Новини про фільм (1995)

5 вересня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий трейлер комедійного екшену «The Comeback Trail», в якому знялися легендарні голлівудські актори Роберт Де Ніро, Морган Фріман та Томмі Лі Джонс, а також зірка серіалу «Клініка» Зак Брафф.

Читати далі...
4 лютого 2020,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найяскравіших образів на голлівудських червоних доріжках січня стала Ванесса Гадженс на прем'єрі пригодницького бойовика «Погані хлопці назавжди», де вона з'явилася в шикарній білій сукні з пір'ям та сміливим розрізом.

Читати далі...
29 січня 2020,  18:45 | Новини фільмів

«Хто захоче співати таку пісню?!» Дивимося веселий фрагмент комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», в якому Вілл Сміт і Мартін Лоуренс стають «хорошими чоловіками». На півхвилини.

У довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» і «Погані хлопці 2» Сміт і Лоуренс знову запалюють в образах відважних поліцейських Майка Лоурі та Маркуса Бернетта, яких бояться всі злочинці в Маямі. Маркус переживає щодо нерозсудливості Майка і в новому фрагменті каже йому, що їм «пора стати хорошими чоловіками», але Майк з цим не згоден, оскільки пісню «Good men, good men, what you gonna do...» ніхто не захоче співати. І як тільки вони вламуються до бандита додому, Майк показує, як бути справжнім поганим хлопцем.

Читайте нашу рецензію на фільм «Погані хлопці назавжди», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі. Квитки доступні в нашій афіші.

19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Читати далі...
5 листопада 2019,  18:28 | Новини фільмів

Бандити відкривають полювання на Вілла Сміта, і Мартін Лоуренс поспішає йому на допомогу у другому дубльованому трейлері комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
4 вересня 2019,  19:44 | Новини фільмів

Вілл Сміт щойно поділився зі світом дебютним трейлером комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де він знову буде шаленіти і ловити злочинців разом з Мартіном Лоуренсом.

В довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» та «Погані хлопці 2», яке зняли режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла, Сміт та Лоуренс повертаються на великі екрани в образах безстрашних і безрозсудних напарників Майка Лоурі і Маркуса Бернетта. Маркус збирається на пенсію, тому вони з Майком вирішують взятися за останню справу, яка незабаром виходить з-під їхнього контролю.

У кінотеатри України екшен «Погані хлопці 3», де молоду команду копів зіграють актори Ванесса Енн Гадженс, Александр Людвіг, Чарльз Мелтон і Паола Нуньєс, увірветься 23 січня 2020 року.

26 липня 2019,  22:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер інноваційного бойовика Енга Лі «Двійник», в якому зірка «Людей у чорному» та «Аладдіна» Вілл Сміт зіграв одразу дві головні ролі: себе й себе на 20 років молодшого.

Читати далі...
8 лютого 2019,  00:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Альба та Гебріел Юніон стають на захист Лос-Анджелеса від організованої злочинності в офіційному трейлері багатосерійного драматичного бойовика «L.A.'s Finest».

Серіал «L.A.'s Finest» («Кращі в Л.А.») буде спін-оффом франшизи «Погані хлопці», який розповість про робочі будні агента з боротьби з наркотиками Сідні «Сід» Бернетт (Юніон), сестри детектива Маркуса Бернетта (Мартін Лоуренс) з фільму «Погані хлопці 2». Допомагати їй буде не менш крута напарниця — армійський ветеран і детектив Ненсі МакКенна (Альба). Разом вони беруться за нове небезпечне розслідування, метою якого є зловити жорстокого наркобарона.

Прем'єра 1 сезону «L.A.'s Finest» відбудеться 13 травня.

Тим часом Вілл Сміт і Мартін Лоуренс знімаються в третій частині своїх спільних поліцейських пригод «Погані хлопці назавжди».

11 січня 2019,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий тиждень поспіль зірка серіалу «База Куантіко» і комедії «Рятувальники Малібу» Пріянка Чопра знаходиться на вершині рейтингу найпопулярніших акторів і актрис у соцмережах.

Читати далі...
11 квітня 2018,  15:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Лос-Анджелесі стартували зйомки безіменного серіального спін-оффу франшизи «Погані хлопці», де головні ролі виконують Джессіка Альба та Гебріел Юніон.

Читати далі...