Великі очі (2014)Big Eyes

Трейлер Великі очі
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 15 січня 2015

«She created it. He sold it. And they bought it»

Фільм розповість історію художниці Маргарет Кін, що прославилася в 50-х своїми картинами, що зображують великооких дітей та стали одним з перших прикладів успішного поширення мистецтва на масовому ринку. Драма покаже пробудження самосвідомості художниці на тлі феміністського руху, що, в кінцевому рахунку, призведе її до судової тяжби з чоловіком, який намагався заявити свої права на її роботи.

Жанри: біографія, драма, кримінал, мелодрама
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $10 000 000
Тривалість: 1 г. 46 хв.
Країни: США, Канада
Світова прем'єра: 13 листопада 2014

Чи знаєте ви?

Изначально вместо Эми Адамс и Кристофа Вальца на главные роли рассматривались кандидатуры Риз Уизерспун и Райана Рейнольдса.

Відео матеріали «Великі очі»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Великі очі». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Великі очі»

Филипп

17 січня 2015, 21:08

Были на фильме Большие глаза Тима Бертона 16.01.2015. Фильм восхитительный и по сценарию и по игре актеров, но ..! Ожидая роскошные краски и шикарные сцены как это видно по скриншотам фильма. по опыту всех предыдущих фильмов Тима Бертона (Алиса в стране чудес с Джонни Деппом, Чарли шоколадная фабрика и т.д.) мы очень разочаровались в самом кинотеатре Довженко в г.Запорожье. Не верил раньше, что плохим кинотеатром так можно испортить впечатление о фильме !!! Звук отвратительный, картинка просто серая - цветопередачи просто нет !!! Рекомендую фильм, но после его выхода на DVD или скачанный с торрента, т.к. кинотеатр просто позор Запорожья !!!! Фильм роскошный, но это было как подать красную икру в грязной тарелке не вымытой после борща !!!!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Великі очі, фільм 2014
Українська прем'єра 15.01.2015
Жанри: біографія, драма, кримінал, мелодрама
США, Канада