Відгуки про (2013)

Dzvina Rymar

16 листопада 2013, 16:00

 Прочитавши досить багато рецензій на "Тіні незабутих предків", можу сказати, що в цілому я погоджуюсь з авторами даних відгуків, проте як на мене, студентку, яка просто хоче висловити своє враження, фільм заслуговує великої похвали, як і його творець - Любомир Левицький.

   Так, звичайно фільм не є ідеальним, але хіба такі існують? Будь-яке кіно розраховане на певну категорію глядачів, адже неможливо догодити всім, завжди знайдеться критика. Так от, достатньо критикують і нове творіння Левицького, але чи є це мінусом? - НІ! Це лише ще один доказ того, що фільм вартий уваги, бо, принаймні, у всіх він викликає певні емоції, а чи осуд, чи захоплення - це вже не так важливо. 

    Оскільки фільм був розрахований на "широкого глядача", я , хоча і з невеликим бажанням, приписую себе до вищезгаданих. Ми з друзями вирішили піти на ранковий сеанс довгоочікуваної прем'єри. Ніколи ще я не бачила стільки глядачів в цей час, вільних місць, мабуть, було не більше 10, не враховуючи перші 3 ряди. Після сеансу, я особисто, чула лише схвальні відгуки про "Тіні". Як на мене, це багато про що свідчить і вважаю що фільм вийшов більш ніж вдалий!
 
 Думаю, не варто багато писати і повторятись, що головний плюс фільму - не лише вітчизняне виробництво, а й використання народного фольклору, який дуже вдало вписується у молодіжний фільм і що зйомки проводилися в надзвичайно мальовничих Карпатах та Чернівецькому університеті. 

   Враховуючи все вищесказане, думаю, сміливо можна сказати, що "Тіні незабутих предків" - це великий крок у розвитку Українського кінематографу.
3 / 0 
Ольга Сафлютина

16 листопада 2013, 16:15

Була на прем'єрі !!! Я просто шокована, це неймовірне кіно.Я в захваті від побаченого,усі хто працював над фільмом - величезні талантища! Як для України - це реально високий рівень. На мою думку - один з найкращих фільмів, що були створені в Україні. Я дійсно пишаюся тим, що в моїй рідній державі є такі люди! Сподобалося абсолютно усе. А особливо привітливі актори, які з радістю разом з Любомиром Левицьким відповідали на будь-які запитання! 
Здивувало відношення акторів до глядачів, які бажали сфотографуватись! Зазвичай відомі особистості фотографуються абсолютно з "кам'яним" виразом обличчя, а коли чують слова вдячності, сприймають як за потрібне. А сьогодні все було абсолютно навпаки, Роксолана Кравчук і Владислав Никитюк з радістю фотографувались з усіма бажаючими і ще й самі дякували глядачам. Емоції просто зашкалюють.приємно проведений час!!!!!!!
Чекаю продовження))))
4 / 0 
Ustja7

16 листопада 2013, 17:34

Подивилась фільм, враження лише позитивні! Фільм чудовий, дуже веселий і позитивний, сюжет не побитий!
Талановиті молоді актори! Задум фільму на 5 з плюсом) Спецефекти -бомба!)
 "Тіні незабутих предків" - це великий крок у розвитку Українського кінематографу. Велика подяка всім хто посприяв виходу фільму та особлива-Любомиру Левицькому!
4 / 0 
Іруся Капак

16 листопада 2013, 22:24

супер фільм! сьогодні в м. Чернівці відбулась зустріч з режисером Любомиром Левицьким і акторами! це неймовірно хороші люди: привітні, щирі, відкриті...відчувається те, що створювався фільм з любов'ю, з подихом українського, гуцульського, автентичного! коли дивилась фільм, по тілу бігали мурашки, ажде дуже гарно зняті рідні Карпати))) 

обов'язково ідіть на фільм у своїх містах, я впевнена, що вам сподобається! підтримайте рідне, українське, варте того кіно!

як сьогодні кричали в залі: "Слава Україні! Героям слава!"

