Новини про фільм (1981)

21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  15:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд стане капітаном круїзного лайнера в комедійному фільмі «Жалюгідні пригоди Берта Сквайра», який зніме кінокомпанія STX Entertainment.

Читати далі...
22 лютого 2020,  20:10 | Новини фільмів

Дивимося третій фрагмент пригодницької драми «Поклик пращурів», який показує знаковий момент для її головного героя пса Бака.

Нова екранізація знаменитої повісті Джека Лондона, яку зняв режисер Кріс Сандерс, розповідає історію справжньої дружби золотошукача Джона Торнтона (зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд) і відважного пса Бака. Потрапивши з затишного дому в Каліфорнії в суворі холоди канадського Юкону, Бак стикається з багатьма випробуваннями, але його добре і відважне серце швидко робить його лідером упряжки, як показує даний фрагмент.

Разом з Баком у відео можна побачити акторів Омара Сі та Кару Гі коли пес відправляє упряжку крізь сніги, їхнім персонажам доводиться триматися за сани міцніше. Квитки на сеанси «Поклик пращурів» ви знайдете в нашій афіші.

18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Читати далі...
3 лютого 2020,  15:39 | Новини фільмів

Кіностудія 20th Century Fox, яку нещодавно перейменували в 20th Century Studios, опублікувала в мережі 30-секундний промо-ролик своєї екранізації роману Джека Лондона «Поклик пращурів» із зіркою франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісоном Фордом у головній ролі.

У пригодницькій екранізації класичного роману від режисера Кріса Сандерса і сценариста Майкла Гріна Форд перевтілиться у відважного золотошукача Джона Торнтона, який разом зі своїм новим другом, псом Баком, відправляється в захоплюючу, але небезпечну подорож канадським Юконом у часи золотої лихоманки. У цій подорожі на ни чекає чимало випробувань, але Бак завжди готовий прийти на допомогу як у битві зі стихією, так і під час зустрічі з ведмедем, як показує даний ТБ-ролик.

Також в адаптації з'являться Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд і Омар Сі. Офіційний трейлер фільму «Поклик предків» вийшов в листопаді. Його українська прем'єра відбудеться вже в цьому місяці, 20 лютого.

20 листопада 2019,  16:46 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився дебютний трейлер нової адаптації роману Джека Лондона «Поклик пращурів», головну роль в якій виконує зірка франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд.

Драматична кінокартина, яку зняв режисер Кріс Сандерс, розповість про пса з великим серцем на ім'я Бак, чия щасливе домашнє життя перевертається, коли його викрадають і відправляють з теплої Каліфорнії до засніженого Юкону у часи Золотої лихоманки 1890-х років. Там Бак знайомиться з золотошукачем Джоном Торнтоном (Форд) і з новачка на поштовій доставці перетворюється на лідера команди, переживаючи пригоду, яка допомагає йому знайти своє місце в світі і стати своїм власним господарем.

Українська прем'єра фільму «Поклик предків», де також знялися актори Ден Стівенс і Карен Гіллан, очікується 20 лютого 2020 року.

23 січня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим відео про зйомки фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», де присутні фрагменти його культових фільмів «Парк Юрського періоду», «Щелепи», «Іншопланетянин», «Назад в майбутнє» та «Індіана Джонс».

Письменник Ернест Клайн, чий роман став основою кінокартини, згадує тут, як сильно на нього вплинули фільми Спілберга, без яких він можливо і не придумав би цю історію. А сам режисер називає «Першому гравцю приготуватися» «неймовірним поглядом в майбутнє і поглядом в минуле», оскільки в ньому ховається безліч відсилань до популярної культури 20 сторіччя.

Дивимося другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися», де головні ролі виконують Тай Шерідан і Олівія Кук. У кіно з 29 березня.

18 січня 2018,  18:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідер групи «Друга Ріка» Валерій Харчишин втілює легендарного Олексу Довбуша в історичному бойовику «Легенда Карпат».

Читати далі...
23 жовтня 2016,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер «Аквамена» Джеймс Ван поведал, что его супергеройский фильм будет вдохновлен «Индианой Джонсом: В поисках утраченного ковчега».

Читати далі...