Оновлення (2017)

31 жовтня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот приміряє тіару Диво-жінки на новому анімованому постері супергеройського екшену «Ліга справедливості».

Після виходу її сольного фільму «Диво-жінка» на екрани цього літа супергероїня-амазонка стала найпопулярнішим персонажем року. Тепер нею хочуть бути усі: і жінки, і чоловіки, і діти Кріса Гемсворта, адже у неї є не тільки неймовірна суперсила, а й велике і добре серце. Разом з нею в «Лізі» повернуться й інші видатні амазонки, як королева Іполіта (Конні Нільсен) та генерал Антіопа (Робін Райт).

Дивимося фінальний український трейлер «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

30 жовтня 2017,  17:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує нові моменти з Мерою (Ембер Герд) та королевою Іпполітою (Конні Нільсен).

Поки Бетмен (Бен Аффлек) збирає свою команду; Мера демонструє свої сили під водою, відкидаючи парадемонів назад за допомогою хвилі; амазонки ведуть свій бій з парадемонами, під час якого Іпполіта опиняється лежати на землі; Диво-жінка (Галь Гадот) створює ударну хвилю за допомогою своїх браслетів, як в сольному фільмі; Флеш (Езра Міллер) об'єднується з Кіборгом (Рей Фішер); а Аквамен (Джейсон Момоа) відбиває удар Степпенвулфа (Кіаран Хайндс).

Ви вже можете придбати квитки на «Лігу справедливості» на нашому сайті. У кіно з 16 листопада.

9 жовтня 2017,  18:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У суботу Галь Гадот дебютувала на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», і звичайно один із скетчів був натхненний фільмом «Диво-жінка». Він показує, як на острів Теміскіра припливають дві лесбіянки, яких грають Кейт МакКіннон та Ейді Брайант, і, побачивши, що там живуть одні жінки, роблять висновок, що амазонки теж люблять жінок. Діана розповідає їм, що вони все як сестри і не думають один про одного в сексуальному плані, але потім погоджується поцілувати одну з них, щоб перевірити, чи не відчує вона щось.

Побачити Диво-жінку в компанії Бетмена та інших супергероїв можна в новому трейлері «Ліга справедливості», який був представлений в неділю.

6 жовтня 2017,  21:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї суботи зірка «Диво-жінки» Галь Гадот вперше стане ведучою шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І, як показує свіжий промо-ролик, бувалі актори цього скетч-шоу Леслі Джонс, Мікі Дей і Бек Беннетт з величезним нетерпінням чекають зустрічі з нею. Поки вони розмірковують тут про те, чи схожа акторка на свою супергероїню, Гадот раптом вривається в студію в стилі Диво-жінки.

У листопаді акторка так само увірветься на екрани в «Лізі справедливості».

20 вересня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. вирішила порадувати нас 3 хвилинами смішних невдалих дублів «Диво-жінки». Відео показує, як Галь Гадот і Кріс Пайн підстрибують від холодної хвилі, що нахлинула на них під час зйомок на пляжі; як вони не можуть перестати реготати під час серйозних сцен; як Гадот ламає морозиво; як Пайн весело танцює з Юеном Бремнером й не може залізти в сідло; а також як кадр постійно псує неслухняне волосся Гадот.

Супергеройський екшен Петті Дженкінс вийшов на Blu-ray вчора, 19 вересня. Нашу рецензію на фільм читайте тут.

18 липня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На хвилі популярності Диво-жінки американці вирішили зняти байопік про її творця Вільяма М. Марстона, який отримав гучну назву «Професор Марстон і Диво-жінки». Його перший трейлер представляє Люка Еванса в образі Марстона і Ребекку Холл в образі його дружини Елізабет, разом з якою вони починають романтичні відносини з його студенткою Олів (Белла Хіткот). Обидві жінки надихають його на створення супергероїні-феміністки, яку в 1940-х роках критикували за її «сексуальну збоченість».

Кадри фільму, на яких Хіткот постає в костюмі Диво-жінки, ви знайдете в нашій галереї.

12 червня 2017,  18:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося і переглядаємо один з найбільш пам'ятних фрагментів «Диво-жінки», в якому генерал Антіопа (Робін Райт) на прохання королеви Іполіти (Конні Нільсен) тренує Діану (Галь Гадот) так, як ще не тренувала жодну амазонку. Вона вчить свою племінницю, щоб та ніколи не розслаблялася в битві. І в результаті у Діани прокидається неймовірна сила.

