Оновлення (2016)

1 квітня 2019,  15:21 | Оновлення

Опубліковано перший український трейлер горору Гарі Добермана «Аннабель 3» кіновсесвіту «Закляття» Джеймса Вана.

Нова частина серії спін-оффів «Закляття» буде присвячена подружжю Ворреном (Патрік Вілсон, Віра Фарміга), дія фільму розгорнеться в той період, коли лялька Аннабель вже зберігалася в їх колекції проклятих речей.

У центрі сюжету опиняться їхня дочка Джуді (МакКенна Грейс), її няня Мері (Медісон Айсмен) та їх подруга Даніела (Кеті Саріф).

За сюжетом Даніела з цікавості проникає в кімнату проклятих артефактів, тим самим, допомагаючи Аннабель вивільнитися і пробудити інших злих духів.

Прем'єра фільму «Аннабель 3» запланована на 27 червня.

29 травня 2016,  21:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому ТВ-ролику «Закляття 2: Енфілдска справа», режисером якого залишився творець першої частини Джеймс Ван, звучать страшні реальні аудіозаписи, записані дослідниками паранормального Едом і Лоррейн Воррен в 1977 році.

Українська прем'єра хоррора відбудеться 16 червня.

12 січня 2016,  12:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Закляття 2. Полтергейст у Енфілді» - продовження відомого фільму жахів. Цього разу Воррени, подружжя екстрасенсів, потрапляють в місто Енфілд, де на них чекає могутній демон. Скептично налаштовані городяни не вірять у надприродні сили і до останнього підозрюють одне одного у таємничих випадках. У їхніх серцях оселяється ворожнеча і ненависть...

В кінотеатрах України і РФ з 9 червня.