Новини про фільм (2020)

6 вересня 2020,  10:45 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Успішний дебют у світовому прокаті з $53,6 млн вже забезпечив науково-фантастичному епіку «Тенет» від культового режисера Крістофера Нолана 10-е місце в рейтингу найуспішніших кінострічок року.

Читати далі...
26 серпня 2020,  16:40 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

На цих вихідних відбудеться прем'єра науково-фантастичного трилера Крістофера Нолана «Тенет», який має всі шанси стати першим блокбастером після початку світової пандемії коронавірусу. А поки підбиваємо підсумки найприбутковіших фільмів першої половини 2020 року.

Читати далі...
8 серпня 2020,  16:45 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Фентезійний мультфільм «Уперед» від студії Pixar піднявся на один ступінь в рейтингу найприбутковіших фільмів 2020 року після відкриття кінотеатрів.

Читати далі...
4 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «911 служба порятунку» Раян Гузман проводить екзорцизм в прямому ефірі, який йде не за планом і звільняє справжнього демона, в українському трейлері містичного горора «Година диявола».

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
16 березня 2020,  22:50 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний горор «Людина-невидимка» заробив в світовому прокаті $122,7 млн, ставши найуспішнішим фільмом жанру жахи цього року.

Читати далі...
2 березня 2020,  01:00 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два місяці після початку 2020 року найбільш прибутковим фільмом став комедійний бойовик «Погані хлопці назавжди». Хто ще увійшов в десятку?

Читати далі...
10 січня 2020,  22:22 | Новини фільмів

Представляємо дубльований ТБ-ролик фільму «Прокляття», який буде першим фільмом жахів 2020 року. Готові полоскотати собі нерви?

В новому містичному горорі, який зняв режисер Ніколас Песке, ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо), відправляється в похмурий особняк на Рейберн-драйв, 44, не підозрюючи, що там знайде не нову вигідну угоду, а справжній кошмар, який спробує його вбити. Після він звертається по допомогу до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає своє небезпечне розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Адже прокляття звернуло на неї увагу і жадає крові.

Також у фільмі знялися Деміан Бішір, Бетті Гілпін, Лін Шей та Джекі Вівер. Українська прем'єра горора «Прокляття» відбудеться через тиждень, 16 січня.

25 грудня 2019,  19:03 | Новини фільмів

Мрієте про ванну з пінкою, щоб розслабитися в період свят? Перший фрагмент фільму жахів «Прокляття» змусить вас передумати.

Новий горор від продюсера Сема Реймі покаже глядачам проклятий будинок, де живуть жорстокі потойбічні сили. Ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо з фантастичного бойовика «Стартрек: Відплата») відправляється туди, бажаючи його продати, але коли заходить всередину, то чує дивні звуки. Він слідує за ними у ванну кімнату, і там у ванній булькає дивна рідина, схожа на кров. Але це не зупиняє цікавість Пітера, він нахиляється над ванною та... вгадайте, що відбувається далі.

Дивіться також розширений український трейлер фільму жахів «Прокляття», який не рекомендується для перегляду на повний шлунок. У кіно з 16 січня.

18 грудня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Зірка науково-фантастичного фільму «Світ забуття» Андреа Райзборо відважно відправляється в проклятий будинок в новому дубльованому трейлері містичного горора Ніколаса Песке «Прокляття».

Рімейк знаменитого японського фільма жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», який вийшов у 2002 році, відправить нас в проклятий будинок, де відбуваються страшні речі. Пітер Спенсер (Джон Чо), який займається нерухомістю, вирішує придбати цей будинок, але зауважує, що там живе щось жахливе. Він повідомляє про цю подію детективу Малдун (Райзборо), і та відправляється в маєток за адресою Рейберн-драйв, 44, де зустрічає божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) і стає свідком прокляття, про яке її попереджав детектив Гудман (Деміан Бішір).

В українські кінотеатри цей жах прибуде через місяць, 16 січня, щоб струсити й налякати нас після новорічних свят.

16 грудня 2019,  22:55 | Новини фільмів

Новий кривавий трейлер містичного фільму жахів «Прокляття» радить не ходити на нього самотужки. Адже лякатися разом з друзями набагато веселіше.

Фільм від режисера Ніколаса Песке і продюсера Сема Реймі буде рімейком знаменитого японського горора Такасі Сімідзу «Прокляття», який розповідає про моторошну примару з довгим чорним волоссям. Детектив Малдун (Андреа Райзборо) чула дивні історії про будинок за адресою Рейберн-драйв, 44, і коли вона приходить туди, щоб з'ясувати, в чому ж справа, то зустрічає там божевільну жінку Фейт Метісон (Лін Шей) з обрізаними пальцями. Вона тікає з того моторошного будинку, але після цього прокляття слідує за нею назирці. Чи зможе вона від нього сховатися?

Дивіться також український трейлер горора «Прокляття». У кіно з 16 січня.

4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
29 жовтня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Продюсер Сем Реймі представляє нову версію відомого японського фільму жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», в якій знялися Джон Чо, Бетті Гілпін, Андреа Райзборо, Джекі Вівер, Лін Шей і Деміан Бішір.

Нове «Прокляття» («The Grudge»), чий український трейлер дивіться нижче, покаже, як Пітер Спенсер (Джон Чо), бажаючи придбати будинок, знаходить один похмурий маєток на Рейберн-драйв, 44, де живе щось кровожерне і потойбічне. Він звертається за допомогою до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Оскільки в її особі прокляття придивилося собі нову жертву.

Українська прем'єра горора Ніколаса Песке відбудеться 16 січня 2020 року.