Новини про мультфільм (2009)

13 квітня 2023,  09:08 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Анімаційні стрічки, або по-простому мультфільми, мають здатність надихати та зворушувати не гірше за фільми з талановитими акторами, тож ми вирішили поділитися з вами десяткою найкращих мультфільмів усіх часів та народів, яку обрали користувачі найпопулярнішого сайту про кіно IMDb.

Читати далі...
13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
7 листопада 2019,  17:15 | Новини фільмів

Кіностудія Pixar щойно поділилася зворушливим і веселим тизер-трейлером свого наступного мультфільму «Душа», який знімає режисер знаменитих анімацій «Корпорація монстрів», «Вгору» і «Думками навиворіт» Піт Доктер.

Головним героєм цієї анімаціної історіі є викладач музики в середній школі Джо Ґарднер (лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс), який щиро любить грати джаз. І одного разу йому таки вдається виступити на сцені джазового клубу. Однак дорогою додому у результаті нещасного випадку душа Джо відділяється від тіла і переноситься до центра, у якому душі розвиваються перед тим, як відправитись до новонародженої дитини. Тут Джо доведеться задуматись над тим, що значить мати душу.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» призначена на 18 червня 2020 року.

19 січня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar поділилася оновленим відео, де розкривається, в яких мультфільмах її відомі герої ховаються в вигляді так званих «пасхалок». А ви помітили Саллі з «Корпорації монстрів» в «Хоробрій серцем», ведмедя Лотсо з «Історії іграшок 3» у «Вгору» чи аналог ресторану «У Густава» з «Рататуя» в «Тачках 2»?

У цьому році на екрани виходять два піксарівський творіння «Тачки 3» і «Коко», чиї прем'єри відбудуться в червні та листопаді. Радимо дивитися їх дуже уважно, щоб першими виявити такі приховані камео.