25 закулісних фотографій і цікаві факти про створення супергеройського екшену Петті Дженкінс ви знайдете тут.

5 червня 2017,  01:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще сумніваєтеся, що фільми про супергероїв з коміксів DC можуть бути з гумором? Новий фрагмент «Диво-жінки» вас в цьому переконає. Відео показує, як щойно прибула до Лондону Діана (Галь Гадот) спершу бореться з дверима, що обертаються, а після погоджується віддати щит і меч доброзичливій Етті Кенді (Люсі Девіс), секретарці Стіва Тревора (Кріс Пайн). Правда, перед цим принцеса амазонок змушує жінку заприсягтися, що вона буде захищати меч ціною свого життя.

Новий постер «Диво-жінки», яку ви вже можете побачити в українських кінотеатрах, натякає на «Лігу справедливості».

3 червня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт ScreenCrush представив, як би виглядав культовий серіал «Диво-жінка», що виходив на екрані в 1970-х, якби в ньому знялися зірки нової повнометражної «Диво-жінки» Галь Гадот і Кріс Пайн. В результаті вийшла досить схожа на оригінал заставка в стилі ретро. А заставку серіалу з Ліндою Картер ви можете для порівняння подивитися тут.

«Диво-жінка», яку зняла режисер Петті Дженкінс, вийшла в український прокат 1 червня. Квитки на сеанси купуйте на нашому сайті.

30 травня 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося цікаве 10-хвилинне закулісне відео, що показує, як проходили зйомки «Диво-жінки» під керівництвом Петті Дженкінс. Тут Діана (Галь Гадот) відважно б'ється на тренуванні з генералом Антіопою (Робін Райт), амазонки скачуть в бій в сповільненій зйомці, а Стіва Тревора (Кріс Пайн) допитують за допомогою Лассо істини. Також відео демонструє масу кумедних моментів за участі акторів, постійно жартували на знімальному майданчику.

Днями у Гадот запитали, хто переможе в поєдинку Диво-жінки і Супермена (Генрі Кавілл), і вона вважає, що це була б її супергероїня.

27 травня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент «Диво-жінки» показує британського військового пілота Стіва Тревора (Кріс Пайн) в полоні у амазонок, де його за допомогою Лассо істини допитує королева Іполита (Конні Нільсен) та її дочка Діана (Галь Гадот). На свій подив Стів відразу ж зізнається їм у всьому, видаючи, хто він, і з якою метою прибув сюди.

Перші відгуки на «Диво-жінку», зняту режисером Петті Дженкінс, читайте тут.

23 травня 2017,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора разом з фінальною серією 2 сезону «Супергерл» було представлено круте промо «Диво-жінки» за участю Мелісси Бенойст, Кайлер Лі, Тері Хетчер і самої Лінди Картер, яка втілювала Диво-жінку в однойменному серіалі. У ньому під пісню Ненсі Сінатри «These Boots Are Made for Walkin'» Супергерл хвалиться своїми новими супергеройськими чобітками, які вона «позичила у подруги».

В українські кінотеатри «Диво-жінка» з Галь Гадот в головній ролі прибуде наступного тижня, 1 червня.

20 травня 2017,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Богиня, воїн, легенда... Представляємо український ТБ-ролик супергеройського екшену «Диво-жінка», де Діана Принс (Галь Гадот) рятує Стіва Тревора (Кріс Пайн) та відправляється разом з ним у великий світ, в якому йде війна, щоб стати найвеличнішою супергероїнею для людства.

Перший фрагмент кінокартини Петті Дженкінс, де Діана й Стів відбиваються від нападників в провулку, дивіться тут.

9 травня 2017,  23:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті «Диво-жінки» на Діану Прінс (Галь Гадот) і Стіва Тревора (Кріс Пайн) нападають в провулку бандити, які хочуть відібрати у них блокнот доктора Мару (Єлена Анайя), відомої як Доктор Яд. Але ці хлопці даремно вважають, що чисельна перевага їм допоможе.

Фінальний трейлер супергеройського екшену Петті Дженкінс дивіться тут.

8 травня 2017,  12:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов епічний фінальний трейлер супергеройського екшену «Диво-жінка» з Галь Гадот, Крісом Пайном, Конні Нільсен та Денні Х'юстоном, де звучить пісня Imagine Dragons «Warriors». Він показує, як з маленької амазонки Діана Прінс стає найвеличнішою з супергероїнь для світу людей, а також розкриває підступний план Доктора Яд (Єлена Анайя).

Більше трейлерів до фільму Петті Дженкінс ви знайдете тут.