Новини фільмів про (2019)

26 травня 2023,  04:16 | Новини фільмів

Декард Шоу повертається на великі екрани і не збирається брати заручників у новому пригодницькому блокбастері «Форсаж 10», який зняв режисер «Перевізника».

Читати далі...
21 жовтня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітова франшиза про відважних гонщиків на чолі з Віном Дизелем «Форсаж» повинна була завершитися на фільмі «Форсаж 10», але тепер шанувальники отримають ще один бонусний екшен у вигляді «Форсажу 11», який імовірно стане останнім.

Читати далі...
6 квітня 2020,  22:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс оголосив, що прем'єра його науково-фантастичного екшену «Персонаж» тепер відбудеться 11 грудня.

Читати далі...
1 квітня 2020,  02:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що карантин через коронавірус перервав зйомки його наступного фільму «Червоне повідомлення», Двейн Джонсон продовжує працювати з дому і вже готує продовження хітового бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
28 лютого 2020,  20:07 | Новини фільмів

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Бладшот» представляє круту героїню у втіленні актриси Ейси Гонсалес, яку ви напевно пам'ятаєте за фільмами «На драйві», «Аліта: Бойовий ангел» і «Форсаж: Гоббс та Шоу».

В адаптації коміксів Valiant про суперсолдата Рея Гаррісона (Він Дизель), в чиїй крові живуть мікророботи, які в лічені секунди зцілюють будь-які травми, Гонсалес грає ще одного суперсолдата КейТі, яка також отримала надздібності в ході експериментів секретної організації RST. У промо-ролику вона демонструє свої швидкі рефлекси і навички рукопашного бою, а також тренується під водою, і нам показують, що їй в груди вживили такий же девайс, як і Бладшоту.

Попередній промо-ролик фільму «Бладшот» розкрив нові деталі про суперсолдата Джиммі Далтона (Сем Г'юен). У кіно з 12 березня.

25 листопада 2019,  01:49 | Новини фільмів

Ейса Гонсалес мріє про славу, а потрапляє в секту в трейлері психологічної драми «Шосе для гравців», яку написала і зняла Александра МакГіннесс.

Фільм «Шосе для гравців» («She's Missing») розповідає про двох найкращих подруг Гайді (Люсі Фрай) та Джейн (Гонсалес), які живуть в пустельному окрузі. Одного разу Джейн зникає після родео, і Гайді відправляється на її пошуки через пустелю. Під час своєї подорожі вона зустрічає різних людей і знаходить Джейн у небезпечній секті, куди її заманив за допомогою наркотиків жорстокий хлопець Рен (Джош Гартнетт).

Влітку Гонсалес зіграла в хітовому бойовику «Форсаж: Гоббс та Шоу» з Двейном Джонсоном і Джейсоном Стейтемом, а зараз її можна побачити в кінотеатрах у фентезі «Таємниці райських пагорбів» з Еммою Робертс та Міллою Йовович.

21 жовтня 2019,  20:06 | Новини фільмів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон та зірка фільму «Мері Поппінс повертається» Емілі Блант відправляються в захоплюючу подорож по річці Амазонці в офіційному українському трейлері діснеївського фільму «Круїз по джунглях».

Режисером цієї пригоди, натхненної однойменним атракціоном з парку розваг «Діснейленд», виступає Жауме Кольєт-Серра. Його головними героями будуть харизматичний капітан річкового човна Френк (Джонсон) та відважна дослідниця Лілі (Блант), які разом з її братом МакГрегором (Джек Вайтхолл) пливуть в небезпечну експедицію по Амазонці, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними властивостями і здатне зцілити навіть дуже хвору людину.

Українська прем'єра фільму «Круїз по джунглях» відбудеться 23 липня 2020 року, і він обіцяє бути одним з головних блокбастерів наступного літа.

24 вересня 2019,  17:50 | Новини фільмів

Дивимося довгоочікуваний трейлер біографічного трилера «Ціна правди», над створенням якого працювали Польща, Україна та Велика Британія.

Читати далі...
5 серпня 2019,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився дуже крутим кадром пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», на якому він бореться з Ідрісом Ельбою, і розповів про роботу з цим «неймовірно талановитим актором».

Читати далі...
2 серпня 2019,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal опублікувала в мережі черговий веселий ТБ-ролик пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Двейн Джонсон і Джейсон Стейтем обзивають один одного «містер Підпал» та «Жінка-Халк».

В спін-оффі франшизи «Форсаж» два непримиренних суперника Люк Гоббс (Джонсон) та Декард Шоу (Стейтем) змушені об'єднатися заради порятунку світу, але все одно продовжують зневажати один одного і придумувати один одному образливі обзивання навіть перед обличчям смерті, чим дуже дивують (і забавляють) головного лиходія фільму Брікстона (Ідріс Ельба).

