Оновлення (2017)

6 грудня 2017,  01:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому фрагменті пригодницької кінокартини «Джуманджі: Поклик джунглів» Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт знаходять на черговому рівні цієї небезпечної гри кошик з отруйною чорною мамбою. Джонсон пропонує вибрати того, хто вміє довго не моргати, щоб переглядіти й загіпнотизувати змію, і Блек погоджується вийти на цю дуель, але мамба вперто не бажає піддаватися його чарам. Добре, що у Скелі така відмінна реакція.

Дивимося, як Блек вітає українців в промо-ролику «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

4 грудня 2017,  03:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ця гра хоче відрізати тобі голову, показує новий фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів».

Потрапивши в небезпечний і дикий світ, четвірка аватарів з дивними іменами — Смолдер Брейвстоун (Двейн Джонсон), Рубі Раундхаус (Карен Гіллан), Шеллі Оберон (Джек Блек) і Мус Фінбар (Кевін Харт) — якими керують перелякані школярі, зустрічає там хлопця Алекса (Нік Джонас), який вже давно грає в «Джуманджі» і знає, чого варто остерігатися. І тут він веде новачків по темним катакомбам, що наповнені смертельними пастками, де один невірний крок може стати для героїв останнім.

Дивимося розширений український ТБ-ролик «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

29 листопада 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», до чиєї прем'єри залишилося менше місяця.

У продовженні культової картини «Джуманджі» нас відправлять в світ легендарної гри разом з чотирма аватарами старшокласників, які в одну мить опиняються посеред джунглів, де на них чекають захоплюючі, але небезпечні пригоди. Аватарів втілюють Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек та Кевін Харт, а в світі гри «Джуманджі» вони зустрінуть Ніка Джонаса.

Дивимося, як Джек Блек вітає українців в промо-ролику «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

31 жовтня 2017,  01:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures представила першу фічуретку пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», в якій Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт коротко розповідають про свою спільну роботу.

Скала каже тут про свою величезну любов до оригінального фільму «Джуманджі» й до Робіна Вільямса і про те, що вони намагалися передати в продовженні дух оригіналу. На цей раз підступна гра постає в модернізованому вигляді, а не в настільному, оскільки «гра завжди знаходить спосіб, щоб у неї зіграли», і тепер четверо старшокласників засмоктує в її світ, де вони постають у вигляді аватарів. Акторам дуже сподобалося зніматися в цій історії: Джонсон називає свого героя «самим чудовим, самим крутим і самим надираючим зад персонажем», якого він коли-небудь втілював, а Гіллан в захваті від кількості екшену, що робить її на екрані «дійсно крутою».

Дивимося другий український трейлер «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

20 вересня 2017,  19:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер пригодницького екшену «Джуманджі: Поклик джунглів» відразу в українському перекладі. Трейлер показує багато нових моментів, розкриваючи, що у кожного з учасників цієї небезпечної гри — у втіленні Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Джека Блека і Кевіна Харта — є певний набір здібностей та кілька життів в запасі, що тут же перевіряє герой Блека. Ну що, цьому сиквелу/перезапуску оригінального «Джуманджі» 1995 року вдалося вас зацікавити?

Українська прем'єра фільму від режисера Джейка Кездана, де також зіграє Нік Джонас, відбудеться 28 грудня.

19 вересня 2017,  03:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон і Карен Гіллан поділилися в соцмережах безбашенним тизером до другого трейлера пригодницького екшену «Джуманджі: Поклик джунглів». Тут вони в компанії Джека Блека й Кевіна Харта опиняються в небезпечних джунглях, де їх намагаються з'їсти, ну або відкусити від них шматочок, бегемоти, змії і слони. Хоча слони, скоріше, просто затопчуть, ніж з'їдять.

Другий трейлер прибуде в середу, а поки переглядаємо перший в офіційному українському дубляжі. У кіно фільм вийде в кінці грудня.

