Чарівні історії: Еліксир добра (2013)

Чарівні історії: Еліксир добра
Доктор Гольф - добрий чарівник. Він живе в своїй підземній лабораторії, винаходить чудові еліксири, довгі століття збирає по світу чарівні історії і записує їх в свою Чарівну книгу. В історії першій «Еліксир Добра» розповідається про молодого капризного правителя Унуре, який проводить весь час у своєму залі розваг, оточений біо-роботами, пізнає світ тільки через екрани, грає, веселиться, і навіть державні справи вершить простим натисканням різнокольорових кнопок. Так сталося, що принц Унур рано залишився без батьків, і порадниками його життя стали: Дівчинка Розпорядок Дня і Говорящий Шолом, його головний порадник, якого Унур слухався і побоювався. Але все не так просто! Шоломом з прихованої кімнати управляє злий технічний геній, а принц Унур навіть не підозрює про це.
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 15 січня 2015

Жанри: музика, фентезі
Тривалість: 1 г. 20 хв.
Країна: Україна
Світова прем'єра: 16 липня 2013

Відео матеріали «Чарівні історії: Еліксир добра»

Рецензія на фільм «Чарівні історії: Еліксир добра»
Однажды в королевстве Унура

17 січня 2015,  19:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З 15 січня в українських кінотеатрах стартував показ дитячого фентезі «Чарівні історії: Еліксир доброти». Ми підготували для вас невелику рецензію.

Жити у величезному замку, грати цілими днями в ігри, відмовлятися від розпорядку дня, зрідка виконуючи свої обов'язки правителя - ось так і живе юний Унур. Тільки рано чи пізно йому доведеться вийти за межі достатку замку, щоб дізнатися, як живуть його піддані, які, за його припущенням, повинні любити свого єдиного Унура. І після такої подорожі він навряд чи зможе залишитися незмінним.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Чарівні історії: Еліксир добра». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Чарівні історії: Еліксир добра»

Написати коментар...
Написати коментар...

Чарівні історії: Еліксир добра, фільм 2013
Українська прем'єра 15.01.2015
Жанри: музика, фентезі
Україна