Новини про фільм (2017)

21 вересня 2022,  19:35 | Новини фільмів

Письменник Стівен Кінг активно підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, тому ми зі ще більшим нетерпінням чекаємо адаптацій його творів. І такою наступною екранізацією буде трилер «Телефон містера Герріґена», який зняла платформа Netflix.

Читати далі...
6 листопада 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вас лякають клоуни, які вистрибують зі шкатулки? Якщо ні, то фільм жахів «Скриня диявола» («The Jack in the Box») познайомить вас з таким страшним клоуном, який стає зростом з дуже високу людину.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
1 квітня 2020,  19:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Занадто багато пари, занадто багато пари!» Зірки горора «Воно» Софія Лілліс і Вайатт Олефф відриваються в новому закулісному відео серіалу «Мені це не подобається», що показує невдалі дублі 1 сезону.

Читати далі...
25 березня 2020,  18:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники: Завершення» і «Ножі наголо» Кріс Еванс грає батька, чий син стає підозрюваним у вбивстві, в першому трейлері детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба».

Читати далі...
18 березня 2020,  18:38 | Новини серіалів

«Дорогий щоденник, йди нах*й!» Зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс нагадує Керрі з однойменного роману Стівена Кінга в розширеному фрагменті комедійно-драматичного серіалу «Мені це не подобається», який ви вже можете подивитися на Netflix.

Серіал «Мені це не подобається», творцями якого виступають Джонатан Ентвістл та Крісті Голл, розповідає про 17-річну американську дівчину на ім'я Сідні Новак (Лілліс), яка намагається впоратися з викликами старшої школи, труднощами в родині, своєю сексуальністю, що тільки зароджується... і загадковими суперздібностями, які починають пробуджуватися всередині неї. В даному відео вона розповідає, що переїхала з родиною до Пенсільванії два роки тому і що вважає себе звичайнісінькою дівчиною. Що ж, скоро це зміниться.

Компанію Лілліс в цій підлітковій драмеді складає її колега по франшизі «Воно» Вайатт Олефф, який також зіграв у «Вартових Галактики 2».

17 березня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші кадри детективного міні-серіалу «Захищаючи Джейкоба», головні ролі в якому зіграють зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Еванс та зірка «Абатства Даунтон» Мішель Докері.

Читати далі...
3 лютого 2020,  23:55 | Новини фільмів

Перемігши кровожерного Пеннівайза, зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс стикається з новим монстром не менше моторошною відьмою в дубльованому трейлері фільму жахів «Гретель і Гензель».

У своєму новому фільмі жахів американський режисер Оз Перкінс представить арт-хаусний погляд на казку братів Грімм про брата і сестру, який заблукали в лісі і вийшли до будиночка відьми. Хоробра Гретель (Лілліс) та її молодший брат Гензель (Семмі Лікі) приймають запрошення відьми (Еліс Крайдж) повечеряти в її домі, оскільки дуже втомилися і зголодніли, але незабаром Гретель починає підозрювати, що люб'язність відьми є нещирою і зауважує, що навколо відбуваються жахливі речі. Чи вдасться сестрі врятувати себе і свого брата?

Горор «Гретель і Гензель» вийде в український прокат 20 лютого.

5 січня 2020,  23:07 | Новини фільмів

Готові полоскотати собі нерви перед сном? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер лякаючої адаптації відомої казки братів Грімм «Гретель і Гензель», який підкорює своїм візуальним рядом.

Горор «Гретель і Гензель» розповідає історію дівчини Гретель (зірка фільму «Воно» Софія Лілліс) та її молодшого брата Гензеля (Семмі Лікі), які якось заблукали в лісі і вийшли по сліду з хлібних крихт до будиночка відьми (Еліс Крайдж). Насувалася ніч, тому вони зайшли в її будинок і сіли за її стіл, наповнений найсмачнішою їжею. Але Гретель починає задавати питання і незабаром розуміє, що вони не гості, а вечеря для відьми.

У світовий прокат фільм Оза Перкінса виходить 31 січня. Дата його української прем'єри поки не повідомляється, але ми сподіваємося, що він все-таки вийде в Україні.

18 листопада 2019,  19:07 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Гучна кримінальна драма «Джокер» з номінантом на премію «Оскар» Хоакіном Феніксом у головній ролі стала сьомим фільмом-мільярдером 2019 року.

Читати далі...
10 жовтня 2019,  16:23 | Новини фільмів

Одні злочинці потрапляють на ще більш небезпечних злочинців в офіційному трейлері комедійного трилера «Лиходії» за участю зірки горора «Воно» Білла Скарсгарда.

«Лиходії» розповідають про Міккі та Джулі (Білл Скарсгард і Майка Монро) закоханих в бігах, які прямують на південь, щоб почати нове життя в сонячному штаті Флорида. Коли їхня машина ламається після пограбування заправної станції, вони вриваються в найближчий будинок в пошуках нового комплекту коліс. Замість цього вони знаходять темний секрет і солодку, як пиріг, пару домовласників Джорджа та Глорію (Джеффрі Донован і Кіра Седжвік), які зроблять все, щоб не дати грабіжникам піти живими.

Світова прем'єра фільму Дена Берка і Роберта Ольсена відбулася в березні на американському кінофестивалі South by Southwest.

10 вересня 2019,  22:07 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єрні вихідні принесли очікуваному фільму жахів «Воно 2», адаптації відомого роману Стівена Кінга, $185,1 млн, що є відмінним стартом у світовому прокаті.

Читати далі...
8 вересня 2019,  14:13 | Новини фільмів

У мережу потрапив новий тизер супергеройського екшену Кеті Янь «Хижі пташки», де студія Warner Bros. показала, що б Харлі Квінн зробила під час зустрічі з клоуном Пеннівайзом з горорів «Воно» і «Воно 2» — познайомила б його зі своїм молотком.

Нова глава кіновсесвіту DCEU об'єднає харизматичну суперлиходійку Харлі Квінн (Марго Роббі) з трьома супергероїнями Чорною канаркою (Джерні Смоллетт), Мисливицею (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойєю (Розі Перес), щоб перемогти Чорну маску (Юен МакГрегор) і врятувати дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско).

В українські кінотеатри «Хижі пташки» увірвуться у лютому 2020 року.

6 вересня 2019,  16:12 | Новини фільмів

У мережі з'явився тизер-трейлер нового американського фільму жахів «Гретель і Гензель», головну роль у якому виконує зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс.

Фільм режисера Оза Перкінса покаже знамениту казку братів Грімм у всьому її кошмарі. Її головними героями виступають сестра і брат Гретель (Софія Лілліс) і Гензель (Семмі Лікі), які одного разу заблукали в лісі і вийшли по сліду з хлібних крихт до будиночка відьми (Еліс Крайдж). І поки вони вгамовували свій голод за її столом, відьма думала, як їй краще приготувати дітей у своїй печі.

Світова прем'єра горора «Гретель і Гензель» відбудеться в січні 2020 року.

19 липня 2019,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї ночі були представлені офіційні трейлери горора за мотивами роману Стівена Кінга «Воно 2» і очікуваного бойовика з Томом Крузом «Кращий стрілець: Меверік», які ви можете подивитися з українським перекладом.

Читати далі...