Новини про фільм (2017)

23 лютого 2021,  22:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Том Голланд, якого ви напевно знаєте завдяки ролі Людини-павука в кіновсесвіті Marvel, зізнався, що в минулому хотів зіграти роль Фінна в хітовій франшизі «Зоряні війни». Але його прослуховування обернулося катастрофою.

Читати далі...
5 січня 2021,  19:44 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Педро Паскаль і Оскар Айзек, вони ж Дін Джарін і По Демерон з серіалів та фільмів саги «Зоряні війни», епічно проводили 2020 рік разом, після чого підірвали Інтернет своєю спільною фотографією з домашньої вечірки.

Читати далі...
19 квітня 2020,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Дейзі Рідлі вперше поділилася своїми почуттями щодо величезного потоку негативу, який був вилитий на фінальний фільм в Інтернеті.

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
17 березня 2020,  17:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний бойовик «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став п'ятим фільмом-мільярдером у франшизі про далеку-далеку галактику. Але чи зміг він зібрати в прокаті більше попередніх епізодів своєї трилогії?

Читати далі...
18 листопада 2019,  18:29 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс змінює костюм і щит Капітана Америка на модне пальто і сонцезахисні окуляри в дебютному фрагменті детективного фільму «Ножі наголо».

У гостросюжетному детективі від режисера фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона актор Деніел Крейг (детектив Бенуа Блан) буде розслідувати вбивство Крістофера Пламмера (відомий автор детективів Гарлан Тромбі), і під підозрою опиняється кожен. В тому числі і персонаж Кріса Еванса, онук Гарлана, якого звуть Ренсом. В даному відео він прибуває на допит, але не схоже, щоб він сильно прагнув допомогти розслідуванню.

Дивіться також новий український трейлер «Ножі наголо». У кіно з 5 грудня.

2 листопада 2019,  21:30 | Новини фільмів

Дивимося новий дубльований трейлер детективної кінокартини «Ножі наголо», в якій знялися Деніел Крейг, Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Тоні Коллетт і Крістофер Пламмер.

Новий фільм режисера блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона​ був натхненний творами Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться через місяць, 5 грудня.

31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Читати далі...
25 липня 2019,  19:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брі Ларсон, яка зіграла головну роль в супергеройському екшені «Капітан Марвел», підірвала Інтернет своїм крутим косплеем зі світу «Зоряних воєн».

Читати далі...
23 липня 2019,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український трейлер драматичної кінострічки Клер Маккарті «Офелія», головну роль в якій виконує зірка франшизи «Зоряні війни» Дейзі Рідлі.

Фільм Маккарті буде адаптацією відомої історії Вільяма Шекспіра про Гамлета, принца Датського, з точки зору його коханої Офелії. Вона є фрейліною при дворі королеви Гертруди, матері Гамлета. Раптом король помирає, і до влади приходить його брат Клавдій. Офелія випадково дізнається про його змову з Гертрудою, і цей секрет зводить дівчину з розуму. Вона намагається врятувати їх з Гамлетом, але принц залишається непохитним у своєму бажанні помститися дядькові за вбивство свого батька.

В український прокат «Офелія», де разом з Рідлі знялися Наомі Воттс, Клайв Овен, Том Фелтон і Джордж МакКей, вийде восени, 12 вересня.

2 липня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс міняє костюм Капітана Америка на затишний светр і стильне пальто й не соромиться обзиватися в офіційному трейлері детективного фільму «Ножі наголо», де він опиняється під підозрою Деніела Крейга.

Режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон представляє свою загадку в дусі Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Прем'єра фільму «Ножі наголо», де також зіграють Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Лакіт Стенфілд, Джейден Мартелл, Дон Джонсон і Тоні Коллетт, відбудеться у листопаді.

18 квітня 2019,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час пограти. Зірка «Зоряних воєн» Марк Гемілл озвучує ляльку-маніяка Чакі у другому трейлері горора Ларса Клевберга «Дитячі ігри».

Рімейк фільму «Дитячі ігри», який вийшов у 1988 році, розповість про те, як молода мама Карен Берклі (Обрі Плаза) дарує своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, що за допомогою програми може контролювати всі електричні прилади в будинку. Але це лише полегшує ляльці-маніяку Чакі (Гемміл) влаштувати в місті свої смертельні ігри.

Українських глядачів Чакі лякатиме в кіно влітку.

16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Читати далі...
24 січня 2019,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал History представив перший тизер 2 сезону пригодницької драми «Падіння Ордена», ключову роль в якому зіграє актор Марк Гемілл, він же Люк Скайвокер із саги «Зоряні війни».

Події серіалу «Падіння Ордена» розгортаються в 14 столітті і розповідають про останні дні лицарів Ордена Тамплієрів. Його головним героєм є вигаданий лідер тамплієрів Лендрі дю Лозон (Том Каллен), хоробрий воїн, збентежений невдачами тамплієрів на Святій Землі, який надихається новинами про те, що Святий Грааль знову опинився на поверхні.

Гемілл у 2 сезоні втілить нового посвяченого майстра Талуса.

Прем'єра нових серій відбудеться пізніше у 2019 році.