Новини фільмів про (2020)

27 лютого 2020,  16:15 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Поклик пращурів» і «Недоторкані» Омар Сі відправляється на службу в поліцію в трейлері кримінальної драми «Нічний конвой».

Новий фільм режисерки Анн Фонтен, яка зняла номінований на «Оскар» байопік «Коко до Шанель», розповідає про нічне завдання трьох паризьких поліцейських Арістіда (Омар Сі), Вірджіні (Вірджіні Ефіра) та Еріка (Грегорі Гадебуа), яким доручають повернути одного мігранта на кордон. Поки вони їдуть в аеропорт, Віржіні вивчає справу і розуміє, що їхнього бранця вб'ють, як тільки він потрапить на батьківщину. Зіткнувшись з цією непростою дилемою, вона вирішує спробувати врятувати життя бранця, умовивши своїх колег дозволити йому втекти.

Світова прем'єра драматичної стрічки «Нічний конвой» відбулася 23 лютого в рамках Берлінського кінофестивалю. У французький прокат вона вийде у квітні. Поки невідомо, чи покажуть фільм Фонтен в українських кінотеатрах.

26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

22 лютого 2020,  20:10 | Новини фільмів

Дивимося третій фрагмент пригодницької драми «Поклик пращурів», який показує знаковий момент для її головного героя пса Бака.

Нова екранізація знаменитої повісті Джека Лондона, яку зняв режисер Кріс Сандерс, розповідає історію справжньої дружби золотошукача Джона Торнтона (зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд) і відважного пса Бака. Потрапивши з затишного дому в Каліфорнії в суворі холоди канадського Юкону, Бак стикається з багатьма випробуваннями, але його добре і відважне серце швидко робить його лідером упряжки, як показує даний фрагмент.

Разом з Баком у відео можна побачити акторів Омара Сі та Кару Гі коли пес відправляє упряжку крізь сніги, їхнім персонажам доводиться триматися за сани міцніше. Квитки на сеанси «Поклик пращурів» ви знайдете в нашій афіші.

18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Читати далі...
16 лютого 2020,  18:19 | Новини фільмів

Кінокомпанія Walt Disney Studios представила дебютний фрагмент своєї новой пригодницької драми для всієї родини «Поклик пращурів», який демонструє, що над нею працювали майстри спецефектів блокбастерів «Месники: Завершення», «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Аквамен».

Фрагмент показує головного героя повісті Джека Лондона Бака на чолі собачої упряжки в снігах Аляски, куди в 1890-х роках в пошуках золота вирушило багато мрійників. Упряжка везе сани з Франсуазою (Кара Гі) і Перро (Омар Сі) замерзлим озером, але раптом з гір починає сходити лавина, і якщо собаки не поквапляться, їх усіх засипле тоннами снігу. Бак бере ініціативу в свої лапи і стрімголов направляє упряжку до печери, яка в результаті захищає собак і людей від лавини.

В український прокат фільм режисера Кріса Сандерса з Гаррісоном Фордом в ролі хазяїна Бака Джека Торнтона виходить 20 лютого. Квитки на сеанси «Поклик пращурів» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

3 лютого 2020,  15:39 | Новини фільмів

Кіностудія 20th Century Fox, яку нещодавно перейменували в 20th Century Studios, опублікувала в мережі 30-секундний промо-ролик своєї екранізації роману Джека Лондона «Поклик пращурів» із зіркою франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісоном Фордом у головній ролі.

У пригодницькій екранізації класичного роману від режисера Кріса Сандерса і сценариста Майкла Гріна Форд перевтілиться у відважного золотошукача Джона Торнтона, який разом зі своїм новим другом, псом Баком, відправляється в захоплюючу, але небезпечну подорож канадським Юконом у часи золотої лихоманки. У цій подорожі на ни чекає чимало випробувань, але Бак завжди готовий прийти на допомогу як у битві зі стихією, так і під час зустрічі з ведмедем, як показує даний ТБ-ролик.

Також в адаптації з'являться Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд і Омар Сі. Офіційний трейлер фільму «Поклик предків» вийшов в листопаді. Його українська прем'єра відбудеться вже в цьому місяці, 20 лютого.

20 листопада 2019,  16:46 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився дебютний трейлер нової адаптації роману Джека Лондона «Поклик пращурів», головну роль в якій виконує зірка франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд.

Драматична кінокартина, яку зняв режисер Кріс Сандерс, розповість про пса з великим серцем на ім'я Бак, чия щасливе домашнє життя перевертається, коли його викрадають і відправляють з теплої Каліфорнії до засніженого Юкону у часи Золотої лихоманки 1890-х років. Там Бак знайомиться з золотошукачем Джоном Торнтоном (Форд) і з новачка на поштовій доставці перетворюється на лідера команди, переживаючи пригоду, яка допомагає йому знайти своє місце в світі і стати своїм власним господарем.

Українська прем'єра фільму «Поклик предків», де також знялися актори Ден Стівенс і Карен Гіллан, очікується 20 лютого 2020 року.