Новини фільмів про (2020)

24 лютого 2021,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка екшенів «Джон Уік 2» і «Три ікси: Реактивізація» Рубі Роуз полює на зірку супергеройського фільму «Бладшот» Сема Г'юена у видовищному трейлері фільму «Спецслужба: Сигнал тривоги», екранізації роману Енді МакНаба.

Читати далі...
1 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер казкової французької мелодрами «Русалка в Парижі» за участю акторів Ніколя Дювошеля та Мерилін Ліма розкриває, що його прем'єра в український кінотеатрах відбудеться за тиждень, 9 липня.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
24 травня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила порадувати шанувальників Віна Дизеля, опублікувавши в мережі відео з невдалими дублями його супергеройського фільму «Бладшот».

Читати далі...
27 березня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бути супергероєм у нього в крові. Студія Sony Pictures вирішила випустити свій супергеройський екшен Дейва Вілсона «Бладшот» на стримінгових сервісах, в честь чого опублікувала в мережі перші 9 хвилин фільму.

Читати далі...
27 березня 2020,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус вдарив з особливою силою по кіноіндустрії, і ми вже нарахували 10 гучних прем'єр, які в зв'язку з закриттям кінотеатрів на карантин тепер перенесені на певний чи непевний час.

Читати далі...
24 березня 2020,  23:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Диво-жінки, тримайтеся. У зв'язку зі всесвітнім карантином прем'єра її другого сольника «Диво-жінка 1984», де в образі відважної амазонки повернеться Галь Гадот, переїхала на два місяці вперед.

Читати далі...
18 березня 2020,  19:37 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний фрагмент супергеройського фільму Дейва Вілсона «Бладшот», в якому Віна Дизеля перетворили на досконалу зброю. І від нього тепер нікому не сховатися.

В адаптації коміксів Valiant, зірка франшиз «Форсаж» і «Ріддік» грає колишнього морпіха Рея Гаррісона, який отримав смертельні поранення і був повернутий до життя секретною організацією RST та її провідним вченим доктором Гартінгом (зірка блокбастера «Залізна людина 3» Гай Пірс). Тепер в крові Рея живе ціла армія нанітів, що здатна зцілити навіть найстрашніші поранення за лічені секунди, і в даному фрагменті він відправляється на полювання.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися нову дату прем'єри «Бладшота», яка відбудеться в кінотеатрах після карантину.

14 березня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки прем'єри більшості фільмів, заплановані на цю весну, в зв'язку з коронавірусом переїжджають на декілька місяців вперед, творці бойовика «Форсаж 9» вирішили відсунути його реліз аж на цілий рік вперед.

Читати далі...
12 березня 2020,  12:40 | Новини фільмів

Ще один прокатник переносить дати своїх фільмів в зв'язку з карантином на території України. Прем'єра українського фільму «Толока» пересувається на невизначений термін.

Читати далі...
11 березня 2020,  20:03 | Новини фільмів

Через карантин один з українських прокатників переносить прокат своїх найближчих фільмів. Поки список фільмів, які не покажуть цього тижня: «Бладшот» з Віном Дизелем в головній ролі.

Читати далі...
3 березня 2020,  17:04 | Новини фільмів

З'явився третій український ТБ-ролик супергеройського екшену «Бладшот», який нагадує нам, що Віну Дизелю краще не переходити дорогу. Особливо, коли в його крові живе ціла армія зцілюючих нанороботів.

У фільмі Дейва Вілсона, який ґрунтується на коміксах Valiant, Дизель втілює колишнього морпіха Рея Гаррісона. Після трагічного випадку на завданні його повертає до життя секретна організація RST, вжививши в його кров цілу армію нанороботів, що здатні зцілювати будь-які тканини з величезною швидкістю і роблять Рея невразливим. Але незабаром Бладшот починає підозрювати, що RST використовує його для своїх протизаконних цілей, і повстає проти своїх творців.

Дивіться також новий промо-ролик екшену «Бладшот», який представляє круту колегу головного героя КейТі (Ейса Гонсалес). У кіно з 12 березня.

28 лютого 2020,  20:07 | Новини фільмів

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Бладшот» представляє круту героїню у втіленні актриси Ейси Гонсалес, яку ви напевно пам'ятаєте за фільмами «На драйві», «Аліта: Бойовий ангел» і «Форсаж: Гоббс та Шоу».

В адаптації коміксів Valiant про суперсолдата Рея Гаррісона (Він Дизель), в чиїй крові живуть мікророботи, які в лічені секунди зцілюють будь-які травми, Гонсалес грає ще одного суперсолдата КейТі, яка також отримала надздібності в ході експериментів секретної організації RST. У промо-ролику вона демонструє свої швидкі рефлекси і навички рукопашного бою, а також тренується під водою, і нам показують, що їй в груди вживили такий же девайс, як і Бладшоту.

Попередній промо-ролик фільму «Бладшот» розкрив нові деталі про суперсолдата Джиммі Далтона (Сем Г'юен). У кіно з 12 березня.

26 лютого 2020,  18:01 | Новини фільмів

Компанію Віну Дизелю в супергеройському екшені «Бладшот» складе зірка серіалу «Чужоземка» Сем Г'юен, який втілить ще одного вдосконаленого солдата на ім'я Джиммі Далтон.

Як розкриває новий промо-ролик, Далтон є «колишнім морським котиком, який втратив в бою обидві ноги». Секретна організація RST дала йому замість ніг високотехнологічний протез, який зробив його не тільки дуже швидшим бігуном, але й озброїв двома металевими клешнями, якими він може розірвати противника. Чи зможе він перемогти Бладшота (Дизель), коли той вирішить піти проти RST? Не думаємо, але сподіваємося, що їхній поєдинок не розчарує.

Дивіться також другий український ТБ-ролик екшену «Бладшот». У кіно з 12 березня.

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...