Оновлення (2012)

18 листопада 2017,  00:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Боги, високотехнологічна зброя, армія прибульців — це все ми вже бачили в «Месниках» та інших фільмах від Marvel, а «Чорна пантера» збирається показати нам абсолютно новий світ, про існування якого відомо лише обраним.

Прихована від цікавих очей в глибині африканського континенту країна Ваканда є дивом передових технологій, на які починається жорстоке полювання. Тому, не встигнувши оговтатися після смерті батька, Т'Чалла (Чедвік Боузман) повинен зайняти своє законне місце короля й дати відсіч ворогам Ваканди, що вичікують з усіх боків. Прийшов час йому знову вдягти костюм Чорної пантери та стати на захист своїх людей.

Ближче з героями «Чорної пантери» вас познайомлять персональні постери. У кіно фільм прибуде 15 лютого 2018 року.

3 жовтня 2017,  23:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Спогади про «теплу» зустріч з Халком (Марк Руффало) в «Месниках» все ще свіжі в пам'яті Локі (Том Хіддлстон), показує новий ТБ-ролик фільму «Тор: Рагнарок». Коли Тор (Кріс Гемсворт) на гладіаторській арені радісно показує братику, що буде битися з Халком, то Локі злякано говорить, що йому «треба бігти з цієї планети».

Новий міжнародний трейлер «Тор: Рагнарок» дивіться тут. У кіно з 2 листопада.

11 червня 2017,  01:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікаво, чим закінчилася історія з Пітером Паркером (Том Холланд) і його прагненням потрапити на вечірку до Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь перегляду фіналу НБА? Тоді дивіться заключний ТБ-ролик «Людини-павука: Повернення додому», присвячений цій грі, де по прибуттю в вежу Старка на Пітера очікував Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вимагав здачу за снеки, і неприємний сюрприз. Решта ТБ-роликів ви знайдете на сторінці фільму.

Зверніть увагу, що Тоні тепер дійсно вказує в своєму резюме, що він «геній, мільярдер, плейбой, філантроп». А ми думали, що він так тільки перед Локі (Том Хіддлстон) понтуваться в «Месниках».

9 березня 2017,  18:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Дуже пізніше шоу» в рамках промо-туру «Конг: Острів черепа», актор Семюел Л. Джексон разом з ведучим Джеймсом Корденом розіграв знакові сцени зі своїх найвідоміших фільмів, включаючи «Кримінальне чтиво», «Міцного горішка 3», «Три ікси», «Джанго вільного», «Парк Юрського періоду», «Суперсімейку», «Kingsman: Таємна служба», всі частини «Месників» та кілька «Зоряних війн». І зробили вони це всього за 11 хвилин.

Побачити легендарного Джексона у фільмі «Конг: Острів черепа» можна в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

26 січня 2017,  19:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, гучним сьогоднішнім оголошенням Marvel виявилися не новини про «Месників: Війна нескінченності» або «Чорну пантеру» і не перший трейлер «Тора: Рагнарек». Зате корпорація повідомила про створення гри за мотивами «Месників», якою буде займатися компанія Square Enix, що створила «Tomb Raider» та «Final Fantasy».

Крутий рекламний ролик майбутньої гри про пригоди Халка, Тора, Залізної людини, Капітана Америки та інших супергероїв дивіться нижче.

23 липня 2016,  15:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня Марк Руффало поділився двома новими відео зі зйомок «Тора: Рагнарек», де показує свій «немужній» костюм Халка. А на питання про те, чому він виглядає таким втомленим, актор відповів в Твіттері відсиланням до фрази Брюса Беннера з «Месників»:

У цьому мій секрет — я завжди втомлений.