Новини про фільм (2023)

27 березня 2023,  14:32 | Новини фільмів

Британський актор Реге Пейдж, який отримав всесвітню славу завдяки ролі герцога Саймона Бассета у хітовому серіалі «Бріджертони», поділився новим кадром фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» за участю свого героя.

Читати далі...
23 березня 2023,  12:57 | Новини фільмів

Сьогодні, 23 березня, в українських кінотеатрах стартують допрем'єрні покази пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» з Крісом Пайном у головній ролі, на честь чого ми представляємо новий дубльований трейлер.

Читати далі...
24 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Пригоди чекають! У мережі з'явився новий трейлер пригодницього фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» від режисерів Джона Френсіса Дейлі та Джонатана Голдштейна, яке обіцяє стати одним з найбільш очікуваних фільмів весни.

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
21 липня 2022,  23:59 | Новини фільмів

Зірка «Стартрека» Кріс Пайн очолює команду безстрашних злодіїв у першому трейлері пригодницького фентезі «Підземелля і дракони», який був представлений у четвер у рамках конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
3 березня 2021,  19:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу від Netflix «Бріджертони» Реге Пейдж вже готовий підкорювати великий екран! Він приєднався до акторського складу очікуваної адаптації популярної відеогри «Dungeons & Dragons» («Підземелля драконів»).

Читати далі...