Оновлення (2017)

7 серпня 2017,  23:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли побачити рукопашний поєдинок Дедпула та Ніка Ф'юрі? Тоді новий фрагмент комедійного екшену «Тілоохоронець кілера» вас точно порадує. У ньому Райан Рейнольдс і Семюел Л. Джексон починають бійку на конспіративній квартирі, оскільки в минулому герой Джексона багато разів намагався вбити героя Рейнольдса, а тепер вони повинні працювати разом, щоб засадити за ґрати Гері Олдмана. Також в сцені з'являється Елоді Юнг, відома завдяки ролі Електри в «Шибайголові». Непоганий вийшов кросовер, чи не так?

Романтичний трейлер цього фільму, де дружину Джексона грає Сальма Гайєк, дивіться тут. У кіно з 17 серпня.

4 серпня 2017,  00:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви думаєте, що екшен «Тілоохоронець кілера» з Райаном Рейнольдсом та Семюелом Л. Джексоном складатиметься виключно з погонь і перестрілок, то новий трейлер показує його більш романтичну сторону. Бойову дружину Джексона тут втілює Сальма Гайєк, і дане відео присвячене їх ніжним стосункам: зворушливій зустрічі й танцям на тлі палаючого ресторану. Загалом нагадало промо-кампанію «Дедпула».

Як Рейнольдс і Джексон катаються в машині з співаючими черницями, дивіться в новому фрагменті. У кіно з 17 серпня.

30 липня 2017,  02:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний фрагмент комедійного екшену «Тілоохоронець кілера», де Семюел Л. Джексон грає кілера, який хоче дати свідчення проти кримінального авторитета, а Райан Рейнольдс — його тілоохоронця. Відео показує, що, тікаючи від найманців, ця парочка опиняється в машині з черницями, і всю дорогу герой Джексона радісно співає з ними італійську застільну пісню «Bevilo tutto». Це точно підніме ваш настрій.

Новий трейлер «Тілоохоронець кілера» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

18 липня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс та Семюел Л. Джексон продовжують запалювати в новому трейлері комедійного екшену «Тілоохоронець кілера». Будучи першокласним агентом з охорони свідків, герой Рейнольдса намагається всіляко вберегти Джексона від смерті, щоб той дав свідчення проти російського бандита у втіленні Гері Олдмана, але Джексон вважає, що і сам прекрасно доживе до суду. Компанію їм в цьому божевіллі складають Сальма Хайек та Елоді Юнг.

Український трейлер кінокартини Патріка Г'юза дивіться тут. У кіно з 17 серпня.

26 травня 2017,  17:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс зустрічає свого давнього ворога Семюела Л. Джексона в новому трейлері комедійного бойовика «Тілоохоронець кілера». Колишній кілер, який повинен дати свідчення проти диктатора Гері Олдмана, намагався вбити героя Рейнольдса цілих 28 разів, але тепер вони повинні залишити минуле позаду та співпрацювати, щоб вижити. Один їх кращих моментів трейлера: музична подорож Рейнольдса і Джексона з черницями.

Український трейлер «Тілоохоронця кілера», який прибуде в кіно в серпні, дивіться тут.

12 травня 2017,  20:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер комедійного екшену «Тілоохоронець кілера» показує, як Райан Рейнольдс дає в ніс Семюелу Л. Джексону, Джексон викидає Рейнольдса з машини через лобове скло, різко загальмувавши, а в кінці мило співає, коли закінчується пісня Вітні Х'юстон.

Український трейлер фільму Патріка Хьюза, який вийде на екрани в серпні, дивіться тут.

21 квітня 2017,  17:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо вашій увазі трейлер комедійного екшну «Тілоохоронець кілера» українською мовою.

Фільм розказує про кілера (Семюел Л. Джексон), який вирішує дати свідчення проти тих, хто його наймав. Але захистити сам себе він уже не може, тож йому наймають тілоохоронця (Райан Рейнольдз).

«Тілоохоронець кілера» стартує в українському прокаті 17 серпня.

13 квітня 2017,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший нецензурний трейлер комедійного екшену «Охоронець кілера» під музику Вітні Х'юстон демонструє, що з Дедпула та Ніка Ф'юрі, вірніше з Райана Рейнольдса і Семюела Л. Джексона вийшов відмінний дует. Рейнольдс втілює тут охоронця в костюмі й краватці, а Джексон — злословного кілера, якого всі хочуть вбити, оскільки він вирішив здати свої наймачів.

Компанію їм складуть Сальма Хайек, яка тут з'являється у декількох кадрах, і Гері Олдман, якого поки що не видно.