Новини про фільм (2017)

5 грудня 2017,  01:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший фрагмент комедії «Все тільки починається», де два володаря премії «Оскар» Морган Фрімен і Томмі Лі Джонс втілюють непримиренних ворогів, які разом опинилися в одному будинку для людей похилого віку. Щоб з'ясувати, хто з них крутіший, вони вирішують влаштувати в кімнаті для відпочинку свою Олімпіаду з різних видів спорту, включаючи настільний теніс, шахи, підйом штанги і... кидання гральних карт в капелюх. Як думаєте, хто переможе? Компанію Фримену і Джонсу в цій комедії складе Рене РуссоСмертельна зброя 3», «Тор: Царство темряви»).

Дивимося український трейлер «Все тільки починається». У кіно фільм Рона Шелтона вийде 4 січня.

21 листопада 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Все тільки починається» з Морганом Фріманом і Томмі Лі Джонсом, яку можна буде подивитися в кінотеатрах України з 4 січня 2018 року.

Колись блискучий адвокат, який захищав інтереси верхівок найбільших злочинних угруповань - Дюк і екс-агент ФБР - Лео, здавалося б, відійшли від справ і живуть на віллі Капрі, перебуваючи під програмою захисту свідків. День за днем ??вонинудьгують, ганяючим'ячана полі для гольфу і перекидаючись гострими дотепами. Але одного разу хлопцям доведеться забути про свої дрібні чвари, статус і вік, щоб дати відсіч мафії...

19 вересня 2017,  14:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Морган Фрімен та Томмі Лі Джонс грають затятих суперників в комедійному бойовику «Вілла Капрі». Герой Фрімена вже давно є зіркою пансіонату для пенсіонерів, але у нього є одна таємниця — в минулому він був адвокатом небезпечних злочинців, тому зараз знаходиться в програмі захисту свідків. І коли в пансіонат приїжджає колишній агент ФБР у втіленні Джонса, їх конфлікт опиняється в центрі уваги. Поки на горизонті не з'являються бандити, з якими їм обом доведеться битися.

Українська прем'єра фільму від номінанта на премію «Оскар» Рона Шелтона імовірно відбудеться 7 грудня.