Новини фільмів про (2018)

7 лютого 2024,  16:22 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший кадр очікуваного драматичного фільму жахів «Тихе місце: День перший» («A Quiet Place: Day One») за участю лавреатки премії «Оскар» Люпіти Ніонго та зірки серіалу «Дивні дива» Джозефа Квінна.

Читати далі...
19 березня 2020,  17:45 | Новини фільмів

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася фрагментом науково-фантастичного горор-трилера «Тихе місце 2», який показує знайомство з новим персонажем у втіленні зірки фільму «28 днів потому» та серіалу «Гострі картузи» Кілліана Мерфі.

У сиквелі хітового фільму Джона Красінські «Тихе місце» родина Ебботів (Емілі Блант, Ноа Джуп і Міллі Симмондс) покине ферму і відправиться шукати новий притулок у світі, де небезпека у вигляді кровожерливих монстрів, що біжать до людей на будь-який гучний звук, підстерігає на кожному кроці. Намагаючись сховатися від них, Ебботи забігають в занедбаний будинок і там стикаються з незнайомцем (Мерфі), який показує їм не кричати.

Прем'єра фільму «Тихе місце 2» мала відбутися сьогодні, 19 березня, але переїхала на невизначений термін у зв'язку з карантином через коронавірус.

14 березня 2020,  18:14 | Новини фільмів

У мережі з'явився третій фрагмент науково-фантастичного горор-трилера «Тихе місце 2», який показує повернення героя Джона Красінські.

Лі Еббот, герой Красінські, загинув у кінці першого «Тихого місця», захищаючи свою родину від кровожерливих монстрів, які реагують на будь-який голосний звук, але він знову з'явиться на екрані в сиквелі у флешбеках. Ці сцени покажуть початок апокаліпсису в світі Ебботів, і в даному фрагменті Лі каже своєї дочці Ріган (Міллі Симмондс) чекати в машині і йде дізнатися у знайомого поліцейського, що відбувається в місті... Дивіться до самого кінця.

Українська прем'єра фільму «Тихе місце 2» була запланована на 19 березня, але її перенесли в зв'язку з карантином. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися нову дату прем'єри першими.

9 березня 2020,  18:40 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures опублікувала в мережі другий фрагмент свого очікуваного горор-трилера «Тихе місце 2» з лауреаткою премії «Золотий глобус» Емілі Блант в головній ролі.

У сиквелі фільму Джона Красінські «Тихе місце» Евелін Еббот (Блант) разом з дітьми залишає ферму і відправляється в небезпечну подорож по невідомій місцевості, щоб знайти новий притулок, де можна буде виростити малюка. За допомогою флешбеків горор покаже, як монстри, які реагують на гучні звуки, захопили їхній світ, і новий фрагмент якраз показує той самий День Ікс, де на вулицях починається хаос, а Евелін з дітьми в машині намагається уникнути аварії з автобусом.

До прем'єри фільму «Тихе місце 2», де також зіграють Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу, залишилося всього 10 днів — вона відбудеться 19 березня.

3 березня 2020,  00:43 | Новини фільмів

Перша сцена з науково-фантастичного горор-трилера «Тихе місце 2» нагадує нам, що в цьому постапокаліптичному світі дуже небезпечно шуміти. Інакше потім доведеться бігти з усіх ніг, ніби за вами женуться монстри. Адже так і буде.

Продовження хітового фільму жахів «Тихе місце», в режисерському кріслі якого знаходиться Джон Красінські, відправить сім'ю Ебботів мати Евелін (Емілі Блант) та її дітей Маркуса (Ноа Джуп), Ріган (Міллі Сіммондс) і новонародженого малюка в небезпечну подорож за межі рідної ферми. Зібравши свої речі, Ебботи шукають новий безпечний прихисток, де їх не дістануть монстри, що реагують на гучні звуки, але несподівано потрапляють на чиюсь територію, і про їхнє прибуття повідомляє дзвінка зв'язка пляшок. Тепер їм не залишається нічого, як бігти вперед і сподіватися, що монстри їх не наздоженуть.

Дивіться також новий трейлер горора «Тихе місце 2», який вийшов минулого тижня. Його українська прем'єра відбудеться 19 березня.

24 лютого 2020,  16:37 | Новини фільмів

Ебботи тікають від монстрів у другому трейлері горор-трилера Джона Красінські «Тихе місце 2», яким сьогодні поділилася студія Paramount Pictures.

У продовженні хітового фільму жахів «Тихе місце», який представив на великому екрані новий постапокаліптичний світ, Евелін Еббот (Емілі Блант) та її діти Маркус (Ноа Джуп), Ріган (Міллі Симмондс) і новонароджений малюк залишають свою ферму, де загинув їхній чоловік та батько Лі (Красінські), і відправляються на пошуки нового сховища. У своїй подорожі вони зустрічають нових людей (Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу) і знову стикаються з монстрами, які реагують на найменший звук.

Дивіться також ТБ-ролик горора «Тихе місце 2» з Супербоула, який показує повернення ключового персонажа. У кіно з 19 березня.

31 січня 2020,  17:23 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures щойно опублікувала в мережі ТБ-ролик свого очікуваного сиквела «Тихе місце 2», який буде показаний в рамках трансляції Супербоула. І він підготував для нас сюрприз.

