Оновлення (2015)

27 березня 2017,  13:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальник Marvel і DC, який ховається на Youtube під ніком DrMachakil, представив, як би Месники відреагували на існування Ліги справедливості, й змонтував на цю тему круте фан-відео, де марвеловскі супергерої дивляться новий трейлер блокбастера Зака Снайдера, ніби це новини, та вирішують, що робити з Бетменом і його командою.

Ну ось, тепер ми будемо мріяти про цей епічний кросовер, якому не судилося збутися.

17 квітня 2015,  15:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

До вашої уваги два ексклюзивних дубльованих українських фрагменти фантастичного екшна «Месники: Ера Альтрона».

Фрагмент «Красуня приборкує чудовисько»:

Фрагмент «Будемо битися разом»:

В кінотеатрах України і Росії фільм виходить вже на наступному тижні - 23 квітня.

16 березня 2015,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel продолжает радовать нас промо материалами к грядущим «Мстителям: Эре Альтрона». На этот раз они на протяжении нескольких недель представляли по одному или по два новых характерных постера с главными героями блокбастера. И вот, наконец-то, удалось собрать их всех вместе.

Marvel продолжает радовать нас промо материалами к грядущим «Мстителям: Эре Альтрона». На этот раз они на протяжении нескольких недель представляли по одному или по два новых характерных постера с главными героями блокбастера. И вот, наконец-то, удалось собрать их всех вместе.

Железный человек, Халк, Черная вдова, Ник Фьюри, Тор, Соколиный глаз, Капитан Америка, Алая ведьма, Ртуть... Свой личный постер получил даже суперзлодей кинокартины Альтрон, который все-таки предпочел загадочно отвернуться от камеры.

Вниманием пока обделили только таинственного Вижена, но у них все еще есть время, чтобы представить его постер до выхода фильма.

Украинская премьера «Мстителей: Эры Альтрона» состоится 23 апреля.

Железный человек, Халк, Черная вдова, Ник Фьюри, Тор, Соколиный глаз, Капитан Америка, Алая ведьма, Ртуть... Свой личный постер получил даже суперзлодей кинокартины Альтрон, который все-таки предпочел загадочно отвернуться от камеры.

Вниманием пока обделили только таинственного Вижена, но у них все еще есть время, чтобы представить его постер до выхода фильма.

Украинская премьера «Мстителей: Эры Альтрона» состоится 30 апреля.

7 березня 2015,  00:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ексклюзивно на KinoFilms.ua третій російський дубльований трейлер в HD якості!

Людство на межі знищення. На цей раз людям загрожує Альтрон - штучний інтелект, раніше створений для того, щоб захищати Землю від будь-яких загроз. Однак, головною загрозою він вважав людство. Міжнародна організація Щ.И.Т. розпалася, і тепер світ не здатний впоратися з таким потужним ворогом, бо люди знову звертаються за допомогою до найбільших Героїв Землі - Месників. Однак Альтрон занадто сильний, і є велика ймовірність, що навіть їм не вдасться зупинити початок Ери Альтрона, де немає місця для людей...

В кінотеатрах України і Росії з 23 квітня.

5 березня 2015,  18:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте новий український трейлер до довгоочікуваного продовження епічного блокбастера про найвідоміших і могутніх супергероїв!

Залізній людині, Капітану Америці, Тору, Халку, Чорній Вдові і Соколиному оку знову доведеться об'єднатися в команду Месників, щоб протистояти новому могутньому ворогу - Альтрону, одержимому бажанням знищити людей, яких він вважає помилкою природи. Найбільших героїв Землі чекають нелегкі випробування, об'єднання з новими союзниками, Червоною Відьмою і Ртуттю, і небачені за масштабами битви.

Легендарні герої повертаються на кіноекрани 23 квітня 2015 року в новому пригодницькому блокбастері MARVEL «Месники: Ера Альтрона»!

25 лютого 2015,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel представили новий постер до «Месників: Ера Альтрона», виконаний в традиційному стилі для фільмів свого Кінематографічного всесвіту; а також стали відомі нові деталі про цей сіквел.

Хоча шанувальникам даної франшизи не звикати до постерів такого стилю, якщо гарненько придивитися, можна дізнатися про фільм багато нового. Наприклад, серед імен акторського складу в нижній частині можна помітити Ентоні Макі, який грає Сокола у фільмах про Капітана Америку, Хейлі Етвелл, також відому як Пеггі Картер, і Ідріса Ельбу виконуючого у фільмах про Тора роль Хеймдалля. Ельба раніше вже натякав на свою участь у цьому фільмі, і судячи з дружби що зав'язалася в «Першому меснику: Друга війна» між Капітаном Америкою і Соколом участь Макі не така вже дивуюча, але яким чином вплітається в сюжет молода міс Картер, агент Щ.И.Т. з 1940-х, невідомо. Мабуть, варто чекати флешбеків. Або подорожей у часі. 

Також складно не помітити літаючу постать у плащі над Халком, яка трохи нагадує Магніто. Але це не один з Людей Ікс. У цього хлопця зелений костюм і жовтий плащ, і звуть його Віжен або Віктор Шейді. У коміксах він робот-андроїд, створений Альтроном, але в результаті опиняється на стороні Месників. Чи вдасться супергероям переконати Віжена і у фільмі? Його роль виконає Пол Беттані, той самий, який є голосом вірного помічника Тоні Старка, штучного інтелекту Джарвіса.

Сам Пол Беттані так висловився про свого Віжена:

Він дуже добре б'ється... а також має здатність змінювати свою щільність.

Подивимося, як сюжетну лінію цього персонажа обіграють у фільмі.

Українська прем'єра «Месників: Ера Альтрона» відбудеться 23 квітня.

13 січня 2015,  23:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер фантастичного екшна «МЕСНИКИ: ЕРА АЛЬТРОНА».

Навесні 2015-го «Месники», які у 2012 році побили рекорди світових бокс-офісів повертаються! Людство на межі знищення. Штучний інтелект Альтрон, створений для захисту нашої планети, обертає зброю проти неї. Таємна організація «Щ.И.Т.» змушена звернутися по допомогу до наймогутніших героїв Землі – Месників. Студія Марвел готова вражати уяву глядачів видовищними візуальним ефектами та фірмовим гумором.

У кінотеатрах України і Росії з 30 квітня.

4 листопада 2014,  18:45 | Оновлення | Автор: Кирилл

Залізній Людині, Капітану Америка, Тору, Халку, Чорній Вдові і Соколиному оку знов належить об'єднатися в команду Месників, щоб протистояти новому могутньому ворогові - Альтрону (штучному інтелекту), одержимому бажанням знищити людей, яких він вважає помилкою природи. Найбільших героїв Землі чекають нелегкі випробування, об'єднання з новими союзниками, Алой Відьмою і Ртуттю, і небачені за масштабами битви.

В кінотеатрах України з 30 квітня (в Росії з 30 квітня).

25 жовтня 2014,  04:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер фантастичного екшна «МЕСНИКИ: ЕРА АЛЬТРОНА».

Навесні 2015-го «Месники»,  які у 2012 році побили рекорди світових бокс-офісів повертаються! Людство на межі знищення. Штучний інтелект Альтрон, створений для захисту нашої планети, обертає зброю проти неї. Таємна організація «Щ.И.Т.» змушена звернутися по допомогу до наймогутніших героїв Землі – Месників. Студія Марвел готова вражати уяву глядачів видовищними візуальним ефектами та фірмовим гумором.

В кінотеатрах України і Росії з 30 квітня 2015 року.