Новини зірок з (2016)

6 січня 2020,  15:40 | Новини зірок

Французький бренд Louis Vuitton запросив зірку мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Емму Стоун стати обличчям свого нового парфуму Coeur Battant, чий рекламний ролик змусить вас бажати, щоб весна настала швидше.

Назва аромату Coeur Battant перекладається з французької як Серце, що б'ється, і в його рекламному відео володарка премії «Оскар» вирушає в «сильну та позитивну емоційну подорож» квітковим полем, створеним в Парижі у внутрішньому дворі музею Лувр (удалині ви можете побачити Ейфелеву вежу), та мальовничою лагуною, оточеною скелями. Режисером ролика став Ромен Гаврас, який зняв фільм «Афера по-французьки».

У минулому році Стоун повернулася в образі Вічіти в комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а також вона нещодавно завершила зйомки в діснеївському фільмі «Круелла», де виконає головну роль.

21 грудня 2018,  18:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кличте доктора! Легенда британської музики Пол МакКартні запросив у свій новий кліп зірку мюзиклу «Ла-Ла Ленд» і володарку премії «Оскар» Емму Стоун.

За сюжетом кліпу на пісню «Who Cares» («Кому яка різниця»), що увійшла в новий альбом співака «Egypt Station», МакКартні грає ексцентричного доктора Лоренца, який лікує своїх пацієнтів за допомогою гіпнозу. До нього на прийом приходить молода жінка у втіленні Стоун, яка страждає від тривоги, і коли вона входить в транс, то потрапляє в дивний чорно-білий світ, де за ними ганяється натовп настирливих мімів, а після вони з МакКартні йдуть у відрив.

Режисерами цього музичного відео стали Брентлі Гутьеррез і Люк Вайнсток.

У цьому році Стоун вже зіграла душевнохвору дівчину в міні-серіалі «Маніяк», а в січні вийде в український прокат її новий драматичний фільм «Фаворитка», який нещодавно отримав 5 номінацій на «Золотий глобус».

22 березня 2017,  16:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дівергенту» Енсел Елгорт вирішив зіграти й заспівати свою версію «City of Stars» з оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд», якою учора поділився в своєму Instagram. Його виконання відрізняється від виконання Райана Гослінга, але також є дуже чуттєвим.

У серпні актора можна буде побачити в кримінальному екшені «На драйві», знятого культовим режисером Едгаром Райтом.

5 вересня 2016,  17:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда байопика «Салли» Том Хэнкс приостановил разговор о своем новом фильме во время общения с журналистами на Кинофестивале в Теллуриде, чтобы похвалить музыкальную мелодраму Дэмьена Шазелла «Ла Ла Лэнд».

Читати далі...