Новини про фільм (2019)

5 вересня 2019,  18:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастичний фільм «Ґодзілла проти Конга», який покаже поєдинок двох легендарних монстрів, вийде в український прокат 12 березня 2020 року.

Читати далі...
4 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун поділилася першою закулісною фотографією зі зйомок детективного фільму «Енола Холмс», на якій вона постає з довгим кучерявим волоссям.

Читати далі...
13 червня 2019,  14:43 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний мультфільм від студії Illumination «Секрети домашніх тварин 2» другий тиждень поспіль очолює український прокат, обганяючи науково-фантастичні фільми «Ґодзілла: Король монстрів» та «Люди Ікс: Темний фенікс».

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
28 травня 2019,  16:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ приходить до тями від епічної битви у фіналі блокбастера «Месники: Завершення», студія Warner Bros. готує свою відповідь Marvel Studios у науково-фантастичному екшені «Ґодзілла II: Король монстрів».

Фільм режисера Майкла Догерті розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан та ультимативний кайдзю — триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Ви вже можете придбати квитки на «Ґодзілла II: Король монстрів» на нашому сайті. В український прокат стрічка виходить цього четверга, 30 травня.

24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.

16 квітня 2019,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нам потрібен свій монстр. Новий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів» показує, що Ґодзілла наша єдина надія в битві з трьома гігантами.

В сиквелі фільму «Ґодзілла», який вийшов у 2014 році, всій людській цивілізації загрожують три гігантських монстри: Мотра, Родан та Кінг Гідора, останній з яких нагадує триголового дракона. Працівники секретної організації Monarch, яка займається вивченням гігантських доісторичних істот, відчайдушно шукають вихід з цієї жахливої ситуації, і в новому ТБ-ролику доктор Стентон (Бредлі Вітфорд) озвучує, що їм «потрібен свій монстр», який їх захистить. Цим монстром виявляється Ґодзілла.

Дивіться також розширений ТБ-ролик «Ґодзілла II: Король монстрів», який показує, що монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними. В кінотеатри України фільм Майкла Догерті прибуде 30 травня.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
28 березня 2019,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри бувають не тільки жахливими, а й прекрасними, демонструє нам новий розширений ТБ-ролик науково-фантастичної картини «Ґодзілла II: Король монстрів».

Сиквел «Ґодзілли» слідує за доктором Еммою Расселл (номінантка на премію «Оскар» Віра Фарміга), яка працює на секретну організацію Monarch, та її дочкою Медісон (зірка серіалу «Дуже дивні справи» Міллі Боббі Браун). Вони опиняються в центрі протистояння Ґодзілли з трьома монстрами: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою, які прокинулися від давнього сну і хочуть знищити наш світ.

Попередній ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів» розкрив, що світло, яке випромінюють монстри, призначене для залякування їхніх ворогів. У кіно з 30 травня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
18 березня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви напевно звернули увагу на те, як гігантські монстри випромінюють світло в трейлерах пригодницької наукової фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», і новий ТВ-ролик пояснює, чому вони це роблять.

Читати далі...
20 лютого 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монстри прибувають в першому офіційному ТБ-ролику науково-фантастичного фільму «Ґодзілла 2: Король монстрів».

«Ґодзілла 2: Король монстрів» є новою главою всесвіту MonsterVerse і продовженням фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа» і обіцяє глядачеві епічний пригодницький екшен, який зіштовхне Ґодзіллу з одними з найпопулярніших монстрів в історії поп-культури: Мотрою, Роданом і Кінгом Гідорою. В епіцентрі їх протистояння виявляться доктор Емма Расселл (Віра Фарміга), яка працює на вивчаючу монстрів організацію Monarch, і її дочка Медісон (Міллі Боббі Браун).

Дивіться також другий український трейлер фантастики «Ґодзілла 2: Король монстрів» з триголовим Кінгом Гідорою. У кіно з 30 травня.

17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
11 грудня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий український трейлер наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», який показує масштабні руйнування, спровоковані доісторичними монстрами, що розбушувалися.

Слідуючи за подіями фільмів «Ґодзілла» і «Конг: Острів черепа», третя глава франшизи «Ґодзілла: Король монстрів» зведе Ґодзіллу з одними з найвідоміших монстрів в історії популярної культури. Стрічка розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. На цей раз проти потужного Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю триголовий монстр Кінг Гідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися в масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти в сторону і намагатися не загинути.

Українські глядачі зможуть побачити науково-фантастичний бойовик «Ґодзілла: Король монстрів», де зіграли Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Бредлі Вітфорд, Кайл Чандлер і Чарльз Денс, на великому екрані з 30 травня 2019 року.

6 грудня 2018,  16:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад науково-фантастичної картини «Ґодзілла проти Конга» поповнився іменами зірки серіалу «Велика маленька брехня» Александра Скарсгарда та зірки екшену «На драйві» Ейси Гонсалес.

Читати далі...