Новини про фільм (2019)

20 липня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті стримінгова платформа Netflix оприлюднила рейтинг своїх найпопулярніших фільмів, який очолив екшен «Евакуація» з Крісом Гемсвортом в головній ролі, що вийшов на екрани під час карантину.

Читати далі...
26 січня 2019,  15:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройського фільму від Marvel і Sony Pictures «Морбіус, живий вампір» приєдналися зірка серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт та Адріа Архона з фантастики «Тихоокеанський рубіж 2».

Читати далі...
10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
10 грудня 2018,  04:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бен Аффлек і Оскар Айзек збираються пограбувати картель в офіційному трейлері драматичного бойовика «Потрійний кордон».

П'ятеро військових, які займалися секретними операціями, ледве зводять кінці з кінцями і вирішують напасти на один з найжорстокіших картелів в світі, щоб зірвати великий куш. Компанію Аффлеку і Айзеку в цій небезпечній справі складуть Чарлі Ганнем, Педро Паскаль та Гаррет Гедлунд.

Прем'єра «Потрійного кордону», який зняв номінант на премію «Оскар» Джей Сі Чендор, відбудеться в березні 2019 року.

12 березня 2015,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новим проектом першої і поки єдиної жінки-режисера, що отримала «Оскар», Кетрін Бігелоу стане екранізація історії американського солдата Боуї Бергдала, який провів майже п'ять років в полоні у талібів.

Останнім часом Бігелоу працювала зі сценаристом Марком Боалом над «Сплячими псами», заснованими на кримінальному перетині кордонів в Аргентині, Бразилії і Парагваї. Але цей проект студії Paramount поки не перетворюється на фільм. І зараз повідомляють, що його відсунули на задній план, а наступною історією для Бігелоу і Боала стане біографічне кіно про Боуї Бергдаля.

Боуї Бергдал – сержант армії США, потрапив у полон до талібану майже на п'ять років і був обміняний на 5 ув'язнених талібів в травні 2014 року. Під час своєї служби в Афганістані Бергдал розчарувався в американській армії. Він покинув свій підрозділ і потрапив в полон до талібів, звідки пару разів йому вдавалося втекти, але через кілька днів його ловили й повертали назад. Переговори щодо його звільнення тривали кілька років і сам процес і результат викликали гостру дискусію в США.

Вперше про цей фільм Бігелоу було повідомлено минулого літа, тоді також стало відомо, що над своїм кіно про Бергдаля працює і режисер Тодд Філд, номінований на «Оскар» за фільми «Як малі діти» і «У спальні».

Також у Бігелоу у виробництві проект «The True American» («Справжній американець»), що розповідає про мігранта з Бангладешу, пораненого американцем, спраглого до помсти через 11 вересня, і про низку подій, яка приходить в дію, коли жертва зустрічається зі своїм нападником. Головну роль у фільмі має зіграти Том Харді. Але, як повідомив Deadline, наступним проектом Бігелоу все-таки буде фільм про Бергдаля.