Оновлення

20 листопада 2017,  11:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі в захваті від Корга (Тайка Вайтіті) в новому ТБ-ролику супергеройського екшену «Тор: Рагнарок».

Камнеподібний іншопланетянин Корг, якого Тор (Кріс Гемсворт) зустрічає серед гладіаторів на планеті Сакаар, так припав до душі глядачам, що Marvel Studios вирішила присвятити йому цілий ТБ-ролик. Поки невідомо, чи з'явиться Корг в наступних картинах MCU, але після такого теплого прийому все можливо. Як вам цей герой? Який момент з ним запам'ятався найбільше?

«Тор: Рагнарок» вже став найуспішнішим фільмом про Тора. Ви можете побачити фільм Вайтіті в українських кінотеатрах.

12 листопада 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Трейлер показує багато нових моментів, але не містить спойлерів, якщо ви раптом ще не бачили цей витвір Тайки Вайтіті. Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) тут борються з Суртуром (Кленсі Браун) та один з одним; Гела (Кейт Бланшетт) розбиває Мйольнір як «шматочок скла», за словами Локі (Том Гіддлстон); Хеймдалль (Ідріс Ельба) веде асгардійців по Райдужному мосту; Валькірія (Тесса Томпсон) хоче приєднатися до команди бога грому; а також Тор і Халк з'ясовують, хто з них є найсильнішим Месником і у кого більше мізків.

Щоб дізнатися, чому «Тор: Рагнарок» називають одним з кращих фільмів MCU, читаємо нашу рецензію.

11 листопада 2017,  17:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios поділилася невеликим фрагментом з супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», який показує незграбний момент між Тором (Кріс Гемсворт) і Халком (Марк Руффало). Бог грому стає мимовільним свідком того, як Халк приймає ванну, а після виходить з води повністю голим і проходить повз, а Тор в цей час намагається не бачити величезні чесноти свого друга з роботи.

Читаємо нашу рецензію на «Тор: Рагнарок». Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

9 листопада 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт поділився зворушливим промо-роликом свого супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», який присвячений легендарному молоту Мйольніру.

Тор втрачає Мйольнір при першій зустрічі з богинею смерті Гелою (Кейт Бланшетт), і це стає справжньою трагедією для воїна, якому молот вірно служив сотні років. Мйольнір був створений з унікального металу з серця вмираючої зірки, завжди повертався до свого господаря і, якщо його сильно розкрутити, давав богу грому здатність літати. Також тут присутній фрагмент сцени з Тором, де він розповідає гладіатору Коргу (Тайка Вайтіті) про свій улюблений молот.

Читаємо нашу рецензію на «Тор: Рагнарок». Ви вже можете подивитися новий блокбастер від Marvel Studios в українських кінотеатрах.

6 листопада 2017,  14:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Гіддлстон за всі ці роки навчився у свого суперлиходія Локі головного — обманювати, що актор і демонструє в новому закулісному відео супергеройського екшену «Тор: Рагнарок». Тут він грає з журналістом у гру «2 правди та 1 брехня Локі», де хлопець повинен вгадати, що зі сказаного Гіддлстоном про фільм є правдою, а що — ні. В кінці відео з'являється Кріс Гемсворт в костюмі Тора й попереджає, що усі слова Локі — брехня.

Читаємо про секретні камео фільму «Тор: Рагнарок». Ви вже можете подивитися його в українських кінотеатрах.

3 листопада 2017,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося рідкісне закулісне відео супергеройське екшену «Тор: Рагнарок» з войовничою Валькірією (Тесса Томпсон), яка танцює зі своїми кинджалами.

Ми знайшли дане відео в Instagram актриси, яким вона поділилася у квітні, назвавши його «Рідкісний запис Твердих цицьок і Твердих черевиків в дії», натякаючи на тверді обладунки своєї супергероїні Валькірії. У фільмі «Тор: Рагнарок» вона буде допомагати Тору (Кріс Гемсворт) повернутися в Асгард і відвоювати його у богині смерті Гели (Кейт Бланшетт).

«Тор: Рагнарок» вийшов в український прокат вчора, 2 листопада, так що ви вже можете побачити фільм Тайки Вайтіті в найближчому кінотеатрі.

1 листопада 2017,  02:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт і Марк Руффало вирішили подзвонити Кейт Бланшетт, яка втілює у фільмі богиню смерті Гелу, та привітати її з Гела-віном (Геловін). Кріс був сповнений ентузіазму і радості, що переробив назву свята під ім'я її суперлиходійки, але Кейт зробила вигляд, що не знає його й кинула трубку. Марку було вельми незручно за свого друга.

Побачити цю веселу трійцю на великому екрані ви зможете вже з 2 листопада. Купуйте квитки на перші сеанси «Тор: Рагнарок».

27 жовтня 2017,  00:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Бракує мотивації? Тоді дивимося новий промо-ролик супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» з Кейт Бланшетт. У ньому виконавиця ролі суперлиходійки Гели каже, що ніколи не варто переставати вірити в себе і в свої мрії, та заявляє, що ти можеш стати, ким захочеш. Ось їй, наприклад, за допомогою важкої та самовідданої праці вдалося здійснити свою мрію — стати богинею смерті. Так що стережіться.

