Новини про фільм (2017)

7 листопада 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер детектива «Кривий будиночок», що зібрав досить вражаючий каст відомих акторів. В кінотеатрах України фільм стартує з 30 листопада.

В кінці Другої світової війни Чарльз (Макс Айронс) знайомиться в Єгипті з Софією (Стефані Мартіні) з багатої сім'ї Леонідіс. Дівчина вже повертається до Англії, між молодими зав'язується листування. Через два роки в країну прибуває і протагоніст, який вирішив довести відносини до одруження. Уже в Англії він дізнається про те, що помер дідусь Софії, великий бізнесмен, одіозна особистість і патріарх сімейства. Але лікар підтверджує, що причиною смерті стало вбивство. Справа під свій контроль бере батько Чарльза.

4 жовтня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер екранізації детективного роману Агати Крісті «Зігнутий будинок», яка зібрала знатний каст.

Фільм розповість про приватного детектива Чарльза Хейуорда, якого запрошують розгадати жахливе вбивство в будинку багатої сім'ї Леонідіс, де всі мешканці знаходяться під підозрою, включаючи його клієнта і колишню кохану Софію. Головного героя грає Макс АйронсГіркі жнива»); компанію йому складуть 6-разова номінантка на «Оскар» Гленн Клоуз, Крістіна ХендріксБожевільні»), Джилліан АндерсонСекретні матеріали»), оскарівський номінант Теренс Стемп і Аманда АббінгтонШерлок»).

У світовий прокат кінокартина, адаптацією якої займався творець «Абатства Даунтон» Джуліан Феллоуз, вийде в 2018 році.