4 / 0 
KarpatyS

17 листопада 2013, 00:43

Лише учора переглянув фільм в кінотеатрі. Ну що тут скажеш... другий день під враженням!!! Одразу кидається в очі те що якість фільму не СНДшна! Гарні актори, дотепні жарти, шикарні спецефекти - це все просто смачнючий коктель вражень! Дівчата дуже сексуальні, хлопці мужні та рішучі, локації дуже багато (Чернівцям РЕСПЕКТ!) Однозначно раджу усім обов"язково відвідати кінотеатр і переглянути цю стрічку!
4 / 0 
Ярослав Волошин

17 листопада 2013, 12:06

звичайно я не можу похизуватися об'єктивним ставлення до українського кіно, бо воно українське і його треба підтримувати в будь-якому разі, але роботи Л.Левицького і зокрема "Тіні" були на дуже високому рівні...фільм плавно перейшов від молодіжної комедії до стандартів фільму жахів і потім бойовика-екшена... фільм тримав в напрузі і зацікавленні весь час... єдине питання: чому в нашому місті була урізана версія? чи це в усіх містах? моментів з трейлеру зовсім не було... :-( а так сподіваюся на нові фільми, на їх покази в моєму місті і на ТБ... хотілося б більше таких якісних робіт... :-)
2 / 0 
Dnepr77TS

21 листопада 2013, 02:08

На днях посмотрел данное кино, и скажу, что был очень впечатлён! Не ожидал от нашей страны фильма такого уровня. Режиссёр и оператор отлично сработали на высоком уровне. Интересная история, вначале как молодёжная комедия, дальше больше мистики и приключений. Актёры отлично отыграли, больше всего понравились Никитюк и Паша Ли. Обязательно к просмотру!
1 / 0 
Софія Твердохліб

21 листопада 2013, 23:52

Дуже сподобався фільм! Звичайно, сюжет трішки передбачуваний. Проте, дивишся а навкруги все українське, вражає! Побільше б таких  фільмів, нічим не гірший амереканських.
1 / 0 
Софія Твердохліб

21 листопада 2013, 23:53

Оооо Паша Лі дуже сподобався! Гарно зіграв роль!
0 / 0 
Алексей Пономарев

24 листопада 2013, 18:20

Фильм прекрасный! На такие фильмы стоит ходить! Во-первых, он наш украинский, во-вторых, просто интересный, весёлый и захватывающий.
2 / 0 
=t@nya= |{ara|lin@

24 листопада 2013, 20:26

"Поддержи отечественного производителя, а......на родителя" Не рекомендую, плагиат американских низкопробных фильмов 80 левела. Возможно данный "шедевр" оценят молодые люди лет 12-14.
0 / 1 
Alex-Depraver

25 листопада 2013, 15:17

фильм просто клёвый, но как по мне, много эффектов, местами переборщили. но это единственный минус. вцелом, рад за настоящее украиноязычное замечательное кино) советую) надеюсь, это только начало)

1 / 0 
Максим Лукинюк

27 листопада 2013, 09:39

Фильм ужасен!!! Одна американизация, один плагиат, никакой идеи. Такое чувство, что было решено снять фильм для американского зрителя, только на территории Украины так чтобы показать Карпаты и приклеить каким-то боком к этому фильму мальфарство... 
Фильмом очень разочарован!! 
0 / 3 
Dnepr77TS

27 листопада 2013, 16:47

Фильм снят просто супер. Спецэффекты конечно - огонь! Почитал ещё про "Тени" в интернете, молодцы в таких условиях, при таком бюджете сделали кино мирового уровня. Понравился ролик - как делались титры, очень круто.
1 / 0 
ната

30 листопада 2013, 10:56

Максим ти дебил фильм афигенный а ти идиот
1 / 1 
maxana

15 лютого 2014, 16:07

Гарний фільм!!!
0 / 0 
Vaselina Peven'

29 квітня 2014, 13:37

а когда он появится в интернете????? 

0 / 0 
nomat6

12 травня 2014, 14:08

єдиний фільм ,Укріїнський фільм,який більш-менш схожий на нормальне кіно(до голівуду ще далеко,будемо правдиві), і того нема у вільному доступі.
Автори взагалі збираются викласти фільм в інтернет???
0 / 0 
Lucy

6 вересня 2014, 07:27

Посмотрела фильм уже дома, когда он вышел по ТВ. Боялась что от отечественного кинематографа нельзя ждать многого, а зря. "Тіні незабутих предків" приятно удивил своей оригинальностью. Это больше не ужастик, а пародия на него. Украинский стеб над клише американских триллеров. Шикарные сцены, красивые актеры, живой сюжет. Всем советую посмотреть.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...