Дивимося, як її Гела знищує Мйольнір у фрагменті «Тор: Рагнарок». Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 2 листопада.

26 жовтня 2017,  18:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжа фічуретка супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» розповідає про нову команду Тора (Кріс Гемсворт), яку бог грому збирає, щоб вигнати Гелу (Кейт Бланшетт) з Асгарду. До неї увійдуть його хитрий братик Локі (Том Гіддлстон), нестримний Халк (Марк Руффало) та відважна войовниця Валькірія (Тесса Томпсон). А називатися ця команда буде просто — «Відмесники» («Revengers»), оскільки Тор збирається помститися Гелі за свій молот і свій народ.

Дивимося, як Тор б'є Халка молотом в новому ТБ-ролику «Тор: Рагнарок». У кіно з 2 листопада.

25 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios намагається не спойлерити глядачам гладіаторський поєдинок Тора (Кріс Гемсворт) і Халка (Марк Руффало), в якому вони зійдуться в фільмі «Тор: Рагнарок», але це не заважає їм дражнити нас, показуючи в черговому ТБ-ролику кілька нових секунд цього епічного бою. Незважаючи на те, що Тор позбувся свого чарівного Мйольніра й буде змушений вийти на арену з двома мечами, булавою і щитом, в один з моментів йому вдасться заволодіти гігантським молотом Халка і вдарити його ним прямо по голові. З нетерпінням чекаємо побачити це на великому екрані.

Також дивимося, як Гела (Кейт Бланшетт) знищує Мйольнір у фрагменті «Тор: Рагнарок». У кіно з 2 листопада.

24 жовтня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики називають супергеройський екшен «Тор: Рагнарок» «тріумфом» та «найзухвалішим фільмом від Marvel», повідомляє його новий ТБ-ролик.

На додаток, відео показує масу нових моментів, як круте переодягання Тора (Кріс Гемсворт) і Локі (Том Гіддлстон) з земного одягу в свої асгардські наряди; Гела (Кейт Бланшетт) повідомляє, що її доля — правити всіма іншими; а також тут присутні Геймдалль (Ідріс Ельба) і сам Одін (Ентоні Хопкінс).

Ви вже можете придбати квитки на «Тор: Рагнарок» на нашому сайті. У кіно з 2 листопада.

23 жовтня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо не боїтеся спойлерів, дивіться новий фрагмент супергеройського фільму «Тор: Рагнарок», який показує знищення Мйольніра. У даній сцені Тор (Кріс Гемсворт) та Локі (Том Гіддлстон) стикаються з богинею смерті Гелою (Кейт Бланшетт), яка називає себе їх королевою і вимагає, щоб брати схилили перед нею коліно. Тор кидає в неї свій молот, і Гела, на його превеликий подив, з легкістю його зупиняє та перетворює на уламки.

У свіжому інтерв'ю режисер Тайка Вайтіті пояснив, чому вирішив переробити даний епізод, перенісши його з Нью-Йорка в поле. У кіно «Тор: Рагнарок» виходить 2 листопада.

23 жовтня 2017,  01:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Тор: Рагнарок» Тор (Кріс Гемсворт) та Локі (Том Гіддлстон) потраплять на планету Сакаар, де опиняться в полоні у хитрого Грандмайстра (Джефф Голдблюм), як показує новий фрагмент. У ньому Локі заявляє, що вони з Тором не знайомі, щоб виплутатися з цієї незручної ситуації, але скутий по руках і ногах братик не бажає йому підігравати й кидається погрозами на адресу Грандмайстра, на що той пропонує богу грому битися з його воїном. Тор роздратовано погоджується, відповідаючи: «Гаразд, просто вкажіть мені той напрямок, де я повинен надерти чийсь зад».

Гемсворт оголосив про старт продажів квитків на «Тор: Рагнарок» в новому українському промо-ролику. Квитки на його сеанси ви вже можете знайти в нашій афіші. У кіно з 2 листопада.

21 жовтня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» показує возз'єднання Тора (Кріс Гемсворт) і Локі (Том Гіддлстон). Брати тут їдуть в ліфті, де між ними відбувається зворушливий момент, а коли ліфт прибуває, Тор пропонує скористатися сценарієм «Нам потрібна допомога». Локі категорично проти, оскільки в цьому сценарії Тор повинен несподівано жбурнути Локі на ворога.

Також дивимося перший український ТБ-ролик «Тор: Рагнарок». У кіно новий блокбастер від Marvel Studios прибуде 2 листопада.

19 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик очікуваного супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок». У ньому богиня смерті Гела (Кейт Бланшетт) захоплює Асгард, а Тор (Кріс Гемсворт) опиняється на іншому кінці всесвіту, де йому доведеться зійтися у двобої століття з неймовірним Халком (Марк Руффало) і де він також зустріне свого хитрого брата Локі (Том Гіддлстон) та войовницю Валькірію (Тесса Томпсон). Разом їм належить відвоювати Асгард й зупинити Гелу, що задумала влаштувати там Рагнарок — кінець світу.

Дивимося ТБ-ролик «Тор: Рагнарок» з Доктором Стренджем, в образі якого повернеться Бенедикт Камбербетч. У кіно з 2 листопада.