Новини про фільм (2018)

25 лютого 2020,  17:15 | Новини фільмів

Режисер Жан-Поль Саломе представляє адаптацію популярного роману французької письменниці Ханнелор Кер «La daronne» («Хрещена мати») з номінанткою на премію «Оскар» Ізабель Юппер у головній ролі.

Кримінальна комедія «La daronne» розповідає про перекладачку Патіенс Потерфе (Юппер), яка працює з поліцією і допомагає ловити злочинців, що займаються постачанням наркотиків з арабських країн до Франції. Одного разу вона відправляється допомогти проблемному сину однієї жінки, випадково опиняється втягнутою в невдалу операцію з наркотиками і отримує в своє розпорядження цілу вантажівку канабісу. Зберігаючи свою роботу в відділі по боротьбі з наркотиками, Патіенс переходить на іншу сторону і стає відомою в кримінальних колах наркобаронесою.

Нещодавно Юппер можна було побачити на великому екрані в трилері «В обіймах брехні» і драмі «Золота молодь». Світова прем'єра фільму «La daronne» відбулася у січні. Поки невідомо, чи вийде він в український прокат.

1 лютого 2020,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. Animation оголосила дату виходу свого сімейного фільму з елементами анімації «Том і Джеррі», в якому зіграє зірка оскароносного фільму «Хранитель часу» Хлоя Грейс Морец.

Читати далі...
30 березня 2019,  15:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

90-і знову в моді! За три тижні українського прокату супергеройський екшен «Капітан Марвел» заробив 72,6 млн гривень, що у доларах склало 2,7 млн.

Читати далі...
21 березня 2019,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить психологічний трилер «В обіймах брехні» з Ізабель Юппер і Хлоєю Грейс Морец в головних ролях, на честь чого ми підготували цікаві факти про його створення, про які ви напевно не знали.

Читати далі...
7 лютого 2019,  15:09 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «В обіймах брехні» від режисера Ніла ДжорданаЖорстока гра», «Сніданок на Плутоні»).

У центрі сюжету фільму опиняється молода дівчина на ім'я Френсіс (Хлоя Грейс Морец), яка тільки що переїхала жити на Манхеттен. Одного разу у метро Френсіс знаходить жіночу сумочку, що приводить її до знайомства з літньою вдовою на ім'я Грета (Ізабель Юппер). Незабаром після знайомства між Френсіс та Гретою зав'язується дивна дружба, поки одного разу головна героїня не знаходить у шафі вдови кілька однакових сумочок з адресою.

У широкому прокаті фільму «В обіймах брехні» з'явиться 14 березня.

24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
21 грудня 2018,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Focus Features опублікувала офіційний трейлер драматичного трилера «В обіймах брехні», також відомого як «Грета», який зняв володар премії «Оскар» Ніл Джордан.

Мила, наївна молода жінка на ім'я Френсіс (Хлоя Грейс Морец) сама намагається досягти чогось в Нью-Йорку, тому коли вона знаходить в метро сумку, то вирішує повернути її власниці. Нею виявляється француженка Грета (Ізабель Юппер), ексцентрична вчителька гри на піаніно, яка любить класичну музику і є дуже самотньою. Френсіс недавно втратила свою матір, тому тягнеться до овдовілої Грети. Вони швидко стають подругами, але материнська чарівність Грети починає руйнуватися і перетворюватися на щось тривожне, поки Френсіс відкриває, що життя Грети є зовсім не таким, яким здається на перший погляд.

В український прокат «В обіймах брехні» вийде 21 лютого 2019 року.