Новини фільмів про (2019)

24 вересня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська кіностудія FILM.UA оголосила про свій новий комедійний проект «Зірки за обміном», головні ролі в якому виконають зірки вітчизняного шоу-бізнесу Михайло Хома та Оля Полякова.

Читати далі...
24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
19 грудня 2018,  18:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний тизер-трейлер української комедії про любов і секс «Свінгери 2», в якій повернуться Оля Полякова і Даша Астаф'єва.

Офіційний синопсис, представлений разом з трейлером, повідомляє, що в сиквелі хітової комедії для дорослих «Свінгери» головний герой історії бізнесмен Ігор (Михайло Кукуюк) втрачає свою чоловічу силу, і його дружина Ілона (Оля Полякова) готова на все, щоб підняти йому потенцію. Рольові ігри, уроки тантричного сексу, ревнощі – нічого не дає потрібного результату. Виявляється, що завести Ігоря можуть тільки лайки в соціальних мережах...

Гуру тантричного сексу у фільмі втілить зірка комедій «DZIDZIO Контрабас» і «DZIDZIO Перший раз» Михайло Хома, відомий як просто Дзідзьо.

Прем'єра картини «Свінгери 2» відбудеться 1 березня 2019 року.

21 червня 2018,  01:36 | Новини фільмів

Українська компанія F Films в копродакшні з латвійською Platforma Films почала роботу над продовженням фільму «Свінгери». У сіквелі герої комедії готуються до Нового року і в святкову ніч прагнуть здійснити свої сексуальні бажання.

Читати далі...