У фіналі науково-фантастичного фільму жахів «Тихе місце», який вийшов в 2018 році, батько сімейства Ебботів Лі (Джон Красінські) загинув, захищаючи своїх дітей Маркуса (Ноа Джуп) і Ріган (Міллі Сіммондс) та дружину Евелін (Емілі Блант) від іншопланетних монстрів, які прибігають на звук. У сиквелі Евелін та діти залишають ферму і відправляються на пошуки нового дому, але ТБ-ролик розкриває, що в ньому також повернеться Лі у флешбеках, які покажуть, як почався апокаліпсис в їхньому світі.

Також у фільмі зіграють Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу. Горор «Тихе місце 2» прибуде в кінотеатри України навесні, 19 березня.

4 січня 2020,  18:42 | Новини фільмів

Емілі Блант знаходить союзника в особі зірки серіалу «Гострі картузи» Кілліана Мерфі в офіційному трейлері горор-трилера «Тихе місце 2».

У сиквелі хітового фільму Джона Красінські «Тихе місце» сім'я Ебботів (Емілі Блант, Міллі Сіммондс, Ноа Джуп) зіткнеться з жахами зовнішнього світу, поки вони продовжують свою тиху боротьбу за виживання з кровожерливими монстрами, яких приваблює будь-який звук. Вони вимушено відправляються у подорож в невідоме і швидко розуміють, що за піщаною стежкою їм загрожують не тільки монстри.

Також в трейлері з'являється Джимон Гонсу з блокбастера «Вартові Галактики». Українська прем'єра фільму «Тихе місце 2» відбудеться 19 березня.

18 грудня 2019,  18:25 | Новини фільмів

Емілі Блант готова до нових битв з монстрами в дебютному тизері фільму жахів «Тихе місце 2», яким щойно поділилася студія Paramount Pictures.

Сиквел хітового драматичного горора Джона Красінські «Тихе місце», який вийшов у 2018 році, покаже, як сім'я Ебботів продовжує виживати в постапокаліптичному світі, де кожен голосний звук приваблює кровожерливих монстрів. У тизері ми бачимо відважну матір Евелін (Блант) та її дітей Маркуса (Ноа Джуп) і Ріган (Міллі Сіммондс), які залишають свій дім і виходять в лісі за межі безпечної стежки в пошуках нового притулку.

Офіційний трейлер фільму «Тихе місце 2» вийде 1 січня, а на великі екрани горор Красінські прибуде у березні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

28 вересня 2019,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джон Красінскі повідомив про те, що знімальний процес сиквела хітового фільму жахів «Тихе місце» завершено і його прем'єра відбудеться 2020 року.

Читати далі...
16 липня 2019,  23:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 15 липня, стартував знімальний процес очікуваного науково-фантастичного фільму жахів «Тихе місце 2», чия прем'єра відбудеться вже в наступному році.

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Кірнан Шипка та Міранда Отто возз'єднуються в офіційному трейлері фільму жахів «Мовчання», чий сюжет частково нагадує минулорічний хіт «Тихе місце».

Коли на наш світ нападають жахливі істоти, які полюють на людей за звуком, 16-річна Еллі Ендрюс (Кірнан Шипка), яка втратила слух у 13 років, та її родина (Міранда Отто, Стенлі Туччі) хочуть дістатися до безпечного притулку. Але там вони стикаються з моторошним культом, який бажає експлуатувати загострені відчуття Еллі.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра фільму від режисера горора «Анабель» Джона Р. Леонетті відбудеться 10 квітня.

18 грудня 2018,  06:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року нас лякали будь-які звуки у фільмі жахів «Тихе місце», а тепер, щоб врятуватися від монстрів, не можна відкривати очі в горорі «Пташиний короб», який зняла режисер хітового серіалу «Нічний адміністратор» Сюзанна Бір.

«Пташиний короб» буде слідувати за матір'ю Мелорі (володарка премії «Оскар» Сандра Буллок), чий світ приголомшила загадкова сила, яка знищила значну частину населення планети. Вона перебирається з дітьми подалі від великого міста, і знаходить надію й кохання в новому притулку. Але незабаром на це місце нападають монстри, і вона змушена тікати з дітьми вниз по річці, й щоб вижити, вони повинні подолати цей складний шлях із зав'язаними очима.

На Netflix прем'єра горора «Пташиний короб», де також зіграють Сара Полсон, Джон Малкович, Треванте Роудс і Роза Салазар, відбудеться в цю п'ятницю, 21 грудня.

19 квітня 2018,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер і виконавець головної ролі Джон Красінскі розповідає про особливу роль звуку в новому відео про створення драматичного фільму жахів «Тихе місце».

Події «Тихого місця» розгортаються в недалекому антиутопічному майбутньому, де більшу частину людства знищили монстри, які гостро реагують на будь-який голосний звук. Красінскі каже, що найбільшим викликом для нього під час створення цієї кінокартини стала відсутність діалогу. Замість слів на передній план вийшов звук, який, як зазначає в відео актриса Емілі Блант, є «ще одним персонажем у фільмі», «головним лиходієм цієї родини». І в результаті гра зі звуком допомогла Красінскі створити «напругу, як в психологічному трилері».

Читайте нашу рецензію на фільм «Тихе місце», який є одним з кращих фільмів 2018 року.

Квитки на сеанси «Тихе місце» ви можете придбати на нашому сайті.

8 квітня 2018,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3.0», нові трейлери фільмів «Тихе місце», «Перша судна ніч» та «451 градус за Фаренгейтом», а також другий розширений ТБ-ролик блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» та веселий промо-ролик «Дедпула 2».

Читати далі...