Новини зірок з (2017)

8 квітня 2020,  00:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернеті наробило галасу відео, де голлівудський актор Езра Міллер, який грав супергероя Флеша в «Лізі справедливості», зобразив, що він душить прихильницю. І це може коштувати йому кар'єри.

Читати далі...
10 листопада 2018,  23:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб бути Диво-жінкою, Галь Гадот доводиться постійно тренуватися, і особливе задоволення актрисі приносить бокс, після якого їй хочеться танцювати.

33-річна зірка «Диво-жінки» і «Ліги справедливості» поділилася в п'ятницю в своєму Instagram бойовим відео зі спортзалу, де вона відпрацьовує боксерські прийоми разом з тренером. Після вдалих ударів, які змусили відступити тренера назад, Гадот переможно пританцьовує. На тлі відео звучить знаменита пісня гурту Imagine Dragons «Believer», так що тепер музиканти просто зобов'язані запросити Гадот в свій наступний кліп.

Зараз актриса продовжує зйомки в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», чия прем'єра відбудеться улітку 2020 року.

Вона також озвучила гонщицю Шенк в майбутньому мультфільмі від Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийде в український прокат 22 листопада.

31 жовтня 2018,  19:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Геловіна актриса Галь Гадот, відома завдяки ролі Диво-жінки у фільмах DCEU, порадувала шанувальників фотографією себе в образі Бетмена.

Читати далі...
28 лютого 2018,  20:59 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кумедне відео, де зірка «Диво-жінки» Галь Гадот крутить на талії обруч, є найкращим, що ви бачили за сьогоднішній день.

Актриса взяла участь в проекті Secret Talent Theatre (Театр прихованого таланту) від Vanity Fair, де продемонструвала свій прихований талант — вміння довго крутити обруч на талії. Гадот зазначила, що таким чином можна добре натренувати м'язи живота, і поки вони тренуються, вона може також «пити каву, читати книги, користуватися FaceTime» або просто «вирубитися», оскільки під час цієї вправи «дуже важко дихати».

У листопаді актриса знову зіграла Диво-жінку в «Лізі справедливості», а в майбутньому її можна буде побачити в супергеройських екшенах «Диво-жінка 2» та «Флеш».

21 листопада 2017,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс підніс телеведучому Джиммі Кіммелу на його день народження незвичайний подарунок — екранізацію коміксу «Приголомшлива десятка», який Кіммел написав в 10 років.

Ролі в фейковому трейлері цього супергеройського екшену, який Абрамс особисто представив на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», виконали: Бен Аффлек (Мускулмен), Біллі Крудап (його помічник Різнобарвний малюк), Зак Галіфіанакіс (Суперкачка), Шакіл О'Ніл (бог зброї Шпиль), Тай Баррелл (бог чудес Міргів), Вілл Арнетт (бог погоди Мейнстром), Джейсон Бейтман (Зв'язувальник), Джон Хемм (Щасливий хлопець), Дженніфер Еністон (Лазерна дівчина) та кузен Сел (Супер Сел). Вони зібралися разом, щоб перемогти злого доктора Грома, якого грає давній ворог Кіммела, Метт Деймон. А допомагати йому в знищенні Землі буде Ванда Сайкс (майстер Відбілювач).

Зараз Аффлека можна побачити в ролі справжнього супергероя в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбулася 16 листопада.

25 липня 2017,  03:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Самим милим моментом минулої конвенції Comic-Con стала зустріч зірки «Ліги справедливості» Галь Гадот зі своєю маленькою прихильницею. Коли дівчинка в костюмі Диво-жінки не змогла стримати сліз під час зустрічі зі своїм кумиром, акторка співчутливо взяла її за руки, поговорила з нею та заспокоїла. Потім пару підбадьорливих слів додав і Езра Міллер. А в кінці відео можна помітити, як від щастя заплакав хлопчик, взявши автограф у Бена Аффлека.

Новий трейлер «Ліги справедливості» з Comic-Con дивіться тут. Фільм вийде на екрани в листопаді.

18 червня 2017,  20:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вы знали, что звезда «Чудо-женщины» Галь Гадот любит погонять на мотоцикле, два года отслужила в армии и обожает песни Джорджа Майкла? Узнайте о ней больше в нашей подборке интересных фактов об актрисе.

Читати далі...
24 травня 2017,  17:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Чудо-женщины» Галь Гадот выразила свою поддержку режиссеру Заку Снайдеру в связи его уходом из «Лиги справедливости».

Читати далі...