Новини фільмів про (2018)

23 липня 2019,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов трейлер біографічної драми під назвою «Гаррієт», де зірка фільмів «Погані часи у „Ель Роялі“» і «Вдови» Синтіа Еріво втілює жінку, яка відважно боролася з рабством.

Кінокартина режисера Кейсі Леммонс розповідає історію життя американської активістки і борця за свободу Гаррієт Табмен. Одного разу їй вдалося втекти з рабства, але вона повернулася, щоб звільнити свою сім'ю і друзів. Гаррієт, ризикуючи своїм життям, створила цілу підпільну мережу супротивників рабства і з її допомогою змогла звільнити 70 осіб.

Байопік «Гаррієт», де компанію Еріво складають Жанель Моне, Джо Елвін та Леслі Одом мол., покажуть у вересні в рамках кінофестивалю в Торонто, а у світовий прокат він вийде в листопаді.

6 листопада 2018,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо закулісний погляд на нову драматичну картину відомого канадського режисера Ксав'є Долана, яка називається «Маттіас і Максім».

Читати далі...
19 жовтня 2018,  00:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення своїх зйомок у науково-фантастичному екшені «Люди в чорному 4» його зірка Кріс Гемсворт поділився свіжими закулісними фотографіями.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У кожного є дві сторони.»

Годину тому Кріс Гемсворт поділився у соцмережах гарячим анімованим постером свого майбутнього трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», де його персонаж позує в розстебнутій сорочці.

Новий фільм номінанта на премію «Оскар» Дрю Годдарда познайомить глядача з сімома незнайомцями, у кожного з яких є свій похмурий секрет. Вони зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, покинутому готелі з темним минулим. Протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж все полетить в пекло. Гемсворт втілить одного з цих незнайомців харизматичного лідера культу Біллі Лі. Як вам він в цьому образі?

Дивіться український трейлер «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

3 жовтня 2018,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес грає священика, який намагається оселитися в загадковому готелі, в дебютному фрагменті трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Картина «Погані часи у „Ель Роялі“», чиї події розвиваються в 1960 роках, розповість про семеро незнайомців, у кожного з яких є страшний секрет. Вони тікають від свого минулого і в одну доленосну ніч опиняються під дахом готелю «Ель Роял», який переживає не найкращі часи. У цьому готелі кожен з них отримує останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усі відправиться в пекло. У фрагменті персонаж Бріджеса разом з персонажами Джона Гемма та Синтії Еріво намагається заселитися в готель, і коли нарешті на ресепшені з'являється адміністратор Майлз (Льюїс Пуллман), він категорично заявляє, що священику (Бріджес) тут не місце. Але той нікуди не збирається йти.

Дивіться другий трейлер фільму «Погані часи у „Ель Роялі“», де також з'являются Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В українських кінотеатрах новий триллер Дрю Годдарда можна буде побачити на наступному тижні, 11 жовтня.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
29 серпня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox показала новий трейлер трилера Дрю Годдарда «Погані часи у „Ель Роялі“» за участю зірки «Месників: Війна нескінченності» Кріса Гемсворта й зірки «П'ятдесяти відтінків сірого» Дакоти Джонсон.

Гемсворт і Джонсон втілюють двох із семи таємничих незнайомців, у кожного з яких є темне минуле. В одну доленосну ніч у 1960-х роках вони опиняються в покинутому готелі «Ель Роялі», який розташований поруч з озером Тахо. Незабаром вони відкривають, що цей готель зберігає страшну таємницю, і отримують останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усе полетить у пекло.

Решту незнайомців грають Джон Гемм, Джефф Бріджес, Кейлі СпеніЛьюїс Пуллман та Синтіа Еріво.

Побачити прибуття героїв в загадковий готель ви можете на персональних постерах фільму «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

6 липня 2018,  19:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес, Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон відправляються в загадковий готель на персональних постерах трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Читати далі...
18 червня 2018,  03:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі трейлери диснеївської казки «Дамбо», байопіку «Перша людина», горору «Монахиня» та святкового мультфільму «Ґрінч», а також новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», що були представлені минулого тижня.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  00:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний трейлер трилера «Погані часи в „Ель Роялі“», в якому зіграли Кріс Гемсворт, Дакота Джонсон, Джон Хемм і Джефф Бріджес.

Сім незнайомців, у кожного з яких є свій похмурий секрет, зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, покинутому готелі з темним минулим, і протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж все полетить в пекло.

Українські глядачі зможуть побачити нове творіння режисера Дрю Годдарда, який прославився завдяки горору «Хижа в лісі» за участю Гемсворта, в жовтні.