Голіаф (2018)

Цієї зими незалежний театр "Мізантроп" спільно з TELEPORT360 представляють прем'єру вистави "ГОЛІАФ", яка стане першою в Україні постановкою на основі коміксу - графічного роману всесвітньо відомого ілюстратора Тома Голда.

Це буде незвичайна з точки зору форми вистава: замість сцени - справжній басейн, де протягом усієї дії будуть існувати актори на відстані витягнутої руки від глядача.

Зміст історії публіка буде розуміти завдяки спеціальним технологіям, - проекція тексту на воду стане відсиланням до цього коміксу, де всі думки та репліки героїв з'являються у вигляді баблів - текстовіx xмаринок.

Таку ідею однозначно оцінять не лише дорослі прихильники візуальної та аудіальної досконалості, а і справжні цінителі коміксів - підлітки та діти.

Вистава стане першою постановкою театру "Мізантроп", на яку можна та потрібно приходити всією родиною (10+).

Цей інтелектуально-естетський театральний досвід стане крутою альтернативою численним "ялинкам", де замість одноманітної мішури та застарілих розважальних прийомів вам та вашим дітям запропонують філософський сценічний атракціон, під час якого дорослі зможуть переосмислити відомий міф про Голіафа, а діти зрозуміють, що театр - це не "Old school», та що він може бути сучасним та цікавим.

Увага: для захисту від бризків всі глядачі отримають на вході дощовики.

50%
0
50%
0

Жанр: спектакль
Вікові обмеження: в Україні 10+
Тривалість: 1 г.
Країна: Україна

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Голіаф». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Голіаф»

Написати коментар...
Написати коментар...

Голіаф, фільм 2018
Жанри: спектакль
Україна