Чужі серед нас (1988)They Live

Одного разу простий робітник-будівельник Нейді, якому не дуже щастить у житті, знаходить незвичайні сонячні окуляри. Одягнувши їх, він отримує можливість побачити світ таким, яким він є.
Реальність лякає! Виявляється, уряд та засоби масової інформації бомбардують людей прихованими повідомленнями, які впливають на рівні підсвідомості: «Спіть!», «Не давайте волю уяві», «Підкоряйтеся владі».

А що ще страшніше, Нейді побачив справжнє обличчя багатьох політиків та важливих членів суспільства! Вони і не люди зовсім, а потворні та злі інопланетяни з планети Андромеда. Їх місія на Землі – проводити масову кампанію по підпорядкуванню землян своїй волі та тримати людей в невіданні...
Нейді повинен знайти людей, які, як і він, знають про справжній стан речей (хто ще міг виготовити ці чудові окуляри?), та приєднатися до їх руху опору, щоб боротися!

100%
1
0%
0

Жанри: бойовик, жахи, трилер, фантастика
Вікові обмеження: в Україні 18+
Бюджет: $4 000 000
Тривалість: 1 г. 34 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 4 листопада 1988

Чи знаєте ви?

Сюжет видеоклипа немецкого электронного коллектива SQ-1 «Can you feel» (1999) построен на основе сюжета фильма. Также видеоклип американского исполнителя Арманда Ван Хелдена «Into your eyes» (2005) построен на основе этого фильма.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Чужі серед нас». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Чужі серед нас»

Написати коментар...
Написати коментар...

Чужі серед нас, фільм 1988
Прем'єра 04.11.1988
Жанри: бойовик, жахи, трилер, фантастика
США