Новини про фільм (2015)

6 жовтня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Люсі Гейл, яку в цей четвер можна буде побачити в пікантній романтичної комедії «Секрети сексу», розповіла про те, що в минулому вона проходила прослуховування на головну жіночу роль в екранізації скандальних романів Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого».

Читати далі...
15 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейсі Елліс Росс виконує пісню «Stop for a Minute» в новому розширеному фрагменті музичної драми «Висока нота», де компанію їй складе зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Читати далі...
14 березня 2020,  18:35 | Новини зірок

Завжди хотіли побувати в гостях у актриси Дакоти Джонсон? Спеціально для вас (і для журналу Architectural Digest) зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» провела детальний тур своїм будинком в Голлівуді, куди актриса в'їхала 5 років тому.

Ми звикли вважати, що голлівудські актори живуть в розкоші, а їхні будинки прикрашає золото і рідкісний мармур, але будинок Джонсон зовсім не схожий на цей стереотип. Вона живе в дуже затишному двоповерховому будинку з дерева з великими вікнами, який потопає в зелені. Поруч з ним знаходиться невеликий басейн, а всередині нього можна побачити не сучасний євроремонт, а дизайн в стилі еко з нотками 70-х років і масу вантажних речей і деталей. Цікаво, що раніше в цьому будинку жив творець серіалів «Лузери» і «Американська історія жахів» Раян Мерфі.

У травні Джонсон повернеться на великі екрани і заспіває в музичній комедії «Висока нота», чий український трейлер вийшов учора.

12 листопада 2018,  16:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» Джеймі Дорнан грає злочинця-втікача у кінці 19 століття в першому трейлері драматичного міні-серіалу «Смерть та солов'ї».

Ґрунтуючись на однойменному романі письменника Юджина МакКейба, події серіалу розвиваються в 1885 році в сільській місцевості Північної Ірландії та слідують за молодою жінкою Бет Вінтерс (Енн Скеллі). Вона вирішує взяти свою долю в свої руки і у свій 25-й день народження втекти від свого обмеженого життя та складних відносин з вітчимом (Меттью Різ), з чим їй допомагає чарівний і небезпечний Ліам Ворд (Дорнан).

Прем'єра міні-серіалу відбудеться у кінці 2018 року або на початку 2019.

18 жовтня 2018,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер гарячої української комедії «Секс і нічого особистого», де присутні моменти в дусі фільмів «Американський пиріг», «Це безглузде кохання» і навіть «П'ятдесят відтінків сірого».

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій (зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький) приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя (Сергій Притула). Після ночі обломов в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

В український прокат комедія «Секс і нічого особистого» увірветься 20 грудня.

4 червня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон та Енді Гарсія, які разом грали в фільмі Френсіса Форда Копполи «Хрещений батько 3», знялися в комедії «Клуб „50 відтінків сірого“», яка вийде на екрани рівно через місяць.

У кінокартині режисера Білла Холдермена «Клуб „50 відтінків сірого“», в минулому відомої як «Книжковий клуб», Кітон грає жінку по імені Дайан, яка разом з давніми подругами вирішує прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний бестселер Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», і ця книга кардинально змінює їх життя. З персонажем Гарсії, який буде її любовним інтересом, Дайан знайомиться в літаку, де зізнається йому, що вона дуже боїться літати, відразу ж ковтаючи таблетку.

Дивіться український трейлер фільму «Клуб „50 відтінків сірого“». У кіно з 5 липня.

2 березня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Кітон і Джейн Фонда зачитуються книгою «П'ятдесят відтінків сірого» в першому трейлері комедійного фільму «Книжковий клуб».

Кінокартина розповідає про чотирьох подруг Дайан, Вівіан, Керол та Шерон, які вирішують прочитати в своєму щомісячному книжковому клубі еротичний роман Е.Л. Джеймс «П'ятдесят відтінків сірого», не підозрюючи, як книга змінить їх життя. Двох інших подруг втілюють Мері Стінберген та Кендіс Берген.

У світовий прокат режисерський дебют Білла Холдермена, продюсера «Прогулянки по лісах», вийде в травні.

16 лютого 2018,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У День св. Валентина компанія Universal Pictures вирішила порадувати шанувальників франшизи «П'ятдесят відтінків сірого» хвилинним промо-роликом, присвяченим весіллю головних героїв.

Крістіан (Джеймі Дорнан) та Ана (Дакота Джонсон) нарешті стають містером і місіс Грей в третьому й фінальному фільмі франшизи «П'ятдесят відтінків свободи». Ключові фрагменти церемонії, як проголошення клятв, перший танець та кидання букета, дивіться нижче. Але за сюжетом їхнє щастя незабаром затьмарить Джек Хайд (Ерік Джонсон), який хоче зіпсувати хепі-енд містера і місіс Грей.

Ви вже можете подивитися фільм Джеймса Фоулі в українських кінотеатрах. Купуйте квитки на сеанси «П'ятдесят відтінків свободи» на нашому сайті.

8 лютого 2018,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому пародійному скетчі «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден запросив невинного Джеймі Дорнана в свою кімнату для ігор...

Корден втілює в даній сценці багатія з темним секретом, який призводить зірку трилогії «П'ятдесят відтінків» в свою «Червону кімнату», де вони разом будуть займатися дечим не дуже пристойним — грою з модельками паровозів. А ви про що подумали?

З сьогоднішнього дня ви можете побачити Дорнан в кінотеатрах України в фінальній главі франшизи «П'ятдесят відтінків свободи».

27 січня 2018,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рита Ора і Ліам Пейн знялися в романтичному кліпі на пісню «For You», яка увійшла в саундтрек «П'ятдесят відтінків свободи».

Читати далі...
22 грудня 2017,  18:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте містера і місіс Грей на нових кадрах заключної частини еротичної трилогії «П'ятдесят відтінків свободи».

Читати далі...
3 грудня 2017,  00:53 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося сонячний і ніжний рекламний ролик нового парфуму Gucci Bloom, обличчям якого є зірка «П'ятдесят відтінків сірого» Дакота Джонсон. Відповідаючи назві аромату, тут присутнє ціле море квітів: коли Джонсон з подругами бреде по місту; коли вони разом влаштовують чаювання в квіткових сукнях у вітальні, перетвореній на оранжерею; і коли дівчата купаються в озері, наповненому півоніями. Компанію їй в даній рекламі склали модель Харі Неф та актриса і режисер Петра Коллінз.

У лютому Джонсон повернеться в образі Анастейші Стіл в заключній частині еротичної трилогії «П'ятдесят відтінків свободи».