Новини фільмів про (2020)

27 березня 2024,  14:20 | Новини фільмів

Давні друзі й напарники Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються влітку у кінотеатри в образах культових детективів у пригодницькому екшені «Погані хлопці: Все або нічого» (або просто «Погані хлопці 4»).

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
30 травня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь релізу пригодницького бойовика «Погані хлопці назавжди» на стримінгових платформах компанія Sony Pictures опублікувала смішну вирізану сцену з героєм Вілла Сміта та дівчиною на ресепшені в СПА.

Читати далі...
26 травня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася альтернативною сценою екшену «Погані хлопці назавжди», яка показує трохи іншу смерть головної лиходійки Ізабель, що могла б зіпсувати хепі-енд та розділити команду.

Читати далі...
16 березня 2020,  22:23 | Новини фільмів

Вілл Сміт поділився 11-хвилинним відео про зйомки свого хітового комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де вони з Мартіном Лоуренсом знову зіграли найкрутіших копів в Маямі.

Відео показує, як режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла знімали найбільш касовий фільм 2020 року (на сьогоднішній день), починаючи зі створення концепт-арту ключових сцен і закінчуючи безпосередніми зйомками на студії на тлі зеленого екрану і на вулицях міста, де знімалася та сама погоня на мотоциклі з кулеметом. Перед зйомками цього епізоду Сміт сказав знімальній групі, що «це буде культовий момент, який глядачі будуть згадувати багато років». І він мав рацію. Також відео розкриває секрети створення того епізоду на мосту з вертольотом і базукою.

На великі екрани екшен «Погані хлопці назавжди» вийшов у січні і з тих пір зібрав в світовому прокаті $417,9 млн, з яких $204,3 млн йому принесли американці.

29 січня 2020,  18:45 | Новини фільмів

«Хто захоче співати таку пісню?!» Дивимося веселий фрагмент комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», в якому Вілл Сміт і Мартін Лоуренс стають «хорошими чоловіками». На півхвилини.

У довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» і «Погані хлопці 2» Сміт і Лоуренс знову запалюють в образах відважних поліцейських Майка Лоурі та Маркуса Бернетта, яких бояться всі злочинці в Маямі. Маркус переживає щодо нерозсудливості Майка і в новому фрагменті каже йому, що їм «пора стати хорошими чоловіками», але Майк з цим не згоден, оскільки пісню «Good men, good men, what you gonna do...» ніхто не захоче співати. І як тільки вони вламуються до бандита додому, Майк показує, як бути справжнім поганим хлопцем.

Читайте нашу рецензію на фільм «Погані хлопці назавжди», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі. Квитки доступні в нашій афіші.

18 січня 2020,  17:48 | Новини фільмів

«What's up, Ukraine?» За тиждень до української прем'єри свого комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди» його зірки Вілл Сміт та Мартін Лоуренс вирішили порадувати нас спеціальним відеозверненням.

В очікуваному екшені «Погані хлопці назавжди» Сміт і Лоуренс повертаються на екрани в образах бравих напарників Майка Лоурі та Маркуса Бернетта, які готові втретє відправитися на полювання на найнебезпечніших злочинців у світі. У промо-ролику актори відзначають, що вони сподіваються, що ми, українці, «вже прийшли до тями після свят», і з нетерпінням очікують на зустріч з нами в кінотеатрах.

Квитки на сеанси «Погані хлопці назавжди» ви вже можете придбати на нашому сайті. У широкий український прокат фільм виходить 23 січня.

11 січня 2020,  21:53 | Новини фільмів

У напарників Майка і Маркуса давно проблеми з комунікацією, тому в новому промо-ролику фільму «Погані хлопці назавжди» вони намагаються це виправити і відправляються на прийом до психолога.

В останній раз відважні детективи з Лос-Анджелеса Майк Лоурі (Вілл Сміт) та Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) ловили злочинців на великому екрані у фільмі «Погані хлопці 2», який вийшов у 2003 році. Але якщо ви думаєте, що за ці роки вони подорослішали і сильно змінилися, то вас напевно порадує, що ці напарники залишилися такими ж безрозсудними, веселими і балакучими, як і в молодості. У промо-ролику Маркус скаржиться психологу, що Майк постійно втягує його в небезпечні для життя ситуації, на що психолог пропонує їм розлучитися. Але хлопці з цим категорично не згодні. Адже вони — погані хлопці назавжди.

Дивіться також другий український трейлер бойовика «Погані хлопці назавжди», який продюсує Джеррі Брукхаймер. У кіно з 23 січня.

11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
5 листопада 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка трилогії «Класний мюзикл» Ванесса Гадженс знову зіграє кілька ролей у продовженні своєї популярної романтичної комедії «Обмін принцес».

Читати далі...
5 листопада 2019,  18:28 | Новини фільмів

Бандити відкривають полювання на Вілла Сміта, і Мартін Лоуренс поспішає йому на допомогу у другому дубльованому трейлері комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
4 вересня 2019,  19:44 | Новини фільмів

Вілл Сміт щойно поділився зі світом дебютним трейлером комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де він знову буде шаленіти і ловити злочинців разом з Мартіном Лоуренсом.

В довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» та «Погані хлопці 2», яке зняли режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла, Сміт та Лоуренс повертаються на великі екрани в образах безстрашних і безрозсудних напарників Майка Лоурі і Маркуса Бернетта. Маркус збирається на пенсію, тому вони з Майком вирішують взятися за останню справу, яка незабаром виходить з-під їхнього контролю.

У кінотеатри України екшен «Погані хлопці 3», де молоду команду копів зіграють актори Ванесса Енн Гадженс, Александр Людвіг, Чарльз Мелтон і Паола Нуньєс, увірветься 23 січня 2020 року.

26 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному екшені «Погані хлопці назавжди» з'явиться команда молодих поліцейських, яких втілять зірка фільму «Почни спочатку» Ванесса Гадженс та зірка серіалу «Вікінги» Александр Людвіг.

Читати далі...
9 січня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок, 7 січня, стартували зйомки очікуваного комедійного бойовика «Погані хлопці 3», і Вілл Сміт вже встиг порадувати своїх шанувальників веселим відео з його знімального майданчика.

Коли Сміт, який втілює в цій франшизі детектива Майка Лоурі, прибув на зйомки екшену «Погані хлопці 3», також відомого як «Погані хлопці назавжди», йому виділили цілий офіс. Зрадівши цьому, Сміт вирішив побути поганим й піти у відрив: він розкидав по офісу цукерки, влаштував серфінг на столі, повалявся на дивані і навіть «помочився» в кутку.

В описі актор пожартував, що в результаті виявилося, що цей офіс належить його колезі Мартіну Лоуренсу.

Українська прем'єра фільму «Погані хлопці 3», режисерами якого виступають Аділь Ель Арбі і Білал Фалла, очікується в січні 2020 року.

10 грудня 2016,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures розкрила, коли на екрани прибуде «Людина-павук: Повернення додому 2».

Читати далі...