Новини про фільм (2017)

12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
24 лютого 2021,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка екшенів «Джон Уік 2» і «Три ікси: Реактивізація» Рубі Роуз полює на зірку супергеройського фільму «Бладшот» Сема Г'юена у видовищному трейлері фільму «Спецслужба: Сигнал тривоги», екранізації роману Енді МакНаба.

Читати далі...
11 травня 2019,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я довго чекав на нашу зустріч, і поки ти мене не розчарував». Дивимося фінальний трейлер бойовика «Джон Уік 3» з Кіану Рівзом в головній ролі і сподіваємося, що він нас теж не розчарує.

У другому фільмі найнебезпечніший найманий вбивця у світі Джон Уік (Рівз) порушив правила злочинного світу і став екском’юнікадо, вигнанцем, за чию голову дають 14 мільйонів доларів. Тепер на нього полюють найвідчайдушніші та найжорстокіші кілери, від яких ніде не сховатися, але Уік не збирається здаватися.

Разом з Рівзом в трейлері з'являються Голлі Беррі, Марк Дакаскос, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн та Анжеліка Г'юстон.

Дивіться також другий фрагмент бойовика «Джон Уік 3», де Джон звертається по допомогу до своєї давньої знайомої Софії у втіленні Беррі. У кіно з 16 травня.

19 квітня 2019,  16:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася дебютним фрагментом гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», який показує недовгу поїздку головного героя та його пса в таксі.

Порушивши у другому фільмі кодекс найманих вбивць, Джон Уік (Кіану Рівз) стає вигнанцем, і за його голову призначають нагороду в 14 мільйонів доларів. У фіналі «Джона Уіка 2» Вінстон (Іен МакШейн) сказав Джону, що у нього є 1 година, після чого на його голову будуть полювати всі наймані вбивці світу. Коли стає темно, Джон разом зі своїм псом сідає в таксі і каже, що йому потрібно до Нью-Йоркської публічної бібліотеки. Але вони потрапляють в затор, тому герой вирішує дати таксисту грошей, щоб той завіз пса до готелю «Континенталь», і прощається з собакою.

Дивіться також другий український трейлер бойовика «Джон Уік 3». У кіно з 16 травня.

21 лютого 2017,  14:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фічуретка бойовика «Джон Уік 2» присвячена різноманітним тренуванням Кіану Рівза для повернення на екрани в образі невразливого найманого вбивці. Для сиквелу актор займався різними єдиноборствами, включаючи кунг-фу, екстремальним водінням та проходив смуги з перешкодами, де потрібно було влучно попадати в ціль й встигати швидко змінювати зброю, і все для того, як говорить режисер Чад Стахелскі, щоб глядач побачив справжніх акторів, які пройшли все це та показали перед камерою вищий клас.

Фрагмент з крутою погонею з «Джона Уіка 2», де Рівз шалено ганяє на Ford Mustang 1969, дивіться тут.

19 лютого 2017,  15:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося один з найкращих епізодів бойовика «Джон Уік 2», де Кіану Рівз розносить на улюбленій машині свого героя весь загін ворога і разом з колегою по «Костянтину» Петером Стормаре говорить по-російськи.

Нашу рецензію на «Джона Уіка 2», який другий тиждень йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

16 лютого 2017,  23:41 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій перший уїк-енд прокату в Україні еротична мелодрама «П'ятдесят відтінків темряви» заробила 18,5 мільйонів гривень.

Читати далі...
12 лютого 2017,  13:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найважливіших моментів бойовика «Джон Уік 2» є екранне возз'єднання Кіану Рівза та Лоуренса Фішберна, які зіграли Нео і Морфеуса в культовій науково-фантастичній трилогії «Матриця». Як воно пройде? Дивіться у новому фрагменті сиквела популярного бойовика Чада Стахелскі.

Нашу рецензію на «Джона Уіка 2», який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

Рецензія на фільм «Джон Уік 2»
Невразливий найманий вбивця
9 лютого 2017,  02:27 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальних колах ходить легенда про бабая, який пересувається в тіні і може підкрастися до будь-якої людині, навіть якщо та ховається за особистою армією чи зачинена за сімома замками, і відправити її на той світ. Звуть його Джон Уік. І він повернувся...

Після успіху бойовика «Джон Уік» у 2014 році Кіану Рівз просто зобов'язаний був повернутися на екран в образі свого небагатослівного найманого вбивці, який вирішив, що покінчив з темним минулим. Режисером другої частини його кривавих пригод залишився все той же Чад Стахелські, а сценаристом – Дерек Кольстад, але навіть не змінюючи режисера і сценариста дуже складно повторити успіх оригіналу, продовжити генерувати нові ідеї і не розчарувати глядача. І що зробила ця команда? Ні, вона не повторила, вона перевершила самих себе.

