Новини кастінгу (2016)

29 вересня 2019,  02:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за дивною і чарівною Дарсі Льюїс з фільмів про Тора? Тоді вас напевно порадує новина про те, що вона повернеться в супергеройському серіалі від Disney та Marvel Studios «Ванда/Віжен».

Читати далі...
22 грудня 2018,  02:36 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного року на екрани вийде ще один фільм із зіркою блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Крісом Гемсвортом у головній ролі драматичний бойовик «Дакка».

Читати далі...
23 лютого 2016,  18:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Киностудия Marvel сообщила, что в «Первом мстителе: Противостояние» вернется Пеппер Поттс в исполнении Гвинет Пэлтроу.

Читати далі...
6 грудня 2015,  14:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

После различных слухов, подтверждений и новых отрицаний, стало официально известно, что Человек-паук все-таки заскочит на огонек в «Первом мстителе: Раскол».

Читати далі...
24 червня 2015,  12:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль супергероя в червоно-синьому костюмі дісталася 19-річному акторові Тому Холланду.

Раніше повідомлялося, що нового Пітера Паркера повинен зіграти Ейса Баттерфілд, але після того, як він почав надто поширюватися про це на Reddit, його ім'я зникло зі списків претендентів на цю роль.

Тепер Людину-павука зіграє британський актор Том Холланд, на чиєму рахунку вже є кілька успішних фільмів.

Дебютом для Холланда у великому кіно стала драма «Неможливе», яка отримала номінацію на «Оскар». Потім він зіграв в «Локе» з Томом Харді і «Як я тепер люблю» «У серце моря», пригодницька драма «Паломництво» з Річардом Армітеджем і Джоном Бернталом і трилер «Backcountry».

Новим режисером перезапуску «Людини-павука» стане Джонатан Уоттс, у якого в цьому році виходить трилер «Поліцейська тачка».

Вперше новий Людина-павук з'явиться в камео в «Першому меснику: Громадянська війна», який також називають «Розколом месників», і чия прем'єра відбудеться 6 травня 2016 року. «Людина-павук» вийде 28 липня 2017 року.

6 травня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До Кіновсесвіту Marvel приєдналася ще одна зірка «Шерлока» і «Хоббіта», британський актор Мартін Фріман.

Отже, Фріман з'явиться в третьому фільмі про Капітана Америку, де той буде ворогувати з іншим Месником, Залізною людиною. Але його роль в «Першому меснику: Громадянській війні» поки не розкривається.

Роль головного лиходія в майбутньому супергеройському екшені вже зайнята Даніелем Брюлем. Також до фільма повернуться Кріс Еванс і Роберт Дауні мол.Джеремі РеннерСкарлетт ЙоханссонЕлізабет ОлсенСебастьян СтенЕнтоні Макі.

Не так давно до Киновселенной Marvel приєднався давній колега Фрімана по «Шерлоку» і «Хоббіту», Бенедикт Камбербетч, який буде грати титульного героя в «Докторі Стрэнджі».

Фріман скоро з'явиться в комедії Марго Роббі «Fun House» (Павільйон сміху) і ще одній комедії «Funny Cow». Також в кінці року вийде спецвипуск «Шерлока», а на початку 2016-го – 4 сезон цього популярного детективного серіалу. 

«Перший месник: Громадянська війна» вийде у світовий прокат 6 травня 2016 року.

15 листопада 2014,  14:18 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Здається, кіновсесвіт «Marvel» обзавелася новим великим лиходієм, чиє ім'я поки не розголошується. Зате офіційно оголосили, що зіграє його німецький актор Даніель Брюль, відомий завдяки фільмам «Безславні виродки» і «Гонка».

Раніше режисери Ентоні і Джо Руссо, які зняли «Першого месника: Інша війна», казали, що будуть продовжувати розвивати історію Зимового солдата, але тепер з оголошенням нового лиходія у виконанні Брюля, злодійська роль Баки знаходиться під питанням.

Продюсер Кевін Файгі, що працював над кожним марвеловскіх фільмом з виходу першого «Людей Ікс» 14 років тому, так відгукнувся про вибір Брюля на злочинницьку роль:

Зі здатністю Даніеля доставляти напружену гру, повну нюансів, ми знали, що знайшли ще одного великого актора, який розділить екран з деякими з найбільших героїв.

Коли студія «Marvel» оголосила, що третій фільм про Капітана Америка буде називатися «Перший месник: Громадянська війна» і що разом з героєм Кріса Еванса там з'явиться Роберт Дауні мол., багато хто вирішив, що антагоністичні відносини у Стіва Роджерса будуть з Тоні Старком, як в коміксах. Можливо, вони і будуть протистояти один одному в якійсь мірі, але крім теми, яка розкривала, що часом герої є своїми власними ворогами, і не один раз вже піднімалася в багатьох фільмах про Месниках, в «Першому месника 3» буде цілком реальний лиходій, якому герої зможуть нам'яти боки.

Поки деталі та ім'я персонажа Брюля не розголошується, але є версія, що з третього фільму про Капітана Америку цей лиходій перейде в історію «Доктора Стренджа», де головну роль повинен зіграти Бенедикт Камбербетч. До речі, раніше Брюль вже знімався з Камбербетч в біографічній драмі «П'ята влада».

Вихід кінокартини «Перший месник: Громадянська війна» очікується в травні 2016, а «Доктора Стренджа» - в листопаді того ж року.