Новини фільмів про (2015)

30 грудня 2015,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году было просмотрено немало фильмов, вышедших на украинские экраны, как в широкий прокат, так и в рамках разнообразных фестивалей. И перед наступлением Нового года пришло время подбить итоги и определить, какие фильмы и актеры успели за эти месяцы поразить в самое сердце. Итак, представляем наш список 25 лучших кинофильмов 2015 года.

Читати далі...
7 грудня 2015,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подбивая итоги уходящего года, самый популярный англоязычный портал о кино IMDb назвал 10 фильмов, вышедших в 2015, которые получили от зрителей самые высокие оценки.

Читати далі...
24 вересня 2015,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Согласно исследованию американской компании Piedmont Media Research «Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть II» являются самым ожидаемым фильмом этой осени.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
25 травня 2015,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші кадри з нового науково-фантастичного фільму Рідлі Скотта «Марсіанин», що демонструють, як Метт Деймон  виглядатиме, ходячи по Марсу.

Кінокартина Скотта заснована на творі письменника Енді Уіра, розповідаючого про астронавта Марка Уотні, якого після сильного шторму на Марсі команда вважала мертвим. Втрачений на чужій планеті і маючі обмежену кількість запасів, Марк повинен знайти спосіб зв'язатися з людьми. Саме його в екранізації втілює Деймон.

Режисер про головного героя свого «Марсіанина», чий опис точно підходить під перші кадри з Деймоном в новому образі:

Останнє, про що думає Марк, – це життя на Марсі. Він думає про те, як врятувати своє життя на Марсі.

Також у фільмі зіграють Кейт МараДжессіка ЧестейнКрістен УігШон БінСебастьян СтенЧіветель Еджіофор і Джефф Деніелс.

Адаптацією роману для великого екрану займався сценарист Дрю Годдард, автор фільмів «Хижина у лісі», «Всесвітня війна Z» і творець серіалу «Зірвиголова».

В український прокат «Марсіанин» імовірно вийде 26 листопада.