Новини про фільм (2017)

14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Читати далі...
4 червня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових горорів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл та режисер фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс представляють новий драматичний жах під назвою «Країна Лавкрафта».

Читати далі...
21 травня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне загадковим чином потрапляє в часи рабства і намагається повернутися в рідне 21 століття в новому трейлері горор-трилера «Антебеллум».

Читати далі...
14 травня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив у вівторок офіційний трейлер багатосерійного вестерна «Пташка господа милосердного», в якому номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук повністю відповідає фразі «озброєний і дуже небезпечний».

Читати далі...
21 березня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate представила офіційний трейлер свого нового горор-трилера «Антебеллум», головну роль в якому виконує зірка номінованого на «Оскар» фільму «Приховані фігури» Жанель Моне.

Читати далі...
18 березня 2020,  16:02 | Новини фільмів

Зірка однією з найкасовіших комедій року «Гламурний бізнес» Тіффані Геддіш тікає з в'язниці в трейлері комедії для дорослих «Бед тріп».

Комедія режисера Кітао Сакурая буде слідувати за божевільними пригодами двох друзів, яких втілюють Ерік АндреШоу Еріка Андре», «Король Лев») та Ліл Рел ГоверіГеть», «Пташиний короб»). Вони відправляються в подорож на яскраво-рожевій машині через всю країну, і під час своєї поїздки розігрують незнайомих людей, використовуючи приховані камери.

Світова прем'єра комедії «Бед тріп» очікується 17 квітня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах після карантину.

6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

28 лютого 2020,  01:11 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер гучного трилера «Полювання», який зняв режисер популярних серіалів «Світ Дикого Заходу» і «Американські боги» Крейг Зобел. І цей фільм вже порівнюють з хітом Джордана Піла «Пастка».

Група схиблених багатіїв-маніяків збирається в глушині для незвичайного полювання... на звичайних людей. Одна з жертв, молода жінка на ім'я Крістал, яку втілює зірка серіалу «Блиск» Бетті Гілпін, відмовляється приймати жахливу реальність і змінює правила гри. Всемогутні мисливці стануть здобиччю. Полювання триває!

Компанію Гілпін в цій боротьбі за виживання складуть Емма Робертс, Джастін Гартлі, Айк Барінхолц та лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк. Українська прем'єра фільму «Полювання» очікується 23 квітня.

19 лютого 2020,  18:54 | Новини фільмів

Продюсери хітових трилер-горорів «Пастка» і «Ми» Шон МакКіттрік та Реймонд Менсфілд, на чиєму рахунку є номінації на премію «Оскар», представляють новий дивний кошмар під назвою «Антебеллум».

Фільм жахів «Антебеллум» слідує за успішною письменницею Веронікою (зірка номінованої на премію «Оскар» кінострічки «Приховані фігури» Жанель Моне), яка опиняється у пастці в жахливій реальності між нашим часом та періодом рабства в США і повинна розкрити таємницю, що перевертає розум, поки не стало надто пізно.

Режисерами і сценаристами цієї історії виступають Джерард Буш та Крістофер Ренц. Компанію Моне тут складе зірка франшизи «Голодні ігри» Джена Мелоун. Українська прем'єра фільму жахів «Антебеллум» відбудеться одночасно з усім світом, 23 квітня.

22 листопада 2019,  19:02 | Новини серіалів

Нацисти, тремтіть. Лауреат премії «Оскар» Аль Пачіно йде за вами в трейлері драматичного серіалу «Мисливці», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Amazon Prime Video.

Натхненний реальними подіями, серіал від продюсера Джордана Піла, який зняв відомі горор-трилери «Геть» і «Ми», слідує за різноманітною групою нацистських мисливців в 1977 році в Нью-Йорку під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно), які виявляють, що сотні втекли нацистів живуть в Америці. І тому вони роблять те, що зробив би будь-який загін лінчувальників: відправляються в кривавий квест у пошуках помсти і справедливості. Але незабаром вони виявляють далекоглядну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів щодо геноциду.

Точної дати прем'єри у серіалу «Мисливці» поки немає, але вона відбудеться в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

16 квітня 2019,  01:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносного фільму жахів «Геть» Еллісон Вільямс знову береться за старе в офіційному трейлері горор-трилера «Досконалість».

Новий фільм володаря премії «Еммі» Річарда Шепарда буде дивним горором з чорним гумором, який покаже, як проблемний музичний вундеркінд Шарлотта (Еллісон Вільямс) зближується з новою зірковою ученицею своєї колишньої школи Ліззі (Логан Браунінг), що призводить до шокуючих наслідків.

Прем'єра «Досконалості» на стримінговому сервісі Netflix відбудеться 24 травня.

4 березня 2019,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний відпочинок на узбережжі приймає моторошний оборот у розширеному українському ТБ-ролику драматичного трилера «Ми» від володаря премії «Оскар» Джордана Піла.

Нова картина режисера хітового фільму «Пастка» розповість історію однієї родини. Подружжя Аделаїда і Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго і Вінстон Д'юк) вирушають у відпустку разом зі своїми дітьми (Шахіді Райт Джозеф і Еван Алекс) до рідного містечка Аделаїди, де вона провела своє дитинство. Але по прибуттю туди жінка починає помічати, що навколо відбуваються страшні речі, а одного разу вночі перед їхнім будинком з'являється дивна сім'я із чотирьох чоловік, які приносять з собою справжній кошмар.

Українська прем'єра трилера «Ми» відбудеться наприкінці місяця, 28 березня.

5 лютого 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal представила в рамках Супербоула новий моторошний ТБ-ролик свого майбутнього трилера «Ми», який створений, щоб викликати кошмари.

Нова картина володаря премії «Оскар» Джордана Піла, який зняв гучний фільм «Пастка», почнеться з того, що молода подружня пара Аделаїда та Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго та Вінстон Д'юк з супергеройського екшену «Чорна пантера») відправляються разом зі своїми дітьми (Шахаді Джозеф Райт, Еван Алекс) в рідне містечко Аделаїди у відпустку. Але сімейна ідилія переривається посеред ночі появою перед їх будинком чотирьох незнайомців в дивних костюмах і масках, які стануть для Вілсонів їх найгіршим кошмаром.

Дивіться також український трейлер трилера «Ми». У кіно з 28 березня.