Чому новий бойовик режисера Девіда Літча є одним з головних літніх блокбастерів цього року, читайте в нашій рецензії на фільм «Форсаж: Гоббс та Шоу».

31 липня 2019,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик пригодницького бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує фрагменти його фінальної бійки за участю Двейна Джонсона, Джейсона Стейтема та Ідріса Ельби.

Спін-офф франшизи «Форсаж», який зняв режисер Девід Літч, обіцяє багато екшену, і одним з його найбільш очікуваних епізодів є поєдинок Люка Гоббса (Джонсон) і Декарда Шоу (Стейтем) з головним лиходієм Брікстоном (Ельба), який хоче заволодіти небезпечним вірусом. Брікстон є удосконаленим за допомогою новітніх технологій солдатом, так що може прорахувати всі ходи Гоббса і Шоу наперед, але ця парочка не звикла здаватися перед труднощами.

Дивіться також перший фрагмент екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», в якому Гоббс/Джонсон стрибає з хмарочоса. У кіно з 1 серпня.

Купуйте квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» на нашому сайті.

27 липня 2019,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон стрибає з хмарочоса в дебютному фрагменті пригодницького бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу», де компанію йому складає Джейсон Стейтем.

Коли лиходій Брікстон (Ідріс Ельба) викрадає Гетті Шоу (Ванесса Кірбі), агента британської розвідки і сестру Декарда (Джейсон Стейтем), той разом зі своїм заклятим ворогом Люком Гоббсом (Двейн Джонсон) біжить їй на допомогу, але Брікстон і його люди починають спускатися по стіні хмарочоса на тросах. Гоббс довго не думає, хапається за трос і стрибає вниз, а ось Декард обирає більш безпечний і не менш швидкий шлях до землі.

Дивіться також новий ТБ-ролик фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Джонсон відправляє Стейтема в політ. У кіно з 1 серпня.

Квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» ви знайдете в нашій афіші.

26 липня 2019,  18:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» показує, що весела ворожнеча між героями Двейна Джонсона і Джейсона Стейтема триває і на землі, і у повітрі.

Спін-офф мегапопулярної франшизи «Форсаж» повертає на великі екрани двох улюблених непримиренних ворогів спецагента Люка Гоббса (Джонсон) і злочинця Декарда Шоу (Стейтем), які повинні працювати разом, щоб врятувати світ від нової загрози. Але їхня нелюбов один до одного нікуди не дівається, і в новому ТБ-ролику вони спочатку сперечаються про те, кому дістанеться кулемет, а потім Гоббс завчасно катапультує Шоу з літака.

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Форсаж: Гоббс та Шоу» на нашому сайті. У широкий український прокат бойовик Девіда Літча виходить 1 серпня.

24 липня 2019,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Франшиза «Форсаж», як би сильно вона не еволюціонувала, не може існувати без захоплюючих погонь, і така, безумовно, буде в її спін-оффі «Форсаж: Гоббс та Шоу», що підтверджує новий ТБ-ролик.

Пригодницький бойовик Девіда Літча покаже, як два непримиренних ворога агент дипломатичної безпеки США Люк Гоббс (Двейн Джонсон) і злочинець Декард Шоу (Джейсон Стейтем) об'єднуються з сестрою Шоу Гетті (Ванесса Кірбі), агентом британської розвідки, щоб зупинити генномодифікованого солдата Брікстона (Ідріс Ельба), який готує масштабну терористичну атаку.

Дивіться також ТБ-ролик фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», який присвячений лиходієві Ідріса Ельби, також відомому як Чорний Супермен. У кіно з 1 серпня.

22 липня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до зустрічі з найнебезпечнішим і найкрутішим лиходієм франшизи «Форсаж»? Лиходій Брікстон у втіленні Ідріса Ельби виступає на передній план в новому ТБ-ролику пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу».

У ТЬ-ролику Брікстон називає себе Чорним Суперменом, оскільки є геномодифікованим солдатом, такою собі злою версією Капітана Америка. Брікстон володіє величезною силою та витривалістю, що будуть дуже до речі, коли він зійдеться у вирішальній сутичці з Люком Гоббсом (Двейн Джонсон) і Декардом Шоу (Джейсон Стейтем), які готові на все, щоб його зупинити.

Дивіться також смішний ТВ-ролик фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу», де Гоббс з'являється з кумедними вусами та отримує нове ім'я. У кіно з 1 серпня.