Новини про фільм (2019)

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
26 липня 2019,  16:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

(Майже) серйозний продюсер Сет Роген знову забороняє неповнолітнім зіркам своєї нової божевільної комедії «Хороші хлопці» дивитися її нецензурний трейлер. Але якщо вам вже виповнилося хоча б 16, то сміливо натискайте на кнопку «play».

Офіційний синопсис фільму обіцяє нам «відпадну комедію від Сета Рогена та чуваків, які підігнали нам «Сусідів» (а також «Суперперців» і «Повний розковбас»)»! Троє підлітків (Джейкоб Тремблей, Брейді Нун та Кіт Л. Вільямс) влаштовують свою першу «дорослу» вечірку. Готуючи цю епічну подію, вони вештаються вулицями, шукають пригод на п’яту точку і потрапляють в халепи. У хлопців зовсім небагато часу, щоб розгребти кашу, яку заварили, доки не дізналися батьки...

В кінотеатри України фільм «Хороші хлопці», який зняв режисер Джин СтупницькіОфіс», «Дуже погана училка»), увірветься 15 серпня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
22 березня 2019,  18:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер без цензури нової комедії «Хороші хлопці» із зіркою оскароносної «Кімнати» Джейкобом Тремблей у головній ролі.

Відпадна комедія від Сета Рогена і чуваків, які підігнали нам «Сусідів»! Троє підлітків влаштовують свою першу «дорослу» вечірку. Готуючи цю епічну подію, вони вештаються вулицями, шукають пригод на п’яту точку і потрапляють в халепи. У хлопців зовсім небагато часу, щоб розгребти кашу, яку заварили, доки не дізналися батьки…

В українські кінотеатри «Хороші хлопці» прибудуть влітку, 15 серпня.

18 березня 2019,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройських фільмів «Месники: Завершення» і «Шазам!», діснеївського мюзиклу «Аладдін», фентезійного екшену «Хеллбой» та новий трейлер без цензури 5 сезону серіалу «Ґотем», який показує народження Бейна.

Читати далі...
15 березня 2019,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три шестикласника-вигнанця намагаються стати крутими в нецензурному трейлері американської комедії «Хороші хлопчики», творцями якої виступають сценаристи картин «Це кінець» і «Суперперці» Сет Роген та Еван Голдберг.

«Хороші хлопчики» («Good Boys») слідують за трьома друзями-шестикласниками Максом (зірка фільмів «Кімната» і «Диво» Джейкоб Тремблей), Тором (Брейді Нун із серіалу «Підпільна імперія») та Лукасом (Кит Л. Вільямс із серіалу «Останній мужик на Землі»), яких запрошують на їх першу вечірку з поцілунками. Хлопчики панікують, оскільки ще ніколи не цілувалися, і вирішують пошпигувати за своєю сусідкою та її хлопцем за допомогою дрона. Сусідка ламає їхній дрон, і друзі відправляються в епічну одіссею жахливих рішень, які включають викрадені наркотики, пейнтбол у студентському братстві, втечу від поліцейського та лякаючих дівчат-підлітків (Моллі Гордон з комедії «Душа компанії» та Мідорі Френсіс з картини «Вісім подруг Оушена»).

У понеділок, 11 березня, прем'єра фільму «Хороші хлопчики» відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest. У світовий прокат він вийде в серпні. Дата його української прем'єри поки не відома.