Грейс з «Капітана Марвел») з нянею Мері (Медісон Айсмен з «Джуманджі»), Анабель звільняється, і дівчатка опиняються в страшній небезпеці.

Дивіться також перший український трейлер «Анабель 3». У кіно з 27 червня.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
31 березня 2019,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віра Фарміга і Патрік Вілсон повертаються в образах мисливців за привидами Лоррейн та Еда Ворренів в офіційному трейлері містичного фільму жахів «Анабель 3».

Бажаючи утримати Анабель від нових вбивств, демонологи Лоррейн і Ед Воррени (Фарміга і Вілсон) закривають одержиму ляльку в кімнаті артефактів у себе вдома, помістивши її за освячене скло і заручившись благословенням священика. Але ніч кошмарів наближається, коли Анабель пробуджує всіх злих духів в кімнаті, ціллю яких стає 10-річна дочка Ворренів Джуді (МакКенна Грейс з фільмів «Капітан Марвел» і «Я, Тоня») та її друзі.

Світова прем'єра горора, сценаристом і продюсером якого є Джеймс Ван, відбудеться в червні. Чекаємо оголошення дати української прем'єри.

16 березня 2019,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим тизером містичного горора «Анабель 3», який повідомляє, що офіційною назвою фільму буде «Annabelle Comes Home» («Анабель відправляється додому»).

У третьому фільмі про демонічну ляльку Анабель актори Віра Фарміга і Патрік Вілсон повернуться в образах мисливців за привидами і дослідників паранормальних явищ Лоррейн та Еда Ворренів з фільмів «Закляття».

Також компанію їм складуть актриси Маккенна ГрейсКапітан Марвел», «Я, Тоня») і Медісон АйсменДжуманджі: Поклик джунглів», «Страшилки 2»).

Тизер розкриває, що у світовий прокат «Анабель 3» вийде 28 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його української прем'єри.