Джон Уік повертається, і цього разу його чекає старий борг, який він повинен оплатити або померти. Про бажане тихе життя доводиться забути з кінцями, оскільки в минулому він вибрав не ту людину, щоб просити у нього ласку і його нинішнє прохання, що звучить скоріше, як наказ, оскільки у Джона немає вибору, виявляється справжньою підставою для головного героя. Нікому не потрібно, щоб він повернувся з цієї справи живим, але йому відверто плювати на бажання інших. Він виживе, хоч би скільки мільйонів ні оголосили за його голову, влаштовуючи криваві перестрілки і погоні на вулицях Рима, в метро, на вулицях Нью-Йорка і знову в метро. Копи? Ні, вони не прибіжать тут на звуки стрілянини, адже світом Уіка править мафія, і захиститися від неї він може лише сам.

Багато співали дифірамби Рівзу за його роль в першому «Джоні Уіку», але мені він там здався одночасно бездушним і занадто змученим, коли пішов мстити за свого собаку, а тут у нього ніби повернувся вогник в очах. У сіквелі його герой вже не стільки мстить, скільки намагається вижити у своєму божевільному світі, то граючи за його правилами, то порушуючи їх так, що хочеться аплодувати. Ось це той Кіану, якого я люблю. Вони хочуть його вбити, відправляючи кращих кілерів по його сліду? Нехай, він порішить їх усіх.

Головним болем Уіка стає італієць з красивим ім'ям, але з препаскудным характером Сантіно Д’Антоніо. Зробити таке замовлення кращому кілеру всіх часів міг тільки найзапекліший негідник, і навіть шкода, що Уік не зміг обійти умови боргу, але хитрість – не його коник. Його коник – вбити всіх найманців, що постають на його шляху. Зіграв головного поганца Ріккардо Скамарчіо, і зробив він це так, що за грою його Сантіно з Уіком в кішки мишки, де кішка – зрозуміло, Уік, спостерігати одне задоволення. А серед численного натовпу кілерів, охочих прибрати Уіка, запам'ятовуються найманці Арес і Касіян у втіленні Рубі Роуз і Коммона. У обох є особисті мотиви; вони обидва виявляються гідними супротивниками, тому бійки Рівза з кожним з них – те, на що чекаєш з нетерпінням, і ці епізоди не розчаровують.

Головною фішкою кастингу «Джона Уіка 2» стала участь у фільмі Лоуренса Фішберна, давнього колеги Рівза за культовою «Матрицею». Напевно шанувальники будуть в захваті побачити їх разом в одному кадрі через вісімнадцять років. Після їх возз'єднання тепер хочеться, щоб в наступний фільм про пригоди Уіка запросили Керрі-Енн Мосс і Хьюго Вівінга. Але не варто забувати і про Петера Стормаре, який зіграв Сатану у фільмі Рівза «Костянтин». Він з'являється тут теж на кілька сцен, але той момент, коли вони удвох – в минулому Джон Костянтин і сам Диявол – перекидають по чарці, став для них ідеальним екранним возз'єднанням.

Кінокартина вмить захоплює, вносячись вихором і забираючи глядача в свій небезпечний світ, затьмарюючи і перевершуючи оригінал. «Джона Уіка 2» тут же хочеться переглянути, щоб знову насолодитися шикарною операторською роботою Дана Лаустсена, чиє влучне око знімає будь-який екшен і насильство зі смаком, а яскравий неон стильно доповнює тут не одну сцену. Особливо захоплює дух епізод, знятий серед безлічі дзеркал, які відзеркалюють героїв і неонове світло, що перетворює полювання кілерів один на одного в щось унікальне і прекрасне з кінематографічної точки зору. За все це можна пробачити фільму різні огріхи, як практично повна невразливість Уіка, який переживає таке, що і деяких супергероїв могло б відправити в лікарню, або дивовижна телепортація персонажів в Рим і назад в Нью-Йорк, які ніби подорожую туди і назад не на літаку, а на поїзді. Режисер вирішив не морочитися на цей рахунок, але коли не показується ніяких пересувань, а герой раптом з'являється то в одній частині земної кулі, то в інший, це трохи збиває з пантелику. Хоча, знаючи Уіка, він по катакомбах куди завгодно дійде. Наприклад, в третю частину своєї франшизи, на яку так красномовно натякає фінал.

Якщо ви все ще сумніваєтеся в тому, що Джон Уік – куленепробивний, він пройде через пекло і доведе вам це вдруге.

8 лютого 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик очікуваного бойовика «Джон Уік 2» нагадує, що вже з завтрашнього дня ви зможете побачити в кіно не тільки крутого Кіану Рівза, який надирає усім зад, а і його возз'єднання з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном.

Квитки на зручні для вас сеанси ви можете купити на нашому сайті.

7 лютого 2017,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті бойовик «Джон Уік 2» згадав, що виходить в прокат перед Днем святого Валентина разом з еротичною мелодрамою «П'ятдесят відтінків темряви», і вирішив трохи її спародіювати, пропонуючи переодягнутися в щось на відтінок темніше в своєму ТБ-ролику з Супербоула.

Які фільми складуть їм компанію у кіно в День всіх закоханих? Читайте в нашому огляді.