Казка про гроші (2018)

Трейлер Казка про гроші
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 25 січня 2018

З 25 січня у всеукраїнський прокат виходить повнометражний художній фільм “Казка про гроші” (робоча назва – “Йом-Кіпур або Судний день”) режисера Олесі Моргунець. Головні ролі у фільмі виконали Андрій Ісаєнко, Анастасія Карпенко, Михайло Кукуюк, Олександр Кобзар, Микола Боклан.

Фільм-казка за мотивами повісті Володимира Короленка “Йом-Кіпур, або Судний день” – це повчальна історія про людську слабкість, про один зі створених і живучих пороків – скупість. Це фільм-притча про християнське милосердя, про добро, про кохання.

“Наша історія про жахливу людську пожадливість, скупість і скнарість. Про лихварів, дармоїдів та підлабузників, про ледарів, пияків та рясоносців. Але перш за все – про справжнє кохання, відданість і самопожертву. Шукайте з нами відповідь на таке, здавалося б, просте питання – що ж ті кляті гроші роблять з людьми?!”, - зазначила режисерка фільму Олеся Моргунець.
Зйомки фільму проходили в Києві та в “Національному музеї народної архітектури і побуту Пирогово”.

Проект фільму “Казка про гроші” став одним із переможців Другого конкурсного відбору Держкіно, отримавши державну фінансову підтримку розміром 11 911,3 грн., що становить 100% вартості виробництва. 

Стрічка створювалася ДП “Національна кіностудія художніх фільмів імені О. Довженка” за підтримки Держкіно України. Автор сценарію – Віктор Гресь.

 

Вікові обмеження: в Україні 12+
Країна: Україна

Відео матеріали «Казка про гроші»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Казка про гроші». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Казка про гроші»

Написати коментар...
Написати коментар...

Казка про гроші, фільм 2018
Українська прем'єра 25.01.2018
Україна