Новини про фільм (2017)

17 травня 2023,  18:52 | Новини фільмів

Небезпечна лиходійка Сайфер у втіленні лауреатки премії «Оскар» Шарліз Терон повертається у пригодницькому блокбастері «Форсаж 10» і попереджає в його новому промо-ролику, що «гряде війна».

Читати далі...
8 лютого 2021,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, Супербоул-2021 не обійшовся без нового промо-відео, присвяченого одному з найбільш очікуваних блокбастерів цього року «Форсаж 9: Нестримна сага»! І в ньому присутні не тільки запаморочливі гонки на швидких тачках, а й зворушливе возз'єднання з Ханом.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
1 квітня 2020,  02:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що карантин через коронавірус перервав зйомки його наступного фільму «Червоне повідомлення», Двейн Джонсон продовжує працювати з дому і вже готує продовження хітового бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
9 вересня 2019,  14:59 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Спін-офф франшизи «Форсаж», який отримав назву «Гоббс та Шоу», хоча й не став найприбутковішим фільмом про гонщиків, які рятують світ, але зумів поставити важливий рекорд бокс-офісу 2019 року.

Читати далі...
3 вересня 2019,  01:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон потрясла Інтернет першою фотографією з собою зі зйомок бойовика «Форсаж 9», де вона знову втілить лиходійку Сайфер.

Читати далі...
2 серпня 2019,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal опублікувала в мережі черговий веселий ТБ-ролик пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем обзивають один одного «містер Підпал» та «Жінка-Халк».

В спін-оффі франшизи «Форсаж» два непримиренних суперника Люк Гоббс (Джонсон) та Декард Шоу (Стейтем) змушені об'єднатися заради порятунку світу, але все одно продовжують зневажати один одного і придумувати один одному образливі обзивання навіть перед обличчям смерті, чим дуже дивують (і забавляють) головного лиходія фільму Брікстона (Ідріс Ельба).

Чому новий бойовик режисера Девіда Літча є одним з головних літніх блокбастерів цього року, читайте в нашій рецензії на фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу».

31 липня 2019,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує фрагменти його фінальної бійки за участю Двейна Джонсона, Джейсона Стейтема та Ідріса Ельби.

Спін-офф франшизи «Форсаж», який зняв режисер Девід Літч, обіцяє багато екшену, і одним з його найбільш очікуваних епізодів є поєдинок Люка Гоббса (Джонсон) і Декарда Шоу (Стейтем) з головним лиходієм Брікстоном (Ельба), який хоче заволодіти небезпечним вірусом. Брікстон є удосконаленим за допомогою новітніх технологій солдатом, так що може прорахувати всі ходи Гоббса і Шоу наперед, але ця парочка не звикла здаватися перед труднощами.

Дивіться також перший фрагмент екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», в якому Гоббс/Джонсон стрибає з хмарочоса. У кіно з 1 серпня.

Купуйте квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» на нашому сайті.

24 липня 2019,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Франшиза «Форсаж», як би сильно вона не еволюціонувала, не може існувати без захоплюючих погонь, і така, безумовно, буде в її спін-оффі «Форсаж: Гоббс та Шоу», що підтверджує новий ТБ-ролик.

Пригодницький бойовик Девіда Літча покаже, як два непримиренних ворога агент дипломатичної безпеки США Люк Гоббс (Двейн Джонсон) і злочинець Декард Шоу (Джейсон Стейтем) об'єднуються з сестрою Шоу Гетті (Ванесса Кірбі), агентом британської розвідки, щоб зупинити генномодифікованого солдата Брікстона (Ідріс Ельба), який готує масштабну терористичну атаку.

Дивіться також ТБ-ролик фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», який присвячений лиходієві Ідріса Ельби, також відомому як Чорний Супермен. У кіно з 1 серпня.

22 липня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до зустрічі з найнебезпечнішим і найкрутішим лиходієм франшизи «Форсаж»? Лиходій Брікстон у втіленні Ідріса Ельби виступає на передній план в новому ТБ-ролику пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу».

У ТЬ-ролику Брікстон називає себе Чорним Суперменом, оскільки є геномодифікованим солдатом, такою собі злою версією Капітана Америка. Брікстон володіє величезною силою та витривалістю, що будуть дуже до речі, коли він зійдеться у вирішальній сутичці з Люком Гоббсом (Двейн Джонсон) і Декардом Шоу (Джейсон Стейтем), які готові на все, щоб його зупинити.

Дивіться також смішний ТВ-ролик фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Гоббс з'являється з кумедними вусами та отримує нове ім'я. У кіно з 1 серпня.

19 липня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує, як Двейн Джонсон, Джейсон Стейтем і Ванесса Кірбі весело намагаються замаскуватися в аеропорту під свої нові особистості.

У фільмі «Форсаж 8» Джонсон і Стейтем не раз викликали у глядача посмішку своєю напруженою ворожнечею, і в його спін-оффі теж обіцяють нас повеселити. Наприклад, Гоббс (Джонсон) примірить вуса і французький берет, щоб зійти в аеропорту за іншу людину, Майка Оксмола, чиє ім'я англійською звучить як «у мене маленький член». Як думаєте, хто придумав йому таке фальшиве ім'я?

Дивіться також закулісне відео фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Скеля кидає Ідріса Ельбу, який грає головного лиходія, через голову. У кіно з 1 серпня.

10 липня 2019,  20:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Бережись, Домінік Торетто. Володарка премії «Оскар» Шарліз Терон знову зіграє кіберлиходійку Сайфер в бойовику «Форсаж 9», чиї зйомки вже стартували.

Читати далі...
10 липня 2019,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон продовжує дражнити нас найбільш епічною бійкою цього літа за участю Ідріса Ельби і Джейсона Стейтема в новому закулісному відео екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Скала поділився в понеділок відео зі зйомок спін-оффу франшизи «Форсаж», де він під дощем кидає через голову лиходія Брікстона у втіленні Ельби, і той приземляється на обличчя і живіт. В описі Джонсон нагадав, що Брікстон буде наймогутнішим поганим хлопцем всіх фільмів «Форсаж», оскільки є удосконаленим за допомогою сучасних технологій солдатом. Але навряд чи він зможе вистояти в бійці з Халком Гоббсом.

Дивіться також український ТБ-ролик «Форсаж: Гоббс та Шоу». У кіно з 1 серпня.