Новини фільмів про (2019)

6 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художні рімейки популярних діснеївських мультфільмів в останні роки правлять світовим бокс-офісом, приносячи студії Walt Disney Pictures величезний прибуток, і тепер на черзі опинився мультфільм «Геркулес».

Читати далі...
22 квітня 2020,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для шанувальників Тома Гарді та його іншопланетного паразита. У зв'язку з коронавірусом дата релізу супергеройського екшену «Веном 2» була перенесена з цієї осені аж на літо 2021 року.

Читати далі...
20 лютого 2020,  17:30 | Новини фільмів

Зірка дилогії «Зомбіленд» Джессі Айзенберг та зірка горора «Чорне Різдво» Імоджен Путс шукають свій ідеальний дім, а потрапляють в справжнє пекло в українському трейлері драматичного трилера «Віваріум».

Кінострічка режисера Лоркана Фіннегана показує, як молода пара (Айзенберг і Путс) відправляється в новий квартал, щоб придбати будинок своєї мрії. Там вони зустрічають дивного ріелтора (Джонатан Аріс з хітового серіалу «Шерлок»), який показує парі будинок номер 9. Вони вирішують подумати над цією пропозицією, але в результаті опиняються в пастці в лабіринті з однакових будинків і змушені оселитися в тому самому будинку номер 9. Події приймають ще більш незвичайний оборот, коли на порозі будинку вони знаходять новонароджену дитину, яку повинні виростити.

В український прокат «Віваріум» вийде 26 березня.

26 грудня 2019,  02:07 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі вирізану сцену з комедійного екшену про зомбі, дружбу і кохання «Зомбіленд: Подвійний постріл», яка показує альтернативний світ, де не стався зомбі-апокаліпсис.

Читати далі...
19 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Не ставайте у неї на шляху! У мережі з'явився офіційний трейлер драматичної комедії «Buffaloed», в якій зірка фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» Зої Дойч вибиває гроші з боржників.

Події фільму «Buffaloed» відбуваються в місті Буффало, столиці стягнення боргів Америки. Але Пег Даль (Дойч) ніколи не бачила себе в цьому бізнесі. Володарка гострого розуму і ще гострішого язика хоче вибратися з міста і вступити до університету Ліги плюща. Але коли приходить лист з університету її мрії, дівчина розуміє, що їй нічим платити за навчання. Один телефонний дзвінок змінює все і приводить її в прибутковий, але складний і часто сумнівний бізнес по стягненню боргів. Справи Пег швидко йдуть вгору, але яку ціну доведеться за це заплатити?

Разом з Дойч в комедії режисера Тані Векслер зіграють зірка супергеройського екшену «Загон самогубців» Джай Кортні та зірка горора «Хелловін» Джуді Грір. В американський прокат фільм «Buffaloed» вийде 14 лютого.

3 грудня 2019,  02:43 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony випустила святковий трейлер свого комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», який розкриває, що його прем'єра в форматі Digital відбудеться 24 грудня, а на Blu-ray його можна буде купити з 21 січня.

У продовженні хітового фільму «Вітаємо в Зомбіленді» Коламбус (Джессі Айзенберг), Таллахассі (Вуді Гаррельсон), Вічіта (Емма Стоун) й Літл-Рок (Ебігейл Бреслін) повинні протистояти багатьом новими видами зомбі від Білого дому і до самого серця США, а також вони познайомляться з новими людьми, які вижили, як, наприклад, Медісон (Зої Дойч). Але, перш за все, їм доводиться зіткнутися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній сім'ї.

Бокс-офіс сиквела Рубена Фляйшера склав $117,7 млн, що перевершило збори оригіналу, який в 2009 році заробив $102,3 млн.

15 листопада 2019,  15:12 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс поділився новим божевільним трейлером пригодницького бойовика «6 Underground», який обіцяє стати «найбільш майклбейським фільмом» у фільмографії режисера Майкла Бея.

Фільм «6 Underground» («Шестеро поза законом»), який написали сценаристи «Дедпула» і «Зомбіленда» Ретт Різ та Пол Вернік, розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент та з його допомогою змінити цей світ на краще. У другому трейлері Перший і його команда приймають участь у погоні з поганими хлопцями мальовничими старими вуличках Італії, намагаючись при цьому не знищити знамениті предмети мистецтва.

Прем'єра «6 Underground» на Netflix відбудеться через місяць, 13 грудня.