29 червня 2017,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Одночасно з оригінальним вийшов і український трейлер «Джуманджі: Поклик джунглів» за участю зірки «Форсажу» Двейна Джонсона та зірки «Вартових Галактики» Карен Гіллан. Офіційний синопсис фільму, який вийде в прокат 28 грудня:

Ласкаво просимо до світу Джуманджі! Гра, повна пригод і небезпек. Гра, де виграти означає вижити.

29 червня 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув перший трейлер пригодницького фентезі «Джуманджі», яке є продовженням фільму 1995 року з Робіном Вільямсом. У ньому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт втілюють аватарів, яких четверо покараних старшокласників вибрали собі в старій відеогрі, знайденій у підвалі. Їм доведеться звикнути до нових образів і відкрити свої суперсили, щоб знайти вихід з цього небезпечного світу.

В українські кінотеатри фільм, де також зіграв Нік Джонас, прибуде 28 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.

29 червня 2017,  02:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вчорашній тизер майбутнього трейлера «Джуманджі» представив тільки логотип фільму, то сьогоднішній показав перші кадри з Двейном Джонсоном, Карен Гіллан, Джеком Блеком і Кевіном Хартом! Разом вони опиняються всередині легендарної й дуже небезпечної гри і повинні виграти, щоб повернутися у свій світ.

Повноцінний трейлер цього пригодницького фентезі вийде в четвер.

28 червня 2017,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На офіційній сторінці пригодницького фентезі «Джуманджі» в Твіттері з'явився тизер, який представляє офіційний логотип фільму й повідомляє, що це не ти будеш грати у гру, це гра буде грати тобою. Сам трейлер, де ми очікуємо побачити Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Джека Блека, Кевіна Харта і Ніка Джонаса, прибуде в четвер.

Перший тизер-трейлер «Джуманджі» був показаний на конвенції CinemaCon у березні. Його опис ви знайдете тут.

8 грудня 2016,  17:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора завершилися зйомки пригодницького фентезі «Джуманджі», на честь чого Дуейн Джонсон поділився відео, в якому він вимовляє слова подяки касту й знімальній команді фільму, і в цю промову забавно вклинюється Джек Блек зі своєю вдячністю.

Також в даному відео присутні Карен Гіллан і Кевін Харт, які пережили разом з Джонсоном й Блеком чимало пригод.

2 грудня 2016,  18:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Будучи в підвішеному стані в перерві зйомок «Джуманджі», акторка Карен Гіллан вирішила розповісти анекдот про двох китів, які зайшли в бар, і зробити переворот.

Більше кумедних закулісних відео зі зйомок цього пригодницького фентезі дивіться тут.

16 листопада 2016,  10:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Посміявшись з реакції свого колеги Кевіна Харта, коли кинув на нього в джунглях під час зйомок «Джуманджі» іграшкового павука, Дуейн Джонсон вирішив перевірити реакцію Карен Гіллан... і мало не отримав від неї за такі жартики.

Більше кумедних відео зі зйомок цього пригодницького фентезі дивіться в нашій відеогалереї.

29 жовтня 2016,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаючи, як сильно Кевін Харт боїться всяких членистоногих, якими просто кишать джунглі, де проходить знімальний процес «Джуманджі», Дуейн Джонсон вирішив його розіграти, кинувши під час зйомок чергової сцени на свого колегу іграшкового павука. Харт виявився від цього не в захваті, зате порадував своєю реакцією всю знімальну групу.

Ця весела парочка дуже зріднилася завдяки «Джуманджі», особливо після того як Джонсон цілий день носив Харта на своїй спині заради комічного епізоду.

14 жовтня 2016,  12:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки «Джуманджі» нині проходять в глибоких джунглях на Гаваях, тому акторам аж ніяк не просто вибратися звідти до дороги, щоб привітатися з шанувальниками. Але Дуейн Джонсон не міг залишити фанів, що чекали на нього декілька годин, ні з чим і в перерві радісно до них помчав, не підозрюючи, як його зворушить зустріч з дівчинкою, яка вважає свого батька супергероєм.

Цей тиждень зйомок «Джуманджі» виявився не з простих для Джонсона, про що свідчить нещодавнє відео, де він приречено носить на своїй спині Кевіна Харта заради одного комічного епізоду.