Новини фільмів про (2019)

22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
21 травня 2019,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло знаходить свого супергероя і він не знає милосердяв новому трейлері супергеройського фільму жахів «Брайтбьорн», який продюсує режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн.

Горор «Брайтбьорн» буде слідувати за бездітною парою американців Торі і Кайлом (Елізабет Бенкс і Девід Денман), які давно хотіли дитину. Одного разу вночі недалеко від їхнього будинку зазнає аварії іншоплентний зореліт, і там вони знаходять маленьку дитину. Торі і Кайл вирішують взяти його до себе і дають йому ім'я Брендон (Джексон А. Данн), але чим дорослішим стає хлопчик, тим сильніше розвиваються його надздібності, і в один темний день Брендон вирішує використовувати їх, щоб тероризувати своє містечко.

Режисером картини виступає Девід Яровескі.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Брайтбьорн» на нашому сайті.

15 травня 2019,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой супергеройського фільму жахів «Брайтбьорн», який продюсує Джеймс Ганн, вирішує перевірити, наскільки він є невразливим, у другому офіційному фрагменті, що вийшов сьогодні.

Читати далі...
10 травня 2019,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло знайшло свого супергероя. Студія Sony Pictures представила розширений фрагмент супергеройського фільму жахів «Брайтбьорн», який не рекомендується для перегляду вразливим глядачам.

Фільм, який продюсує режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн, розповість про хлопчика Брендона (Джексон А. Данн), що прибув на Землю з іншої планети і був усиновлений бездітною парою (Елізабет Бенкс і Девід Денман). Коли Брендон стає тінейджером, він відкриває в собі надздібності й вирішує використовувати їх, щоб творити зло. У дебютному фрагменті він нападає вночі на офіціантку (Беккі Волстром) в кафе, підриваючи над нею лампу, і їй доводиться діставати з ока осколок. І на цьому Брендон не зупиняється...

Дивіться також український ТБ-ролик горора «Брайтбьорн». У кіно з 23 травня.

30 квітня 2019,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми з татом віримо, що ти прибув сюди не просто так». Хлопчик, який міг би стати новим Суперменом, перетворюється на щось жахливе в першому українському ТБ-ролику супергеройського фільму жахів «Брайтбьорн».

Фільм «Брайтбьорн», продюсером якого виступає режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн, розповість про бездітну американську пару (Елізабет Бенкс і Девід Денман) та їхнє диво хлопчика (Джексон А. Данн), який прибув на Землю з далекої планети. Він володіє суперздібностями і міг би стати рятівником людства, але обирає темний шлях і стає лиходієм на ім'я Брайтбьорн.

Нові постери «Брайтбьорна» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 23 травня.

7 березня 2019,  00:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ ніколи не буде колишнім. Студія Sony Pictures представила другий офіційний трейлер фільму жахів з супергеройським елементом «Брайтбьорн», який продюсує режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн.

Що коли дитина з іншої планети випадково приземлиться на Землі, як Супермен, але, замість того щоб стати героєм для людства, вона перетвориться на щось жахливе? Бездітна пара (Елізабет Бенкс і Девід Денман) дуже хотіла дитину, і одного разу вночі в лісі поруч з будинком дружина знаходить маленького іншопланетянина і вважає, що це була відповідь на їхні молитви. Але коли хлопчик стає старшим, в ньому прокидаються руйнівні сили, які тепер загрожують усьому місту.

Дивіться також український трейлер фільму жахів «Брайтбьорн». У кіно з 23 травня.

10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
9 грудня 2018,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Вартових Галактики» Джеймс Ганн представляє новий науково-фантастичний горор «Брайтбьорн», де він виступає в якості продюсера.

«Брайтбьорн», також відомий як «ГориЯскраво», розповість історію бездітної сім'ї, яка дуже хотіла дитину. Одного разу вночі дружина (Елізабет Бенкс з «Голодних ігор») знаходить в лісі немовля, і вони з чоловіком вирішують, що їхні молитви були почуті, й беруть дитину до себе додому. Але у міру того, як він стає старшим, батьки починають помічати за сином щось дивне. Виявляється, він прибув з іншої планети, щоб стати героєм для людства, але в результаті стає чимось зловісним.

Українська прем'єра фільму «Брайтбьорн», який називають супергеройськии горором, очікується наприкінці весни, 23 травня 2019 року.