Новини про мультфільм (2017)

21 вересня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і «Лего. Фільм: Бетмен» мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» отримав закулісне відео, де замість акторів про його створення розповідають самі фігурки LEGO, ніби вони по-справжньому грали свої ролі. Гармадон (Джастін Теру) був дуже розчарований дізнатися, що є не головним героєм цієї історії, яка повідає про його сина Ллойде (Дейв Франко) і його друзів-ніндзя. А Нія (Еббі Джейкобсон) розкрила, що її спочатку запрошували зіграти Чудо-жінку, але виникли проблеми з графіком.

Познайомитися з цими веселими героями ближче ви можете в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

20 вересня 2017,  02:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікаве закулісне відео мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм» показує, як його актори разом озвучували своїх персонажів в студії, взаємодіючи один з одним, а не окремо записуючи свої репліки, як зазвичай робиться. Також Дейв Франко, Джекі Чан, Джастін Теру, Олівія Манн та інші представляють тут своїх героїв й розповідають про їхні особливості і роль в цій історії.

Українська прем'єра «Лего. Ніндзяго. Фільм» відбудеться вже в цей четвер, 21 вересня. Дубльований трейлер ви знайдете тут.

16 вересня 2017,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Лего. Ніндзяго. Фільм» Олівія Манн була рада зустрітися з легендарним Джекі Чаном в рамках промо-туру свого спільного мультфільму.

Читати далі...
14 вересня 2017,  19:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви готові покласти своє життя за Ніндзяго? Український ТБ-ролик мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм» нагадує, що до його прем'єри залишився всього 1 тиждень. Відео закликає бути ніндзя і показує, як герой Джекі Чана майстер Ву тренує шістку юних ніндзя, щоб вони захистили світ від завойовника Гармадона (Джастін Теру).

Закулісну фічуретку, де Чан демонструє, як займався постановкою трюків для «Лего. Ніндзяго. Фільм», дивіться тут. У кіно з 21 вересня.

28 серпня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні нового навчального року мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» вирішив надихнути школярів бути як ніндзя. І в його новому промо-ролику ніндзя Нія (Еббі Джейкобсон) розповідає, що необхідно мати в шафці справжньому воїну, поки жахливий Гармадон (Джастін Теру) нападає на місто. Наприклад, маску ніндзя, камуфляжний грим, суші, таємний прохід у своє лігво і фото надихаючих тебе героїв — в її випадку це Диво-жінка та Жінка-кішка.

Закулісне відео, в якому Джекі Чан показує, як ставив трюки для «Лего. Ніндзяго. Фільм», дивіться тут. У кіно з 22 вересня.

13 серпня 2017,  02:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перше закулісне відео мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», третьої глави популярної франшизи про пригоди фігурок Lego, розкриває, що Джекі Чан не тільки озвучив в ньому майстра Ву, а й став постановником його трюків. Для цього актор зібрав команду талановитих каскадерів та записав за їх участі всі сцени, де використовуються бойові мистецтва. Яка ж його улюблена бійка з даного фільму? Чан говорить, що поєдинок між його персонажем і головним лиходієм Гармадоном (Джастін Теру).

Через кілька днів на екрани вийде мультфільм «Реальна білка 2», де актор зіграв голосом мишеня, яке володіє кунг-фу. Прем'єра «Лего. Ніндзяго. Фільм» відбудеться у вересні.

2 серпня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», представлений на Comic-Con, в українському дубляжі. Відео розкриває, що його головний лиходій Гармадон (Джастін Теру) колись давно і сам був ніндзя й збирався захищати добро, але перейшов на бік зла і тепер хоче знищити або завоювати — дивлячись який у нього сьогодні настрій — весь світ. Але його син Ллойд (Дейв Франко) за допомогою своїх друзів-ніндзя і мудрого майстра Ву (Джекі Чан) цього не допустить.

Українська прем'єра мультфільму від творців «Лего. Фільм» та «Лего. Фільм: Бетмен» відбудеться 21 вересня.

25 липня 2017,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося 7 крутих трейлерів до прийдешніх кінокартин, які були представлені на конвенції Comic-Con.

Читати далі...
22 липня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і було обіцяно, на Comic-Con показали новий трейлер мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм». Він ближче знайомить нас з головним героєм Ллойдом (Дейв Франко) та його батьком-лиходієм Гармадоном (Джастін Теру), який, як розкриває майстер Ву (Джекі Чан), виявляється і сам колись був ніндзя, але потім його спокусила темна сторона сили. Трейлер представляє головного монстра цієї історії, а також тут заховано безліч відсилань до різних відомих фільмів, ви помітили їх усі?

Перший український трейлер мультфільму від творців «Лего. Фільм» і «Лего. Фільм: Бетмен» дивіться тут. У кіно він прибуде у вересні.

21 липня 2017,  00:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой майбутнього мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», хлопець Ллойд (Дейв Франко), відомий також як Зелений ніндзя, і його лиходійський батько Гармадон (Джастін Теру) збираються в сімейну поїздку в Сан-Дієго на Comic-Con. Промо-ролик, присвячений конвенції, показує, як обидва герої з нетерпінням чекають на цю подію, правда, Гармадон захоплюється і починає розповідати, як він знищить або хоча б завоює це місто. Його б ентузіазм, та в мирних цілях.

Чекаємо виходу нового трейлера на SDCC, а поки переглядаємо перший трейлер з українською озвучкою.

13 березня 2017,  11:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший і розширений ТБ-ролик мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», третьої частини популярної франшизи «Лего. Фільм». Цього разу головними героями історії будуть шість молодих ніндзя, які повинні захищати свій рідний острів Ніндзяго від злобного Гармадона — за фатальним збігом батьком одного з них.

Перший український трейлер «Лего. Ніндзяго. Фільм» ви знайдете тут.

9 лютого 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З сьогоднішнього дня в кінотеатрах України стартував показ мультфільму «Лего Фільм: Бетмен», а ми поспішаємо поділитися першим українським трейлером до наступного Лего Фільму – «Лего. Ніндзяго. Фільм», який стартує в кінотеатрах з 21 вересня:

Ніндзяго – це історія шістьох молодих ніндзя, яким доручено захищати острів Ніндзяго. Під покровом ночі талановиті воїни, використовуючи усі свої навички та підручні засоби, борються з різними монстрами та злочинцями. А вдень вони звичайні підлітки, які борються проти свого головного ворога - вищої школи.

8 лютого 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У тизері трейлера мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм» сенсей Ву, якого озвучує Джекі Чан, запитує команду своїх воїнів про те, чи готові вони ризикувати життям заради Ніндзяго. І майже усі з них відповідають рішуче.

Повноцінний трейлер вийде вже сьогодні і буде демонструватися в кіно перед «Лего Фільм: Бетмен».

13 вересня 2016,  11:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До франшизи «Лего. Фільм» приєднується шістка тінейджерів-ніндзя з мультсеріалу «Ніндзяго: Майстри Кружітцу». І перший фрагмент «Лего. Фільм: Ніндзяго» від Warner Bros. Animation знайомить нас з майстром Ву, який бореться з... настирливою куркою, здатною зруйнувати його храм.

В оригіналі цього героя озвучує сам Джекі Чан.