Оновлення (2014)

18 грудня 2014,  19:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В основі сюжету першої частини масштабної кінофраншизи лежить всесвітньо відома серія дитячих книг письменника Майкла Бонда, виданих на 40 мовах тиражем більше 35 мільйонів екземплярів. Приїхавший до Лондона з Дрімучого Перу ведмежа прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунів, яка виявила маленького мандрівника на Паддінгтонскому вокзалі.

У кінотеатрах України і Росії з 22 січня 2015 року.

21 липня 2014,  14:59 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ведмежа, що приїхав до Лондона з Дрімучого Перу прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунов, яка виявила маленького блукача на Паддінгтонському вокзалі.

В основі сюжету першої частини нової масштабної кінофраншизи - всесвітньо відома серія дитячих книг письменника Майкла Бонда, виданих на 40 мовах тиражем більше 35 мільйонів екземплярів.

У кінотеатрах України з 22 січня 2015 року.

22 березня 2014,  01:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ведмедик, що приїхав до Лондона з Дрімучого Перу прагне знайти в британській столиці новий будинок і стати справжнім англійським джентльменом. У цьому сміливому і заповзятливому мандрівникові вирішує допомогти сімейство Браунів, яке знайшло маленького блукача на Паддінгтонському вокзалі.

У кінотеатрах України і Росії з 11 грудня.