Новини про фільм (2019)

6 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художні рімейки популярних діснеївських мультфільмів в останні роки правлять світовим бокс-офісом, приносячи студії Walt Disney Pictures величезний прибуток, і тепер на черзі опинився мультфільм «Геркулес».

Читати далі...
22 квітня 2020,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Погана новина для шанувальників Тома Гарді та його іншопланетного паразита. У зв'язку з коронавірусом дата релізу супергеройського екшену «Веном 2» була перенесена з цієї осені аж на літо 2021 року.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
21 березня 2020,  22:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» з'явиться знаменита героїня всесвіту «Зоряні війни» Асока Тано, і її втілить Розаріо Довсон.

Читати далі...
20 лютого 2020,  17:30 | Новини фільмів

Зірка дилогії «Зомбіленд» Джессі Айзенберг та зірка горора «Чорне Різдво» Імоджен Путс шукають свій ідеальний дім, а потрапляють в справжнє пекло в українському трейлері драматичного трилера «Віваріум».

Кінострічка режисера Лоркана Фіннегана показує, як молода пара (Айзенберг і Путс) відправляється в новий квартал, щоб придбати будинок своєї мрії. Там вони зустрічають дивного ріелтора (Джонатан Аріс з хітового серіалу «Шерлок»), який показує парі будинок номер 9. Вони вирішують подумати над цією пропозицією, але в результаті опиняються в пастці в лабіринті з однакових будинків і змушені оселитися в тому самому будинку номер 9. Події приймають ще більш незвичайний оборот, коли на порозі будинку вони знаходять новонароджену дитину, яку повинні виростити.

В український прокат «Віваріум» вийде 26 березня.

6 лютого 2020,  21:55 | Новини зірок

Компанія Jeep вирішила порадувати всіх шанувальників легендарного актора Білла Мюррея та його культового фільму «День бабака», знявши на нього пародію для свого рекламного ролика, який показали на Супербоулі.

Пам'ятаєте ту комедійну драму «День бабака», в якій герой Мюррея потрапив у часову петлю і був змушений проживати один і той же день в нудному маленькому містечку знову і знову? Через багато років актор знову потрапляє в ту саму часову петлю, але з однією відмінністю тепер він знаходить на головній вулиці містечка новий Jeep Gladiator. Сівши за його кермо разом з тим самим бабаком, Мюррей більше не переживає про те, що день повторюється, оскільки тепер кожен день на них чекають нові захоплюючі пригоди.

Восени Мюррей знову зіграв самого себе в комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а також він нещодавно знявся в фільмі Джима Джармуша «Мертві не вмирають». З нетерпінням чекаємо на його повернення в нових «Мисливцях на привидів», чия прем'єра відбудеться влітку.

6 січня 2020,  15:40 | Новини зірок

Французький бренд Louis Vuitton запросив зірку мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Емму Стоун стати обличчям свого нового парфуму Coeur Battant, чий рекламний ролик змусить вас бажати, щоб весна настала швидше.

Назва аромату Coeur Battant перекладається з французької як Серце, що б'ється, і в його рекламному відео володарка премії «Оскар» вирушає в «сильну та позитивну емоційну подорож» квітковим полем, створеним в Парижі у внутрішньому дворі музею Лувр (удалині ви можете побачити Ейфелеву вежу), та мальовничою лагуною, оточеною скелями. Режисером ролика став Ромен Гаврас, який зняв фільм «Афера по-французьки».

У минулому році Стоун повернулася в образі Вічіти в комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а також вона нещодавно завершила зйомки в діснеївському фільмі «Круелла», де виконає головну роль.

26 грудня 2019,  02:07 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі вирізану сцену з комедійного екшену про зомбі, дружбу і кохання «Зомбіленд: Подвійний постріл», яка показує альтернативний світ, де не стався зомбі-апокаліпсис.

Читати далі...
19 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Не ставайте у неї на шляху! У мережі з'явився офіційний трейлер драматичної комедії «Buffaloed», в якій зірка фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» Зої Дойч вибиває гроші з боржників.

Події фільму «Buffaloed» відбуваються в місті Буффало, столиці стягнення боргів Америки. Але Пег Даль (Дойч) ніколи не бачила себе в цьому бізнесі. Володарка гострого розуму і ще гострішого язика хоче вибратися з міста і вступити до університету Ліги плюща. Але коли приходить лист з університету її мрії, дівчина розуміє, що їй нічим платити за навчання. Один телефонний дзвінок змінює все і приводить її в прибутковий, але складний і часто сумнівний бізнес по стягненню боргів. Справи Пег швидко йдуть вгору, але яку ціну доведеться за це заплатити?

Разом з Дойч в комедії режисера Тані Векслер зіграють зірка супергеройського екшену «Загон самогубців» Джай Кортні та зірка горора «Хелловін» Джуді Грір. В американський прокат фільм «Buffaloed» вийде 14 лютого.

3 грудня 2019,  02:43 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony випустила святковий трейлер свого комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», який розкриває, що його прем'єра в форматі Digital відбудеться 24 грудня, а на Blu-ray його можна буде купити з 21 січня.

У продовженні хітового фільму «Вітаємо в Зомбіленді» Коламбус (Джессі Айзенберг), Таллахассі (Вуді Гаррельсон), Вічіта (Емма Стоун) й Літл-Рок (Ебігейл Бреслін) повинні протистояти багатьом новими видами зомбі від Білого дому і до самого серця США, а також вони познайомляться з новими людьми, які вижили, як, наприклад, Медісон (Зої Дойч). Але, перш за все, їм доводиться зіткнутися зі зростаючими проблемами в їхній власній дисфункціональній сім'ї.

Бокс-офіс сиквела Рубена Фляйшера склав $117,7 млн, що перевершило збори оригіналу, який в 2009 році заробив $102,3 млн.

15 листопада 2019,  15:12 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс поділився новим божевільним трейлером пригодницького бойовика «6 Underground», який обіцяє стати «найбільш майклбейським фільмом» у фільмографії режисера Майкла Бея.

Фільм «6 Underground» («Шестеро поза законом»), який написали сценаристи «Дедпула» і «Зомбіленда» Ретт Різ та Пол Вернік, розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент та з його допомогою змінити цей світ на краще. У другому трейлері Перший і його команда приймають участь у погоні з поганими хлопцями мальовничими старими вуличках Італії, намагаючись при цьому не знищити знамениті предмети мистецтва.

Прем'єра «6 Underground» на Netflix відбудеться через місяць, 13 грудня.

9 листопада 2019,  14:50 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувані сиквели «Чаклунка: Повелителька темряви» та «Зомбіленд: Подвійний постріл» вийшли у світовий прокат в один день, 18 жовтня. Кому з них вдалося заробити більше?

Читати далі...
23 жовтня 2019,  22:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка психологічного горора «Вулиця Монстро, 10» і майбутнього супергеройського екшену «Хижі пташки» Мері Елізабет Вінстед виконає головну роль у бойовику «Кейт».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл»
Брава четвірка знову мочить зомбі
23 жовтня 2019,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в 2009 році в США стався спалах жахливого вірусу, що перетворив основну частину населення на кровожерних зомбі, доля звела разом чотирьох людей, які вирішили триматися разом, щоб вижити. Згодом вони перетворилися на дуже дисфункціональну, але люблячу родину, і тепер усі разом колесять американськими просторами, б'ють зомбі і шукають місце, яке могли б назвати своїм домом. Ви готові до душевного возз'єднання з ними?

Читати далі...