22 жовтня 2019,  16:26 | Новини фільмів

Новий трейлер комедійного екшен-горора Рубена Фляйшера «Зомбіленд: Подвійний постріл» розповідає, що сталося з нашою улюбленою четвіркою за ці 10 років.

У першому «Зомбіленді» після зомбі-апокаліпсису, який накрив всю Америку, Коламбус (Джессі Айзенберг) створив несподіваний союз з Таллахассі (Вуді Гаррельсон), а по дорозі вони зустріли сестер по зброї Вічіту (Емма Стоун) та Літл-Рок (Ебігейл Бреслін). Коламбус закохався у Вічіту, а Таллахассі став для Літл-Рок «батьком, якого вона ніколи не хотіла». І тепер ця дисфункціональна сімейка подорожує просторами США, (іноді) дотримуючись правил Коламбуса, вбиваючи зомбі і розважаючись на повну.

Квитки на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл», який виходить в український прокат 24 жовтня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

18 жовтня 2019,  17:41 | Новини фільмів

На честь виходу комедійного екшен-горору «Зомбіленд: Подвійний постріл» в американський прокат студія Sony вирішила порадувати шанувальників франшизи смішним хвилинним відео, яке показує, як актори повеселилися на зйомках.

В закулісному відео актори Джессі Айзенберг, Вуді Гаррельсон, Емма Стоун, Ебігейл Бреслін і Зої Дойч корчать смішні пики, танцюють у перервах між сценами та щиро сміються. Також Стоун не може запалити факел і сказати з серйозним обличчям фразу: «Коли ти кохаєш когось, то стріляєш йому в обличчя». А Гаррельсон випробовує терпіння Люка Вілсона на радість Томаса Міддлдітча.

Українська прем'єра фільму Рубена Фляйшера відбудеться 24 жовтня.

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

28 вересня 2019,  22:49 | Новини фільмів

Щоб вижити під час зомбі-апокаліпсису, потрібно слідувати правилам, а не всі члени цієї дисфункціональної сім'ї з цим згодні, показує перший український ТБ-ролик комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл».

Сиквел хітового фільму Рубена Фляйшера «Вітаємо у Зомбіленді» покаже повернення нашої улюбленої четвірки в особі Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіти (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) та Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які знову будуть мочити зомбі на теренах постапокаліптичних Сполучених Штатів Америки. На цей раз компанію їм складуть нові герої, як, наприклад, Медісон (Зої Дойч), яка підкорює в промо своєю безпосередністю.

Дивіться також міжнародний трейлер фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», який показує більше смішних моментів зі Стоун та Дойч. У кіно з 24 жовтня.

8 серпня 2019,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми дочекалися українського трейлера очікуваної горор-комедії Рубена Фляйшера, яка вийде в прокат під назвою «Зомбіленд: Подвійний постріл».

У продовженні фільму «Вітаємо у Зомбіленді» наша улюблена четвірка Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун буде боротися з новими видами зомбі і зіткнеться з дивакуватими вижившими, яких зіграють Зої Дойч, Розаріо Довсон, Люк Вілсон, Томас Міддлдітч та Еван Джогіа. Паралельно з цим головним героям доведеться розібратися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній родині.

Разом з виходом дубльованого трейлера було підтверджено, що українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» відбудеться 24 жовтня.

25 липня 2019,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуді Гаррельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін та Емма Стоун повертаються в своїх культових образах вбивць зомбі в першому трейлері очікуваного сиквела «Вітаємо у Зомбіленді 2».

Через десятиліття після того як «Вітаємо у Зомбіленді» став хітом і культовою класикою, його каст повертається для нової пригоди за участю зомбі. У сиквелі через комічний хаос, який простягається від Білого дому і до самого серця США, наша брава четвірка повинна протистояти багатьом новим видам зомбі, що з'явилися після першого фільму, а також деяким новим вижившим людям. Але, перш за все, їм доводиться зіткнутися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній сім'ї.

В український прокат новий фільм Рубена Фляйшера, який зняв першу частину пригод Гаррельсона, Айзенберга, Бреслін і Стоун, а також торішній супергеройський екшен «Веном», вийде у жовтні.

24 квітня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Битися з зомбі буває дуже весело. Під час зйомок фільму «Вітаємо у Зомбіленді 2» Зої Дойч знатно повеселилася разом з його акторським складом.

Читати далі...